• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Kızlar adetten 8 gün önce yaptığım erken gebelik testleri bunlardı siz bisey goruyo musunuz biliyorum çok erken yapmıştım şuan 5 gün var ama beklemeyi tercih edicem
Görünmüyor canım ama bormal 8 gün çok erken, ben ilk hamileliğimde 4 gün önce erken gebelik testinde öğrenmiştim ki o bile silik çizgiydi, 3 gün daha bekle erken test için derim 😇

Merabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim🥰
Geçtiğimiz salı günü test yaptım pozitif ♥️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_3425.jpeg
    IMG_3425.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 12
Ha o zaman biraz daha bekleyin bakalım gorucez hepimiz hep birlikte inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Ay inşallah 🙏🏻 ben karnımda ekstrem bir şişlik ve gaz olunca şüpheleniyorum hiç olmazdı ve göğüs ucum acıyor o da şişerdi ama ağrı hiç olmazdı bakalım inşallah güzel haberler alırız 🥰 sizin bat 5 Şubat mı 😊

Bitek baş dönmesi ve karnımda hafif bir ağrı var baş dönmesi nadir oluyo o kadar
Ben de baş dönmesi yok ama alt karında batmalar var, sabah bulantıyla kalktım hafif ama yediğim de dokunmuş olabilir, yumurtlamadan sonra bel bacak kasık ağrılarım, ağzımın tadının değişimi gibi şeyler oldu ve göğüslerim hassaslaştı 😬 belirti de aramayım diyorum ama adetten 10 12 gün önce böyle olmazdım. Şimdi 3 4 gün kaldu bat a..sabırla beklemeye çalışıyorum..

Ben de baş dönmesi yok ama alt karında batmalar var, sabah bulantıyla kalktım hafif ama yediğim de dokunmuş olabilir, yumurtlamadan sonra bel bacak kasık ağrılarım, ağzımın tadının değişimi gibi şeyler oldu ve göğüslerim hassaslaştı 😬 belirti de aramayım diyorum ama adetten 10 12 gün önce böyle olmazdım. Şimdi 3 4 gün kaldu bat a..sabırla beklemeye çalışıyorum..
İnsan her şeyi ona bağlıyor bağlamak istemiyor ama bağlıyoruz işte 🙈😊

Kızlar merhaba, yumurtlama günümde ve ondan 2 gün önce toplam iki kez korunmaz ilişki yaşadık. Pazartesi gününden beri adet olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı var. Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var. Akıntım o kadar fazla ki her ıslaklıkta adet olduğumu zannediyorum. Bat ayın 3’ü görünüyor ama ben adetime 5 gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatifti. Negatifi görüp sonradan pozitif olan var mı?

Kızlar merhaba, yumurtlama günümde ve ondan 2 gün önce toplam iki kez korunmaz ilişki yaşadık. Pazartesi gününden beri adet olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı var. Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var. Akıntım o kadar fazla ki her ıslaklıkta adet olduğumu zannediyorum. Bat ayın 3’ü görünüyor ama ben adetime 5 gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatifti. Negatifi görüp sonradan pozitif olan var mı?
Ben ilk hamileligimde 6 gün önce erken gebelik testinde negatif görüp adetten 1 gün önce kaset testte pozitif görmüştüm biraz daha bekleyin derim

Back