- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Bu test bende de batma oldu dün vajinada aşırı derecede hemdeBen dün gece adet oluyorum galiba dedim öyle bir ağrı alt karnımda şimdi de var tuhaf batmalı kıpırtılı bir his..içeriden gıdıklanıyor sanki kasıklarım öyle bişey..bat a 4 gün kaldı zor tutuyorum kendimi
Vallahi inşallah vardır hepimizde ama bu kadar test beni yaniltirsa oturur aglarimŞuan bana ümit oldunuz
Demi ya herkes yanlıştır diyo arkadaşlarım eşim umutlanma diyip duruyor yoktur diyolar ama ilk dk da çıktı hepsi deBu kadar testin yanılması imkansızdır bence.
Benim dün kan negatif çıkınca biraz üzüldüm ama 4 gün daha sabırrrrVallahi inşallah vardır hepimizde ama bu kadar test beni yaniltirsa oturur aglarim
Ben kan vermedim de ama gebelik testinde negatif çıktı ertesi gün akşam yaptım gece hatta bir anda kasığına çok kötü Ağrı girince ve kalktım yapardım yani bu aralar hem göğüs ağrısı çekiyor hem de kabızlık var ilk defa ben hayatım boyunca ilk defa kabız oldum diyebilirim ondan şüphelendim ben herkes yoktur diyor ama yani bu kadar test yanılması normal değilBenim dün kan negatif çıkınca biraz üzüldüm ama 4 gün daha sabırrrr
Aslında kimseye söylememek lazım. Bazı yorumlar çok sinir bozucu oluyor. Bu kadar testin yanıldığı nerede görülmüş.Demi ya herkes yanlıştır diyo arkadaşlarım eşim umutlanma diyip duruyor yoktur diyolar ama ilk dk da çıktı hepsi de
Artimed yalancı pozitif çıkartıyor farklı bir marka ile dene benceBen de bulantı da var. Bugün kusmamak için kendimi zor tuttum. Evde 2 tane artımedin kaset testi var. Yarın yapsam çıkar mı ki?
Kabızlığın da gebelik belirtisi olduğu söyleniyor. Bat ne zamandı sizin?Ben kan vermedim de ama gebelik testinde negatif çıktı ertesi gün akşam yaptım gece hatta bir anda kasığına çok kötü Ağrı girince ve kalktım yapardım yani bu aralar hem göğüs ağrısı çekiyor hem de kabızlık var ilk defa ben hayatım boyunca ilk defa kabız oldum diyebilirim ondan şüphelendim ben herkes yoktur diyor ama yani bu kadar test yanılması normal değil
İşte ben de onu anlasam yoktur bence lekelenme de adetten dolayıdır yoksa hamilelikte lekelenme olmaz falan da filan ama yani bunları insanı ister istemez motivasyonunu düşürüyorlar Bir daha da kimseye bir şey söylemeyeceğimAslında kimseye söylememek lazım. Bazı yorumlar çok sinir bozucu oluyor. Bu kadar testin yanıldığı nerede görülmüş.
Yarın günüm ama dünden beri hem kahverengi akşam da hafif pembe peçete silince geldi kahverengi böyle açık kahverengi şeklinde leke geliyor ama adet gibi değil mesela benim adetim sökülse pıhtı ya da parça illa geliyor ama öyle gelmiyorKabızlığın da gebelik belirtisi olduğu söyleniyor. Bat ne zamandı sizin?
Kabızlık problemi 5 6 günden beri var normalde asla öyle bir problem yaşamam ve aksine mercimek çorbası falan içiyorum ki yani artık çözülsün diye uğraşıyorum normalde ben mercimek çorbası değiştirmez etkiler ishal olurum ama yok düzelme yok İlk defa böyle bir şey yaşadımKabızlığın da gebelik belirtisi olduğu söyleniyor. Bat ne zamandı sizin?
Bende de kıvrandım bi ara dedim herhalde bu gece ya da sabaha adet olcam ama ne gelen var ne giden..daha günüme de var ve bu kadar olmazdım aslaBu test bende de batma oldu dün vajinada aşırı derecede hemde
Ben çok araştırdım bunu. Yerleşme kanaması tam da bu şekilde oluyor. Adet olsaydınız lekenin ardından 1-2 saat içinde sökülürdünüz. Eczacı kadın artımedinkini vermiş mecbur kullanacağım.Yarın günüm ama dünden beri hem kahverengi akşam da hafif pembe peçete silince geldi kahverengi böyle açık kahverengi şeklinde leke geliyor ama adet gibi değil mesela benim adetim sökülse pıhtı ya da parça illa geliyor ama öyle gelmiyor
Beni de şüpheye düşündüren en büyük belirti bu. Geceleri uykumdan kalkıyorum adet oldum diye ama hiçbir şey yok. Hiç böyle olmazdım. Hissettiğim an kanamam gelirdi.Bende de kıvrandım bi ara dedim herhalde bu gece ya da sabaha adet olcam ama ne gelen var ne giden..daha günüme de var ve bu kadar olmazdım asla
Yoo hamilelikte lekelenme olur, hatta şöyle anlatayım venim 5. Hafta yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu ama dr önlem amaçlı progestan diye bir ilaç verdi bebek düşmesin diye ve ben hiçbir şey yapmadığım halde 10. Hafta yoğun bir kanama yaşadım 16. haftanın sonuna kadar yattım Allaha şükür düşük vs olmadı ama az bir lekelenmeden daha fazlasına kadar hamilelikte herşey yaşanabiliyorİşte ben de onu anlasam yoktur bence lekelenme de adetten dolayıdır yoksa hamilelikte lekelenme olmaz falan da filan ama yani bunları insanı ister istemez motivasyonunu düşürüyorlar Bir daha da kimseye bir şey söylemeyeceğim
İnşallah olmayız da görürüz poziitifleriBeni de şüpheye düşündüren en büyük belirti bu. Geceleri uykumdan kalkıyorum adet oldum diye ama hiçbir şey yok. Hiç böyle olmazdım. Hissettiğim an kanamam gelirdi.
Topluca hamileyiz mesajı amiiinnİnşallah olmayız da görürüz poziitifleri
Valla bana hic gelecek gibi gelmiyo inan yine negatifleri alip asilamaya gidecegim kesinnTam öyle dediğin anda geliyor ya ben buna Cook inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?