• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün o kadar konuştuk ki rüyalardan gece rüyamda evimde ultrason cihazı vardi karnıma koyuyorum aleti ekranda kese görünüyordu daha küçük diyorum bebek oluşmamış daha sonra başka bi kese gibi bi sey yaninda görünüyor acaba ikiz mi degil mi diye düşünüyorum birilerine gösteriyorum oyle uyandim 😊
Hadi inşallah malüm olmustur 😍

Valla yumurtlama gününden itibaren kasik agrim var kendimi umutlandirmak istemiyorum ama bugün daha bi agriyo sol kasigim
Hadi ya benım de yarın dananın kuyruğu kopacak erken gebelik aldım sabah yapıcam 10 gun oluyor varsa cıkar heralde dimi

Hadi ya benım de yarın dananın kuyruğu kopacak erken gebelik aldım sabah yapıcam 10 gun oluyor varsa cıkar heralde dimi
Erken gebelikte varsa cikar ama benim hep duyduğum erken gebelik kitine boşa para verildigi kimden duysam erken gebelikte cikmadi normal 5 tl lik de cikti diyolar .arkadaşım gecen ay 9.gününde 5 tl lik testte silik çizgi cikti kan verdi ama herkeste gün geçmeden cikmayabiliyo

Bende girim arnıza kızlar 😍 bat 3 daha çok var ama ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ben 30 günde bir adet olurum bazen 2 gün öne atar yumurtlamamda takvime göre 15 16.günü gösterir ama ben hep adetten 4 5 gün sonra yumurtladığımı hissederdim ve bu ay ovu testi yapıyorum bu gün çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim yarın öbür gün falanda değerlendircem tabi ovuları yapmaya devam edicem bat 3 bakalım hayırlısı inşallah bu arada bi oğlum var 😍💜

Bende girim arnıza kızlar 😍 bat 3 daha çok var ama ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ben 30 günde bir adet olurum bazen 2 gün öne atar yumurtlamamda takvime göre 15 16.günü gösterir ama ben hep adetten 4 5 gün sonra yumurtladığımı hissederdim ve bu ay ovu testi yapıyorum bu gün çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim yarın öbür gün falanda değerlendircem tabi ovuları yapmaya devam edicem bat 3 bakalım hayırlısı inşallah bu arada bi oğlum var 😍💜

Bata 3 gün kala ilk defa mı yumurtladın? İkinci yumurtlamayı mı yakaladın? İlk yumurtlamaysa bat tarihin 10-11 gün geriye atar

Ha tamam dur 3 temmuz bat anladım😂

Valla yumurtlama gününden itibaren kasik agrim var kendimi umutlandirmak istemiyorum ama bugün daha bi agriyo sol kasigim
Canım bisey diyeceğim . 3 gündür iki iş yapsam sağ sol kasığım çatlıyor gibi ağrıyor . Bide tuvalete bile gidip gelsem kanter içinde kalıyorum ter akıyor burnumdan normal mi bunlar

Canım bisey diyeceğim . 3 gündür iki iş yapsam sağ sol kasığım çatlıyor gibi ağrıyor . Bide tuvalete bile gidip gelsem kanter içinde kalıyorum ter akıyor burnumdan normal mi bunlar
Ben iş yapinca degil oturunca anliyorum suan oturuyorum ve sol kasigim cok agriyo sag kasigim hafif agriyo yumurtlamadan sonraki 7.gün e girdim. Valla aşırı sicak basması halsizlik yorgunluk uyku istegi belirtiler arasinda diyolar ama ben 2 kızımda da belirgin bi belirti hissetmedim

Ben iş yapinca degil oturunca anliyorum suan oturuyorum ve sol kasigim cok agriyo sag kasigim hafif agriyo yumurtlamadan sonraki 7.gün e girdim. Valla aşırı sicak basması halsizlik yorgunluk uyku istegi belirtiler arasinda diyolar ama ben 2 kızımda da belirgin bi belirti hissetmedim
Zor tutuyorum kendimi test yapmamak için 1 tanecik kaldı çünkü . Bende 9. Gündeym . Napalim yaa😂🤗🙈

Zor tutuyorum kendimi test yapmamak için 1 tanecik kaldı çünkü . Bende 9. Gündeym . Napalim yaa😂🤗🙈
Yok sen yapma bence bu dedigim cok az oluyo 11-12 günden önce genelde cikmiyo ki ben şubatta 8.gün kan testi yaptım 0.100 negatif cikti 2 -3 gün sonra 8.60 cikti

Maşallah Allah bagışlasın 🤗 inşallah birde kızın olur

Back
X