• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Ben çok araştırdım bunu. Yerleşme kanaması tam da bu şekilde oluyor. Adet olsaydınız lekenin ardından 1-2 saat içinde sökülürdünüz. Eczacı kadın artımedinkini vermiş mecbur kullanacağım.
Vallahi bana 2 kişi de öyle dedi lekelenme yaşamazdın hamile olsaydın sanki kendileri çok biliyormuş gibi sinir oldum ee bu testler yalancı pozitiftir değilsindir kanı görmeden hamileyim deme bilmem ne şu şekilde koyu kahve olsa adet oluyor ama açık kahverengi geliyor böyle şey gibi ya bildiğin açık kahverengi şeklinde geliyor bilmiyorum artık sinirlerim bozuldu evet adet olsaydım şöyle bir şey hatta benimki şey sesli şeklinde geliyor parça ilk olduğum zaman lekelenme olsa bile parça şeklinde geliyordu ama yok bunda sadece leke geliyor

Yoo hamilelikte lekelenme olur, hatta şöyle anlatayım venim 5. Hafta yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu ama dr önlem amaçlı progestan diye bir ilaç verdi bebek düşmesin diye ve ben hiçbir şey yapmadığım halde 10. Hafta yoğun bir kanama yaşadım 16. haftanın sonuna kadar yattım Allaha şükür düşük vs olmadı ama az bir lekelenmeden daha fazlasına kadar hamilelikte herşey yaşanabiliyor
Değil mi ya vallahi böyle modun iyice düştü artık test yapmayı da bırakacağım eğer adet olsaydım şimdiye kadar çözünmüştü sadece dün sabah gördüm bir akşam peçeteyi silince pembe leke geldi Bir de bugün yani toplam iki günde 3 leke gördüm görmedim ha akşama görür müyüm bilmiyorum

Merhabalar benim ilk defa böyle koyu çıktı ovulasyon testim. Ve rglime 10 gün kala. Böyle olan var mı yaa😌
IMG_7072.jpeg

Eklentiler

• IMG_7069.jpeg
    IMG_7069.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 3
Değil mi ya vallahi böyle modun iyice düştü artık test yapmayı da bırakacağım eğer adet olsaydım şimdiye kadar çözünmüştü sadece dün sabah gördüm bir akşam peçeteyi silince pembe leke geldi Bir de bugün yani toplam iki günde 3 leke gördüm görmedim ha akşama görür müyüm bilmiyorum
Rahat ol çok rahat bu durum yerleşme de olabilir, bir ihtimal adet için sökülmeyi de bekliyor olabilirsin yerleşme kanaması bazen 3 4 gün az az şeklinde sürebiliyor, o yüzden bekle şimdilik mesela salıya kadar baktın sökülmedin o zaman test yaparsın ya da direkt gider kan test verirsin hatta direkt kadın doğuma gidebilirsin gebelikse de net öğrenirsin değilse de neden böyle lekelenme yaşadığını sorarsın 🤷‍♀️

Rahat ol çok rahat bu durum yerleşme de olabilir, bir ihtimal adet için sökülmeyi de bekliyor olabilirsin yerleşme kanaması bazen 3 4 gün az az şeklinde sürebiliyor, o yüzden bekle şimdilik mesela salıya kadar baktın sökülmedin o zaman test yaparsın ya da direkt gider kan test verirsin hatta direkt kadın doğuma gidebilirsin gebelikse de net öğrenirsin değilse de neden böyle lekelenme yaşadığını sorarsın 🤷‍♀️
Bakalım ya vallahi artık meraktan olecem

Back