• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün aşırı da değil her gün değerlendirme yapacağım başladık bile inş benim adama bi haller olmaz 😀 ilikleri kurur falan mazallah ama ne yapalım bunların hepsi bebeksizlikten
Hergüne dayanablir mi benimkisi 3 gün üst üsteye dayanamadı 4. gün kaçıyordu benden :KK70:

Eklentiler

• 20200612_131116.webp
    20200612_131116.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 83
Baya silik yani . Elinde gebelik testi çoksa yapmasa bakalım . Yüksek ihtimal belli olmaz şuan ama dene bakalım

Ya aslında dayanamadım sabah yaptım ama negatif çıktı 🙄 ilk hali ve biraz beklemiş halini ekliyim
Dur yeniden çekiyim bi

Eklentiler

• 20200612_092225.webp
    20200612_092225.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 89
Biz çarşamba günü test yapalım bence . Ne dersin. O zamana belli olur mu ki

Aynen canım 2 testim kaldı zaten onları da harcamak istemiyorum ama merak işte neyse daha yapmıcam

Buda şimdiki hali zaten çıkmasını beklemiyodum daha çok var çünkü 🙄

Eklentiler

• 20200612_131715.webp
    20200612_131715.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 84
Aynen canım 2 testim kaldı zaten onları da harcamak istemiyorum ama merak işte neyse daha yapmıcam

Buda şimdiki hali zaten çıkmasını beklemiyodum daha çok var çünkü 🙄
Evet canım erken. Benimelimde de 10 ovulasyon testi bir gebelik testi kaldı . Ovulasyon testi yapıyorum 4 gün önce hiç çıkmadı çizgi sonra hafif filan koyulaşma var gibi ama olmayabilir ya

Aynen canım olabilir bende seni görmüş gibiyim
Kasıma yazmıştım o ay baya gecikmem olmuştu ana olma havalarına girmiştim baya ama nasip olmadı 😊
Hımmm Allahım gönlüne göre versin.. 😊 Biraz sabret 8gün kala test mi yapılır kız 😊

Evet canım erken. Benimelimde de 10 ovulasyon testi bir gebelik testi kaldı . Ovulasyon testi yapıyorum 4 gün önce hiç çıkmadı çizgi sonra hafif filan koyulaşma var gibi ama olmayabilir ya

Hayırlısı olsun canım bende ovuyla devam ederim takip etmeye
Benim baş ağrım çok var son günlerde ara ara ense kökümden giriyor
Bide halsizim baya hiç birşey yapasım yok

Kızlar reglime 4 gün vardı bugun leke geldi büyük ihtimalle regl olcam bir umut yerleşme diye umuyorum normalde regl olacağım zaman sancı çekerdim bu sefer hiç sancım olmadı ama leke gördük

Hayırlısı olsun canım bende ovuyla devam ederim takip etmeye
Benim baş ağrım çok var son günlerde ara ara ense kökümden giriyor
Bide halsizim baya hiç birşey yapasım yok
Canım bende 1 e doğru test yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama 2 saat sonra . Telefonla çeksem görülmez . Sende de çıktı mı saatler sonra

Dün o kadar konuştuk ki rüyalardan gece rüyamda evimde ultrason cihazı vardi karnıma koyuyorum aleti ekranda kese görünüyordu daha küçük diyorum bebek oluşmamış daha sonra başka bi kese gibi bi sey yaninda görünüyor acaba ikiz mi degil mi diye düşünüyorum birilerine gösteriyorum oyle uyandim 😊

Back
X