Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Vallahi bana 2 kişi de öyle dedi lekelenme yaşamazdın hamile olsaydın sanki kendileri çok biliyormuş gibi sinir oldum ee bu testler yalancı pozitiftir değilsindir kanı görmeden hamileyim deme bilmem ne şu şekilde koyu kahve olsa adet oluyor ama açık kahverengi geliyor böyle şey gibi ya bildiğin açık kahverengi şeklinde geliyor bilmiyorum artık sinirlerim bozuldu evet adet olsaydım şöyle bir şey hatta benimki şey sesli şeklinde geliyor parça ilk olduğum zaman lekelenme olsa bile parça şeklinde geliyordu ama yok bunda sadece leke geliyor

Değil mi ya vallahi böyle modun iyice düştü artık test yapmayı da bırakacağım eğer adet olsaydım şimdiye kadar çözünmüştü sadece dün sabah gördüm bir akşam peçeteyi silince pembe leke geldi Bir de bugün yani toplam iki günde 3 leke gördüm görmedim ha akşama görür müyüm bilmiyorum

Merhabalar benim ilk defa böyle koyu çıktı ovulasyon testim. Ve rglime 10 gün kala. Böyle olan var mı yaa

Eklentiler

• IMG_7069.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 5
Rahat ol çok rahat bu durum yerleşme de olabilir, bir ihtimal adet için sökülmeyi de bekliyor olabilirsin yerleşme kanaması bazen 3 4 gün az az şeklinde sürebiliyor, o yüzden bekle şimdilik mesela salıya kadar baktın sökülmedin o zaman test yaparsın ya da direkt gider kan test verirsin hatta direkt kadın doğuma gidebilirsin gebelikse de net öğrenirsin değilse de neden böyle lekelenme yaşadığını sorarsın

Bakalım ya vallahi artık meraktan olecem

Merhaba ben de yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bekliyorum 16 şubat sat gözüküyor. İnşallah güzel haberler alırız
Selamm, ben de birlikte beklemeye geldim ve sizle benzer günlerimiz. Bat 17 şubat görünüyor ama çok erken yumurtladım ben bu ay. Bence beklenen adetim de öne gelmiş olabilir o yüzden diye düşünüyorum.

İnşallah stres etmediğiniz anda oluyo biz 3 ay çok istikrarliydik günü gününü değerlendirdik olmama ihtimali.yoktu neredeyse ama olmamıştı tam bu ay olmaz dediğim ay oldu salinca geliyo guzellikler
Valla doktora da gittim 1 yıl dolması lazım diyor doğru düzgün doktora denk gelmedim stres çok yapıyorum çok kafama takıyorum bu ay Ovulasyon ile değerlendirdik yumurtlama zamanı 2 defa bata 4 gün kaldı

Valla doktora da gittim 1 yıl dolması lazım diyor doğru düzgün doktora denk gelmedim stres çok yapıyorum çok kafama takıyorum bu ay Ovulasyon ile değerlendirdik yumurtlama zamanı 2 defa bata 4 gün kaldı
İnşallah hamissindir canım ben yumurtlamadan 2 3 gün onceyo değerlendirdim birde uygulamada gösterilen gebelik ihtimaline göre yaptık

ovulasyon testi yapmadım senin şansın daha yüksek rabbim ol der olur bilemeyiz ümidi kesme belkide hamilesin birde ısı olayı varmış sabah ışını ölçüyor musun dil altından yataktan kalkmadan ölçmek lazimmis

Isı olayı nasıl ben bu bir haftadır çok üşüyorum ayaklarım ellerim buz gibi ısınmıyorum hiç

Yumurtlamadan 2 3 gün önce değerlendirmek de ihtimal var canım

Çünkü diyorlar yumurtlamadan bir kaç gün önce ve yumurtlama zamanı

Isı olayı nasıl ben bu bir haftadır çok üşüyorum ayaklarım ellerim buz gibi ısınmıyorum hiç
Dil altından ölçmek lazimmis canım usumeyke alakalı değil vücudun iç sıcaklığı

36.8 37.2 lerde çıkması lazımmış gebelik varsa regle yakın düşmeden devam etmesi lazimis kişiden kişiye değişirmis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…