Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Bu test bende de batma oldu dün vajinada aşırı derecede hemde

Eklentiler

• 17383332532074653733960503252230.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 16
Ben de bulantı da var. Bugün kusmamak için kendimi zor tuttum. Evde 2 tane artımedin kaset testi var. Yarın yapsam çıkar mı ki?

Benim dün kan negatif çıkınca biraz üzüldüm ama 4 gün daha sabırrrr
Ben kan vermedim de ama gebelik testinde negatif çıktı ertesi gün akşam yaptım gece hatta bir anda kasığına çok kötü Ağrı girince ve kalktım yapardım yani bu aralar hem göğüs ağrısı çekiyor hem de kabızlık var ilk defa ben hayatım boyunca ilk defa kabız oldum diyebilirim ondan şüphelendim ben herkes yoktur diyor ama yani bu kadar test yanılması normal değil

Kabızlığın da gebelik belirtisi olduğu söyleniyor. Bat ne zamandı sizin?

Aslında kimseye söylememek lazım. Bazı yorumlar çok sinir bozucu oluyor. Bu kadar testin yanıldığı nerede görülmüş.
İşte ben de onu anlasam yoktur bence lekelenme de adetten dolayıdır yoksa hamilelikte lekelenme olmaz falan da filan ama yani bunları insanı ister istemez motivasyonunu düşürüyorlar Bir daha da kimseye bir şey söylemeyeceğim

Yarın günüm ama dünden beri hem kahverengi akşam da hafif pembe peçete silince geldi kahverengi böyle açık kahverengi şeklinde leke geliyor ama adet gibi değil mesela benim adetim sökülse pıhtı ya da parça illa geliyor ama öyle gelmiyor

Kabızlık problemi 5 6 günden beri var normalde asla öyle bir problem yaşamam ve aksine mercimek çorbası falan içiyorum ki yani artık çözülsün diye uğraşıyorum normalde ben mercimek çorbası değiştirmez etkiler ishal olurum ama yok düzelme yok İlk defa böyle bir şey yaşadım

Ben çok araştırdım bunu. Yerleşme kanaması tam da bu şekilde oluyor. Adet olsaydınız lekenin ardından 1-2 saat içinde sökülürdünüz. Eczacı kadın artımedinkini vermiş mecbur kullanacağım.

Bende de kıvrandım bi ara dedim herhalde bu gece ya da sabaha adet olcam ama ne gelen var ne giden..daha günüme de var ve bu kadar olmazdım asla
Beni de şüpheye düşündüren en büyük belirti bu. Geceleri uykumdan kalkıyorum adet oldum diye ama hiçbir şey yok. Hiç böyle olmazdım. Hissettiğim an kanamam gelirdi.

Yoo hamilelikte lekelenme olur, hatta şöyle anlatayım venim 5. Hafta yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu ama dr önlem amaçlı progestan diye bir ilaç verdi bebek düşmesin diye ve ben hiçbir şey yapmadığım halde 10. Hafta yoğun bir kanama yaşadım 16. haftanın sonuna kadar yattım Allaha şükür düşük vs olmadı ama az bir lekelenmeden daha fazlasına kadar hamilelikte herşey yaşanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…