Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni görmedim bilmiyorum ama sanırım çok hassas naif bir yapın var . Herşeyi inceden inceden işleye işleye düşünüyorsun hayal ediyorsun . Rüyalarına kadar götürüyorsun istediğini . Ne diyeyim Rabbim tez vakitte gönlümüzde olanı versin insalah

İkiz erkek bebek o kadar cok istiyorum ki rüyalarıma girmeye basladi sanirim
Çok hayal ederim ben istedigim seyin olduğunu valla hayali bile güzelse kendisi nasıl dır acaba Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah önce olmayanlara sonra bana

Aynen canım 2 testim kaldı zaten onları da harcamak istemiyorum ama merak işte neyse daha yapmıcam

Buda şimdiki hali zaten çıkmasını beklemiyodum daha çok var çünkü

Canım ben ümitlendirmek istemem ama senin testte aşırı silik bi çizgi görüyorum. Aynı siliklikte arkadaşımda görmüştüm kanda 5 çıkmıştı değeri olabilir misin acaba yaa

Canım ben ümitlendirmek istemem ama senin testte aşırı silik bi çizgi görüyorum. Aynı siliklikte arkadaşımda görmüştüm kanda 5 çıkmıştı değeri olabilir misin acaba yaa

Bilmiyorum ki canım ufacık bi ihtimal bile çok güzel
Ovulasyonla bi dört gün daha takip edicem bakayım zaten silikleşirse yoktur ama böyle koyu giderse bellkii

Arkadaşlar merak ettim ama, Bende tam yumurtlama gunu degil 1 2 gun öncesini değerlendirebildim, dun adet olmam gerekirdi olmadim bugunde birsey yok sadece yapiskan gibi beyaz akintim oldu ara ara az 2 gündür,ama gelen giden birsey yok sol kasik agrisi mide ve karinda sislik el ayak yanmasi goguslerde hafif hasaslik onun disinda birsey yok psikolojik mi havadan mi anlamadim adet gunu bu akıntıyla karşılaşmadım hic siz denk geldinizmi Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah..

Bende hiç bir zaman akıntı burdan net bişey solemek olmaz ama benziyor belirtiler Bi Test yapsaydınız gecikme de var iyi dayanmısstım benım 5 gün var ben bugunden basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…