- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Vallahi bana 2 kişi de öyle dedi lekelenme yaşamazdın hamile olsaydın sanki kendileri çok biliyormuş gibi sinir oldum ee bu testler yalancı pozitiftir değilsindir kanı görmeden hamileyim deme bilmem ne şu şekilde koyu kahve olsa adet oluyor ama açık kahverengi geliyor böyle şey gibi ya bildiğin açık kahverengi şeklinde geliyor bilmiyorum artık sinirlerim bozuldu evet adet olsaydım şöyle bir şey hatta benimki şey sesli şeklinde geliyor parça ilk olduğum zaman lekelenme olsa bile parça şeklinde geliyordu ama yok bunda sadece leke geliyorBen çok araştırdım bunu. Yerleşme kanaması tam da bu şekilde oluyor. Adet olsaydınız lekenin ardından 1-2 saat içinde sökülürdünüz. Eczacı kadın artımedinkini vermiş mecbur kullanacağım.
Değil mi ya vallahi böyle modun iyice düştü artık test yapmayı da bırakacağım eğer adet olsaydım şimdiye kadar çözünmüştü sadece dün sabah gördüm bir akşam peçeteyi silince pembe leke geldi Bir de bugün yani toplam iki günde 3 leke gördüm görmedim ha akşama görür müyüm bilmiyorumYoo hamilelikte lekelenme olur, hatta şöyle anlatayım venim 5. Hafta yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu ama dr önlem amaçlı progestan diye bir ilaç verdi bebek düşmesin diye ve ben hiçbir şey yapmadığım halde 10. Hafta yoğun bir kanama yaşadım 16. haftanın sonuna kadar yattım Allaha şükür düşük vs olmadı ama az bir lekelenmeden daha fazlasına kadar hamilelikte herşey yaşanabiliyor
Rahat ol çok rahat bu durum yerleşme de olabilir, bir ihtimal adet için sökülmeyi de bekliyor olabilirsin yerleşme kanaması bazen 3 4 gün az az şeklinde sürebiliyor, o yüzden bekle şimdilik mesela salıya kadar baktın sökülmedin o zaman test yaparsın ya da direkt gider kan test verirsin hatta direkt kadın doğuma gidebilirsin gebelikse de net öğrenirsin değilse de neden böyle lekelenme yaşadığını sorarsınDeğil mi ya vallahi böyle modun iyice düştü artık test yapmayı da bırakacağım eğer adet olsaydım şimdiye kadar çözünmüştü sadece dün sabah gördüm bir akşam peçeteyi silince pembe leke geldi Bir de bugün yani toplam iki günde 3 leke gördüm görmedim ha akşama görür müyüm bilmiyorum
Bakalım ya vallahi artık meraktan olecemRahat ol çok rahat bu durum yerleşme de olabilir, bir ihtimal adet için sökülmeyi de bekliyor olabilirsin yerleşme kanaması bazen 3 4 gün az az şeklinde sürebiliyor, o yüzden bekle şimdilik mesela salıya kadar baktın sökülmedin o zaman test yaparsın ya da direkt gider kan test verirsin hatta direkt kadın doğuma gidebilirsin gebelikse de net öğrenirsin değilse de neden böyle lekelenme yaşadığını sorarsın
Beklemek çok zor gerçekten birşeylerle oyalanmak kafayı dağıtmak lazım..Bakalım ya vallahi artık meraktan olecem
Yarın misafir var vallahi keşke bu haftayı atlatsaydim öyle alsaydim diyorum yorulacam bayaBeklemek çok zor gerçekten birşeylerle oyalanmak kafayı dağıtmak lazım..
Selamm, ben de birlikte beklemeye geldim ve sizle benzer günlerimiz. Bat 17 şubat görünüyor ama çok erken yumurtladım ben bu ay. Bence beklenen adetim de öne gelmiş olabilir o yüzden diye düşünüyorum.Merhaba ben de yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bekliyorum 16 şubat sat gözüküyor. İnşallah güzel haberler alırız
Bugün bende temizlik yapacağım diye yordum kendimi belim ağrımaya başladıYarın misafir var vallahi keşke bu haftayı atlatsaydim öyle alsaydim diyorum yorulacam baya
Bende varım kızlar ilk kez Ovulasyon denedim değerlendirdik bata 4 gün var kasık ağrım var ama adet olacak gibi hissediyorum üzgünümAy hosgeldin
Valla doktora da gittim 1 yıl dolması lazım diyor doğru düzgün doktora denk gelmedim stres çok yapıyorum çok kafama takıyorum bu ay Ovulasyon ile değerlendirdik yumurtlama zamanı 2 defa bata 4 gün kaldıİnşallah stres etmediğiniz anda oluyo biz 3 ay çok istikrarliydik günü gününü değerlendirdik olmama ihtimali.yoktu neredeyse ama olmamıştı tam bu ay olmaz dediğim ay oldu salinca geliyo guzellikler
Benimde 4 Şubat dün test yaptım negatifBenim de 2 Şubat regl tarihim bugün erken gebelik yaptım ama negatif
Evet istemiyorduk eşim ile istediğimiz zaman hemen olur sandık kaç aydır deniyoruz olmuyor dengem bozulduO zaman biraz daha beklemeliyim icim icime sığmıyor. Beta hcg verince de negatifleri gormeye de tahammulum kalmadi artik. Ne zormus hamile kalabilmek boyle
Senin daha varmış canım regl olana kadar umut var deniyor nasip te varsa gelir bebislerBenimde 4 Şubat dün test yaptım negatif
Aynen ya hayırlısı olsunSenin daha varmış canım regl olana kadar umut var deniyor nasip te varsa gelir bebisler
İnşallah hamissindir canım ben yumurtlamadan 2 3 gün onceyo değerlendirdimValla doktora da gittim 1 yıl dolması lazım diyor doğru düzgün doktora denk gelmedim stres çok yapıyorum çok kafama takıyorum bu ay Ovulasyon ile değerlendirdik yumurtlama zamanı 2 defa bata 4 gün kaldı
Isı olayı nasıl ben bu bir haftadır çok üşüyorum ayaklarım ellerim buz gibi ısınmıyorum hiçİnşallah hamissindir canım ben yumurtlamadan 2 3 gün onceyo değerlendirdimbirde uygulamada gösterilen gebelik ihtimaline göre yaptık
ovulasyon testi yapmadım senin şansın daha yüksek rabbim ol der olur bilemeyiz ümidi kesme belkide hamilesin birde ısı olayı varmış sabah ışını ölçüyor musun dil altından yataktan kalkmadan ölçmek lazimmis
Yumurtlamadan 2 3 gün önce değerlendirmek de ihtimal var canımİnşallah hamissindir canım ben yumurtlamadan 2 3 gün onceyo değerlendirdimbirde uygulamada gösterilen gebelik ihtimaline göre yaptık
ovulasyon testi yapmadım senin şansın daha yüksek rabbim ol der olur bilemeyiz ümidi kesme belkide hamilesin birde ısı olayı varmış sabah ışını ölçüyor musun dil altından yataktan kalkmadan ölçmek lazimmis
Çünkü diyorlar yumurtlamadan bir kaç gün önce ve yumurtlama zamanıİnşallah hamissindir canım ben yumurtlamadan 2 3 gün onceyo değerlendirdimbirde uygulamada gösterilen gebelik ihtimaline göre yaptık
Dil altından ölçmek lazimmis canım usumeyke alakalı değil vücudun iç sıcaklığıIsı olayı nasıl ben bu bir haftadır çok üşüyorum ayaklarım ellerim buz gibi ısınmıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?