Hergüne dayanablir mi benimkisi 3 gün üst üsteye dayanamadı 4. gün kaçıyordu bendenGün aşırı da değil her gün değerlendirme yapacağım başladık bile inş benim adama bi haller olmazilikleri kurur falan mazallah ama ne yapalım bunların hepsi bebeksizlikten
Atma imkanın varsa gönderir misin canım5 haziran benim de çatlama oldu canım . Yüksek ihtimal çıkmaz . Ama benim ovulasyon testlerim çok silik sana göre . Ondan sordum
Baya silik yani . Elinde gebelik testi çoksa yapmasa bakalım . Yüksek ihtimal belli olmaz şuan ama dene bakalımAtma imkanın varsa gönderir misin canım
Bugün 4.gün sabah kahvaltıda mızıldanıyorduHergüne dayanablir mi benimkisi 3 gün üst üsteye dayanamadı 4. gün kaçıyordu benden
Baya silik yani . Elinde gebelik testi çoksa yapmasa bakalım . Yüksek ihtimal belli olmaz şuan ama dene bakalım
2020 yılında gebelik planlayanlarYok canım hamile değilimisim olarak tanımam da canım topik ismi neydi
Biz çarşamba günü test yapalım bence . Ne dersin. O zamana belli olur mu kiYa aslında dayanamadım sabah yaptım ama negatif çıktıilk hali ve biraz beklemiş halini ekliyim
Dur yeniden çekiyim bi
2020 yılında gebelik planlayanlar
Bir de 2020 Kasım annelerinden de görmüs olabilrm
Emin olamadım
Biz çarşamba günü test yapalım bence . Ne dersin. O zamana belli olur mu ki
Evet canım erken. Benimelimde de 10 ovulasyon testi bir gebelik testi kaldı . Ovulasyon testi yapıyorum 4 gün önce hiç çıkmadı çizgi sonra hafif filan koyulaşma var gibi ama olmayabilir yaAynen canım 2 testim kaldı zaten onları da harcamak istemiyorum ama merak işte neyse daha yapmıcam
Buda şimdiki hali zaten çıkmasını beklemiyodum daha çok var çünkü
Hımmm Allahım gönlüne göre versin..Aynen canım olabilir bende seni görmüş gibiyim
Kasıma yazmıştım o ay baya gecikmem olmuştu ana olma havalarına girmiştim baya ama nasip olmadı
Evet canım erken. Benimelimde de 10 ovulasyon testi bir gebelik testi kaldı . Ovulasyon testi yapıyorum 4 gün önce hiç çıkmadı çizgi sonra hafif filan koyulaşma var gibi ama olmayabilir ya
Hımmm Allahım gönlüne göre versin..Biraz sabret 8gün kala test mi yapılır kız
Bende şurada yerimi alayım bat 29 haziran. Hala değerlendiriyorum ovulasyon testine geç başladım kaçırmış olabilirim ama hayırlısı
Canım bende 1 e doğru test yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama 2 saat sonra . Telefonla çeksem görülmez . Sende de çıktı mı saatler sonraHayırlısı olsun canım bende ovuyla devam ederim takip etmeye
Benim baş ağrım çok var son günlerde ara ara ense kökümden giriyor
Bide halsizim baya hiç birşey yapasım yok
Canım bende 1 e doğru test yapmıştım çok silik çizgi çıktı ama 2 saat sonra . Telefonla çeksem görülmez . Sende de çıktı mı saatler sonra
Pencerenin yanında görünüyor canım fotoğrafta görünmüyor ama ben görüyorum .Gebelik testi mi canım
Evet benim göbderdiğim de de çıktı canım yani efekt yapsam görünür sen bi at bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?