- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
Ben Burda hayel mayel birşey goruyorum yaAynen canım bende 1 saat sonra falan gördüm ama pek takamdım açıkçası
Bak ilk çektiğim halini biraz efektledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Burda hayel mayel birşey goruyorum yaAynen canım bende 1 saat sonra falan gördüm ama pek takamdım açıkçası
Bak ilk çektiğim halini biraz efektledim
İnşallah kacmaamıstırR hsgeldinBende şurada yerimi alayım bat 29 haziran. Hala değerlendiriyorum ovulasyon testine geç başladım kaçırmış olabilirim ama hayırlısı![]()
Varsa zaten yarın erken gebelik testlerinde cıkar dimiİnşallah hayırlısı olsun.![]()
Çıkar tabi.Varsa zaten yarın erken gebelik testlerinde cıkar dimi
İnsallah ya bugün cok agladım artık piskolojm bozuldu sen ne alemdesinÇıkar tabi.
Hadi inşallah malüm olmusturDün o kadar konuştuk ki rüyalardan gece rüyamda evimde ultrason cihazı vardi karnıma koyuyorum aleti ekranda kese görünüyordu daha küçük diyorum bebek oluşmamış daha sonra başka bi kese gibi bi sey yaninda görünüyor acaba ikiz mi degil mi diye düşünüyorum birilerine gösteriyorum oyle uyandim![]()
Nasıl leke tarif eder isinKızlar reglime 4 gün vardı bugun leke geldi büyük ihtimalle regl olcam bir umut yerleşme diye umuyorum normalde regl olacağım zaman sancı çekerdim bu sefer hiç sancım olmadı ama leke gördük
Valla yumurtlama gününden itibaren kasik agrim var kendimi umutlandirmak istemiyorum ama bugün daha bi agriyo sol kasigimHadi inşallah malüm olmustur![]()
Hadi ya benım de yarın dananın kuyruğu kopacak erken gebelik aldım sabah yapıcam 10 gun oluyor varsa cıkar heralde dimiValla yumurtlama gününden itibaren kasik agrim var kendimi umutlandirmak istemiyorum ama bugün daha bi agriyo sol kasigim
Erken gebelikte varsa cikar ama benim hep duyduğum erken gebelik kitine boşa para verildigi kimden duysam erken gebelikte cikmadi normal 5 tl lik de cikti diyolar .arkadaşım gecen ay 9.gününde 5 tl lik testte silik çizgi cikti kan verdi ama herkeste gün geçmeden cikmayabiliyoHadi ya benım de yarın dananın kuyruğu kopacak erken gebelik aldım sabah yapıcam 10 gun oluyor varsa cıkar heralde dimi
Durduk yere beni de gaza getirdin iyi mi benim de yarın 13 oluyo ben de mi yapsam acaba ya yoksa akşam kendimi rahat rahat alkole vurabilirimHadi ya benım de yarın dananın kuyruğu kopacak erken gebelik aldım sabah yapıcam 10 gun oluyor varsa cıkar heralde dimi
Bende girim arnıza kızlarbat 3 daha çok var ama ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ben 30 günde bir adet olurum bazen 2 gün öne atar yumurtlamamda takvime göre 15 16.günü gösterir ama ben hep adetten 4 5 gün sonra yumurtladığımı hissederdim ve bu ay ovu testi yapıyorum bu gün çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim yarın öbür gün falanda değerlendircem tabi ovuları yapmaya devam edicem bat 3 bakalım hayırlısı inşallah bu arada bi oğlum var
![]()
Bende girim arnıza kızlarbat 3 daha çok var ama ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ben 30 günde bir adet olurum bazen 2 gün öne atar yumurtlamamda takvime göre 15 16.günü gösterir ama ben hep adetten 4 5 gün sonra yumurtladığımı hissederdim ve bu ay ovu testi yapıyorum bu gün çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim yarın öbür gün falanda değerlendircem tabi ovuları yapmaya devam edicem bat 3 bakalım hayırlısı inşallah bu arada bi oğlum var
![]()
Canım bisey diyeceğim . 3 gündür iki iş yapsam sağ sol kasığım çatlıyor gibi ağrıyor . Bide tuvalete bile gidip gelsem kanter içinde kalıyorum ter akıyor burnumdan normal mi bunlarValla yumurtlama gününden itibaren kasik agrim var kendimi umutlandirmak istemiyorum ama bugün daha bi agriyo sol kasigim
Ben iş yapinca degil oturunca anliyorum suan oturuyorum ve sol kasigim cok agriyo sag kasigim hafif agriyo yumurtlamadan sonraki 7.gün e girdim. Valla aşırı sicak basması halsizlik yorgunluk uyku istegi belirtiler arasinda diyolar ama ben 2 kızımda da belirgin bi belirti hissetmedimCanım bisey diyeceğim . 3 gündür iki iş yapsam sağ sol kasığım çatlıyor gibi ağrıyor . Bide tuvalete bile gidip gelsem kanter içinde kalıyorum ter akıyor burnumdan normal mi bunlar
Zor tutuyorum kendimi test yapmamak için 1 tanecik kaldı çünkü . Bende 9. Gündeym . Napalim yaaBen iş yapinca degil oturunca anliyorum suan oturuyorum ve sol kasigim cok agriyo sag kasigim hafif agriyo yumurtlamadan sonraki 7.gün e girdim. Valla aşırı sicak basması halsizlik yorgunluk uyku istegi belirtiler arasinda diyolar ama ben 2 kızımda da belirgin bi belirti hissetmedim
Yok sen yapma bence bu dedigim cok az oluyo 11-12 günden önce genelde cikmiyo ki ben şubatta 8.gün kan testi yaptım 0.100 negatif cikti 2 -3 gün sonra 8.60 ciktiZor tutuyorum kendimi test yapmamak için 1 tanecik kaldı çünkü . Bende 9. Gündeym . Napalim yaa![]()
13 mü ben olsam elli kere yapmıstımDurduk yere beni de gaza getirdin iyi mi benim de yarın 13 oluyo ben de mi yapsam acaba ya yoksa akşam kendimi rahat rahat alkole vurabilirim![]()
Maşallah Allah bagışlasınBende girim arnıza kızlarbat 3 daha çok var ama ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ben 30 günde bir adet olurum bazen 2 gün öne atar yumurtlamamda takvime göre 15 16.günü gösterir ama ben hep adetten 4 5 gün sonra yumurtladığımı hissederdim ve bu ay ovu testi yapıyorum bu gün çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim yarın öbür gün falanda değerlendircem tabi ovuları yapmaya devam edicem bat 3 bakalım hayırlısı inşallah bu arada bi oğlum var
![]()