- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Seni görmedim bilmiyorum ama sanırım çok hassas naif bir yapın var . Herşeyi inceden inceden işleye işleye düşünüyorsun hayal ediyorsun . Rüyalarına kadar götürüyorsun istediğini . Ne diyeyim Rabbim tez vakitte gönlümüzde olanı versin insalahDün o kadar konuştuk ki rüyalardan gece rüyamda evimde ultrason cihazı vardi karnıma koyuyorum aleti ekranda kese görünüyordu daha küçük diyorum bebek oluşmamış daha sonra başka bi kese gibi bi sey yaninda görünüyor acaba ikiz mi degil mi diye düşünüyorum birilerine gösteriyorum oyle uyandim
İkiz erkek bebek o kadar cok istiyorum ki rüyalarıma girmeye basladi sanirimSeni görmedim bilmiyorum ama sanırım çok hassas naif bir yapın var . Herşeyi inceden inceden işleye işleye düşünüyorsun hayal ediyorsun . Rüyalarına kadar götürüyorsun istediğini . Ne diyeyim Rabbim tez vakitte gönlümüzde olanı versin insalah
Pencerenin yanında görünüyor canım fotoğrafta görünmüyor ama ben görüyorum .
En iyisi dikkat e almayalım . Sonra adet olunca koyuyor bu kadar ümit den sonraAynen canım bende 1 saat sonra falan gördüm ama pek takamdım açıkçası
Bak ilk çektiğim halini biraz efektledim
Aynen canım 2 testim kaldı zaten onları da harcamak istemiyorum ama merak işte neyse daha yapmıcam
Buda şimdiki hali zaten çıkmasını beklemiyodum daha çok var çünkü
En iyisi dikkat e almayalım . Sonra adet olunca koyuyor bu kadar ümit den sonra
Canım ben ümitlendirmek istemem ama senin testte aşırı silik bi çizgi görüyorum. Aynı siliklikte arkadaşımda görmüştüm kanda 5 çıkmıştı değeri olabilir misin acaba yaa
Bu cesaretten ben de istiyorum yaa ne ovü testine elim gidiyo ne gebelikBilmiyorum ki canım ufacık bi ihtimal bile çok güzel
Ovulasyonla bi dört gün daha takip edicem bakayım zaten silikleşirse yoktur ama böyle koyu giderse bellkii
Malesef canım ama erken gebelik testi aldım
Peki hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk yaptığın testi attın mı buraya?Malesef canım ama erken gebelik testi aldım
Sabah yapacağım
Evet cnaımPeki hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk yaptığın testi attın mı buraya?
Bende hiç bir zaman akıntı burdan net bişey solemek olmaz ama benziyor belirtiler Bi Test yapsaydınız gecikme de var iyi dayanmısstım benım 5 gün var ben bugunden basladımArkadaşlar merak ettim ama, Bende tam yumurtlama gunu degil 1 2 gun öncesini değerlendirebildim, dun adet olmam gerekirdi olmadim bugunde birsey yok sadece yapiskan gibi beyaz akintim oldu ara ara az 2 gündür,ama gelen giden birsey yok sol kasik agrisi mide ve karinda sislik el ayak yanmasi goguslerde hafif hasaslik onun disinda birsey yok psikolojik mi havadan mi anlamadim adet gunu bu akıntıyla karşılaşmadım hic siz denk geldinizmi Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Alıntılasana bana onu bulamadım bakayım.Evet cnaım
Alıntılasana bana onu bulamadım bakayım.
Ama gecikme var bence bekleme varsa cıkarPztesi gunune kadar bekliyim diyorum nasil beklicem bilmiyorum ama beklemeliyim hayal kirikligi oluyor sonra
İnşallah hayırlısı olsun.Eki Görüntüle 2648168 bu canım ilkten normal cizgi belirdi sonra dahıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?