• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Bilgi verir misiniz bize belirti var miydi kacinci günde öğrendiniz
Rabbım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim ☺️
bel ağrısı vardı en başta adet tarihinden önce 2 gün lekelenmem oldu ama ben normalde de adet öncesi lekelenme yaşadığım için hamilelik değildir dedim sonra adetim 2 gün gecikince anladım şimdi de midem bulanıyor bir sersemlik var üzerimde. Eylül ayında ilk gebeliğim bebeğin kalbinin durması sonucu kürtajla sonlandırıldı o zaman hamilelik öncesi lekelenme yaşamamıştım

Kızlar merhaba, yumurtlama günümde ve ondan 2 gün önce toplam iki kez korunmaz ilişki yaşadık. Pazartesi gününden beri adet olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı var. Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var. Akıntım o kadar fazla ki her ıslaklıkta adet olduğumu zannediyorum. Bat ayın 3’ü görünüyor ama ben adetime 5 gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatifti. Negatifi görüp sonradan pozitif olan var mı?
Aslında hamileliğin en net açık belirtisi adet gecikmesidir. Biz sabırsızız maalesef..bazıları 3 4 gün önce öğrenir bazıları adet geçtikten 2 gün sonra..bat günü olmazsanız tekrar edin, belki yeterli düzeyde beta hormonu idrara geçmemiştir henüz 😇

Kızlar merhaba , dün ve önceki gün LH testinde pik gördüm dün birliktelik oldu akşamına da özellikle sol altta kasikta batmalar oldu bu sabah da devam etti, şişkinlik de var ama bu kadar erken olur mu acaba belirti dollenme olduysa bile ? Bu arada lh birliktelik olduğu gece baktım düşmüştü . Tam catlamaya denk geldiyse birliktelik acaba hemen hissetme ihtimalim var mı ? Normalde bu tarz batmalar normalde bende hiç olmaz .

Merabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim🥰
Bata 4 gün kala test yaptım negatifti 3.gece kalktım yaptım pozitif 5 farklı gebelik testi pozitif ama yurt dışında yaşıyorum kan vermeye gidemedim daha

Belirsizlik o kadar sinir bozucu ki. 3 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. 😂
Ayyy çok kötü vallahi umutlandim ama yani testler inşallah kandirmiyordur

Eklentiler

• 17383300385433813806148809416349.jpg
    17383300385433813806148809416349.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 9
  • 17383219928593192498775362692237.jpg
    17383219928593192498775362692237.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 9
  • 17382391167903540736123933904750.jpg
    17382391167903540736123933904750.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250129_115657.jpg
    IMG_20250129_115657.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250128_213405.jpg
    IMG_20250128_213405.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 9
Merabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim🥰
Bende ikinci cocugum olacak istiyoruz hayirlisiyla sol kasigimda seyremeler var bas donmesi ara ara kasik agrisi oluyor erken aslinda adetime 14 gun var sabirsizlaniyorum

Amin çok teşekkür ederim ☺️
bel ağrısı vardı en başta adet tarihinden önce 2 gün lekelenmem oldu ama ben normalde de adet öncesi lekelenme yaşadığım için hamilelik değildir dedim sonra adetim 2 gün gecikince anladım şimdi de midem bulanıyor bir sersemlik var üzerimde. Eylül ayında ilk gebeliğim bebeğin kalbinin durması sonucu kürtajla sonlandırıldı o zaman hamilelik öncesi lekelenme yaşamamıştım
Çok geçmiş olsun bu bebeğinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın insallah

Şuan lekelenme yaşıyorum dünden beri eğer adetim sokulseydi parça gelirdi kahverengi leke geldi dün gece de pembe leke peçeteye silince gördüm bugün sabah yine çok çok az kahverengi leke gelmişti
Testlere de baktım canım clear lı olanda göremedim sadece diğerlerinde silik çizgi var..4e karşı 1..bu geçirdiğin de yerleşme kanaması olabilir..inşallah öyledir 🙏🙏

Şuan lekelenme yaşıyorum dünden beri eğer adetim sokulseydi parça gelirdi kahverengi leke geldi dün gece de pembe leke peçeteye silince gördüm bugün sabah yine çok çok az kahverengi leke gelmişti

Ben dün gece adet oluyorum galiba dedim öyle bir ağrı alt karnımda şimdi de var tuhaf batmalı kıpırtılı bir his..içeriden gıdıklanıyor sanki kasıklarım öyle bişey..bat a 4 gün kaldı zor tutuyorum kendimi 😵‍💫

Back