- 3 Ağustos 2020
- 356
- 244
- 53
- 34
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
İnşallah inşallah..bu ay yaşadıklarımı da unutmayayım ki sonraki aylarda ona göre aramam belirti diyorum artıkSizinde 4 kalmış galiba benimde 4 Şubat diyor bakalım neler olacak benim ilk bunları yaşayışım umarım altı doludur
Amin çok teşekkür ederimBilgi verir misiniz bize belirti var miydi kacinci günde öğrendiniz
Rabbım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Aslında hamileliğin en net açık belirtisi adet gecikmesidir. Biz sabırsızız maalesef..bazıları 3 4 gün önce öğrenir bazıları adet geçtikten 2 gün sonra..bat günü olmazsanız tekrar edin, belki yeterli düzeyde beta hormonu idrara geçmemiştir henüzKızlar merhaba, yumurtlama günümde ve ondan 2 gün önce toplam iki kez korunmaz ilişki yaşadık. Pazartesi gününden beri adet olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı var. Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var. Akıntım o kadar fazla ki her ıslaklıkta adet olduğumu zannediyorum. Bat ayın 3’ü görünüyor ama ben adetime 5 gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatifti. Negatifi görüp sonradan pozitif olan var mı?
Bata 4 gün kala test yaptım negatifti 3.gece kalktım yaptım pozitif 5 farklı gebelik testi pozitif ama yurt dışında yaşıyorum kan vermeye gidemedim dahaMerabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim
Bata 4 gün kala test yaptım negatifti 3.gece kalktım yaptım pozitif 5 farklı gebelik testi pozitif ama yurt dışında yaşıyorum kan vermeye gidemedim da
Siz kesin hamilesiniz bence, tebrik ederim.Bata 4 gün kala test yaptım negatifti 3.gece kalktım yaptım pozitif 5 farklı gebelik testi pozitif ama yurt dışında yaşıyorum kan vermeye gidemedim daha
Ayyy çok kötü vallahi umutlandim ama yani testler inşallah kandirmiyordurBelirsizlik o kadar sinir bozucu ki. 3 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
Şuan lekelenme yaşıyorum dünden beri eğer adetim sokulseydi parça gelirdi kahverengi leke geldi dün gece de pembe leke peçeteye silince gördüm bugün sabah yine çok çok az kahverengi leke gelmiştiSiz kesin hamilesiniz bence, tebrik ederim.
Bende ikinci cocugum olacak istiyoruz hayirlisiyla sol kasigimda seyremeler var bas donmesi ara ara kasik agrisi oluyor erken aslinda adetime 14 gun var sabirsizlaniyorumMerabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim
Çok geçmiş olsun bu bebeğinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın insallahAmin çok teşekkür ederim
bel ağrısı vardı en başta adet tarihinden önce 2 gün lekelenmem oldu ama ben normalde de adet öncesi lekelenme yaşadığım için hamilelik değildir dedim sonra adetim 2 gün gecikince anladım şimdi de midem bulanıyor bir sersemlik var üzerimde. Eylül ayında ilk gebeliğim bebeğin kalbinin durması sonucu kürtajla sonlandırıldı o zaman hamilelik öncesi lekelenme yaşamamıştım
İnşallah çok sağ olunÇok geçmiş olsun bu bebeğinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın insallah
Testlere de baktım canım clear lı olanda göremedim sadece diğerlerinde silik çizgi var..4e karşı 1..bu geçirdiğin de yerleşme kanaması olabilir..inşallah öyledirŞuan lekelenme yaşıyorum dünden beri eğer adetim sokulseydi parça gelirdi kahverengi leke geldi dün gece de pembe leke peçeteye silince gördüm bugün sabah yine çok çok az kahverengi leke gelmişti
Şuan bana ümit oldunuzBata 4 gün kala test yaptım negatifti 3.gece kalktım yaptım pozitif 5 farklı gebelik testi pozitif ama yurt dışında yaşıyorum kan vermeye gidemedim daha
Bu kadar testin yanılması imkansızdır bence.Ayyy çok kötü vallahi umutlandim ama yani testler inşallah kandirmiyordur
Şuan lekelenme yaşıyorum dünden beri eğer adetim sokulseydi parça gelirdi kahverengi leke geldi dün gece de pembe leke peçeteye silince gördüm bugün sabah yine çok çok az kahverengi leke gelmişti
Tam öyle dediğin anda geliyor ya ben buna Cook inanıyorumBen ovulasyonsuz ve belirti aramadan bekleyenlerdenim nasil olsa negatif olacak ama bir umuttur yaşamak diyip bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?