Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

O zaman biraz daha beklemeliyim icim icime sığmıyor. Beta hcg verince de negatifleri gormeye de tahammulum kalmadi artik. Ne zormus hamile kalabilmek boyle

Pozitif canım hayırlı olsun

Bu ay oldu oldu başka şansım kalmadı eşim gemici ve dün gitti güzel dileklerin için teşekkür ederim İnşallah güzel haber alirim alırız

O zaman biraz daha beklemeliyim icim icime sığmıyor. Beta hcg verince de negatifleri gormeye de tahammulum kalmadi artik. Ne zormus hamile kalabilmek boyle
Çatlamadan 14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum sen garanti olsun bekleyebilirsen çatlamadan 20 gün kadar sonra yap istersen yada direk kan ver canım. İnşallah güzel haberlerini alırız

Eğer gününüz geçtiyse alın Bi test yapın olsa da olmasa da içiniz rahat eder bugun cuma mübarek gün Bi deneyin belki olur olmazsa üzülmeyin gebe kalabiliyomussunuz Allahin izniyle olur
Az önce eczaneden test aldım bir tek artimed vardı. Herkese yalancı pozitif çıkaran test bana sağolsun hiçbir şey göstermedi :)

Ben de geldim ve tam olarak seninle aynıyız, 2. Çocuk ve yeni başladık istemeye 4 gün kaldı benim bat a, 3 4 şubat civarı bekliyorum..ama yumurtlamadan beri çok ağrım oldu her belirtiyi yaşadım en çok bel ve alt katın ağrısı çekiyorum bu aralarda da.. günümü bekliyorum bakalım ne olacak sonuç

Ayy çok güzel bir pozitif buu minik bir bebek var hayırlı uğurlu olsuun inşallah sağ salim kucağınıza almak uzuun uzuun sevmek nasip olsun

İnşallah pozitifleri görürüz benimkide 4 5 subat inşallah hatta geçen ay 2 gün evvel oldum

Çatlamadan 14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum sen garanti olsun bekleyebilirsen çatlamadan 20 gün kadar sonra yap istersen yada direk kan ver canım. İnşallah güzel haberlerini alırız
Ya benimde yumurtlama 18ocak. Bat 4şubat. Dün test verdim <2. Yükselme ihtimali var mıdır yoksa artık yükselmez mi bilemiyorum

Ya benimde yumurtlama 18ocak. Bat 4şubat. Dün test verdim <2. Yükselme ihtimali var mıdır yoksa artık yükselmez mi bilemiyorum
Bat ne zaman?? Hiç belli olmaz bi bakmışsınız artmış, bat ı şimdi farkettim geç döllenmede gün geçtikten sonra yğkseliş görülebiliyor

Kızlar adetten 8 gün önce yaptığım erken gebelik testleri bunlardı siz bisey goruyo musunuz biliyorum çok erken yapmıştım şuan 5 gün var ama beklemeyi tercih edicem

Eklentiler

• 1000163658.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000163659.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…