- 13 Şubat 2020
- 88
- 30
- 38
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
O zaman biraz daha beklemeliyim icim icime sığmıyor. Beta hcg verince de negatifleri gormeye de tahammulum kalmadi artik. Ne zormus hamile kalabilmek boyleOvülasyonda gebelik öğrenen görmüştüm formlarda ama yumurtlama günü gibi çok koyu çıkıyormuş t çizgisi. Siz yine de dediğiniz gibi kan testi verin cünkğ herkes de bir olmuyor tabi inşallah vardır
Pozitif canım hayırlı olsunKizlar merhaba sizce gebelik var mi yorumlayabilir misiniz ?
14 ocak ovitrelle vuruldu 17 gun gecti hala regli olmadim ama olacakmis gibi agrim var belimde. Test yaptim gebelik. Hayalet cizgi cikti. Ilk dakikalar cikmadi. Cope atacakken bu ay da olmadi diyip elime aldigimda bunu gordum. Yalniz yumurtam da fazla buyumustu 28 mm iken yapildi.
Bu ay oldu oldu başka şansım kalmadı eşim gemici ve dün gittiAa öylemi çok üzüldüm gerçektenama Allah işte nasip edecekse ne 1 gün önce ne 1 gün sonra değişmez vereceği günü de bellidir. Umut ediyorum ki en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı bebişin olur. Bu ay olmasa bile ovülasyonla devam et tekrar yılma senden güzel haberler alıcagıma inanıyorum inşallah
Çatlamadan 14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum sen garanti olsun bekleyebilirsen çatlamadan 20 gün kadar sonra yap istersen yada direk kan ver canım. İnşallah güzel haberlerini alırızO zaman biraz daha beklemeliyim icim icime sığmıyor. Beta hcg verince de negatifleri gormeye de tahammulum kalmadi artik. Ne zormus hamile kalabilmek boyle
Az önce eczaneden test aldım bir tek artimed vardı. Herkese yalancı pozitif çıkaran test bana sağolsun hiçbir şey göstermedi :)Eğer gününüz geçtiyse alın Bi test yapın olsa da olmasa da içiniz rahat eder bugun cuma mübarek gün Bi deneyin belki olur olmazsa üzülmeyin gebe kalabiliyomussunuz Allahin izniyle olur
Ben de geldim ve tam olarak seninle aynıyız, 2. Çocuk ve yeni başladık istemeyeMerabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim
Ayy çok güzel bir pozitif buu minik bir bebek varKan tahlili verecegim. 7 gun var daha reglime normalde ama ovitrelle catlama ignesi yapilinca döngu degisiyormus. 14 gun sonra reglin gelmeliymis. 14 unde ovitrelle vuruldum 28 inde gelmeli bu hesaba gore . Normalde 7 subatta 27 gunde bir regl oluyorum. Simdi Lh testi yaptim o da boyle cikti
Kaç gününüz varAz önce eczaneden test aldım bir tek artimed vardı. Herkese yalancı pozitif çıkaran test bana sağolsun hiçbir şey göstermedi :)
İnşallah pozitifleri görürüz benimkide 4 5 subat inşallah hatta geçen ay 2 gün evvel oldumBen de geldim ve tam olarak seninle aynıyız, 2. Çocuk ve yeni başladık istemeye4 gün kaldı benim bat a, 3 4 şubat civarı bekliyorum..ama yumurtlamadan beri çok ağrım oldu her belirtiyi yaşadım en çok bel ve alt katın ağrısı çekiyorum bu aralarda da.. günümü bekliyorum bakalım ne olacak sonuç
Ya benimde yumurtlama 18ocak. Bat 4şubat. Dün test verdim <2. Yükselme ihtimali var mıdır yoksa artık yükselmez mi bilemiyorumÇatlamadan 14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum sen garanti olsun bekleyebilirsen çatlamadan 20 gün kadar sonra yap istersen yada direk kan ver canım. İnşallah güzel haberlerini alırız
Ben prodoctor diye bir markanın 3 tane erken gebelik testini hb den 140a söyledim, bana baya uygun geldiGeçenlerde erken gebelik testini 60 a almistim şimdi 80 olmuş hamile olmakta mesele artik
Bat ne zaman?? Hiç belli olmaz bi bakmışsınız artmış, bat ı şimdi farkettim geç döllenmede gün geçtikten sonra yğkseliş görülebiliyorYa benimde yumurtlama 18ocak. Bat 4şubat. Dün test verdim <2. Yükselme ihtimali var mıdır yoksa artık yükselmez mi bilemiyorum
Hala umut var galiba :/ bi yandan da kuduz aşısı vuruluyorum korkuyorumBat ne zaman?? Hiç belli olmaz bi bakmışsınız artmış, bat ı şimdi farkettim geç döllenmede gün geçtikten sonra yğkseliş görülebiliyor
Pazartesi aşı günüm sizce gitmişken o günde kan vermeli miyim? Üç günde yükselir mi ki?Bat ne zaman?? Hiç belli olmaz bi bakmışsınız artmış, bat ı şimdi farkettim geç döllenmede gün geçtikten sonra yğkseliş görülebiliyor
Bence verin içiniz rahat etsin sürekli bir şüphe insanı yoruyoPazartesi aşı günüm sizce gitmişken o günde kan vermeli miyim? Üç günde yükselir mi ki?
Of evet ya insan hep bi ümit bekliyor çıkmayınca üzülüyor. Test yapmayınca rahat edemiyorBence verin içiniz rahat etsin sürekli bir şüphe insanı yoruyo
Yani 3 günde yükselme ihtimali var mıdır acabaBence verin içiniz rahat etsin sürekli bir şüphe insanı yoruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?