- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Belirti herkesde aynı olmaz, belirti olacak diye de bir şart yokAy keşke ama hiç belirtimde yok A acelyaninblogu
Başka marka testle yaptım oda koyu çıkıyor bu ay bal tarçın çörekotu yemiştim ondan mı böyle oldu kist yapmış olabilir mi diye düşündüm Amerika’da yaşıyorum maalesef hemen kan testi veremiyorumBelirti herkesde aynı olmaz, belirti olacak diye de bir şart yokaynı kişide 1. İle 2. Gebelik arasında bile çok farklar olabiliyor, testleriniz bence de normal değil farklı bir markayla deneyip olmadı doğrudan dr a başvurabilirsiniz
Canım belki iki tane yumurta büyüme başlamıştır. Kür le birlikte. Siz bugunleri bol bol değerlendirin.Daha bu ay yeni yapıyorum adet biteli 5-6 gün oldu 19 şubat bat
Ay insallah bu sefer pozitiftir gerçekten kimyasal olur yine diye cok endiseliyimAyy testin kesinlikle pozitif, inşallah saplıkla kucağınıza almak da nasip olsun
Bu belirtilerin aynısını yumurtlamadan beri ben de yaşıyorum son 2 3 gün kaldı adetime ve hafifledi ama devam ediyor. Göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı ki adet öncesi olmazdı bu kadar.. belirti aramamalı diyorum ama oturup dinliyoruz işte kendimizi
Gebelik belirtisi arıyorsaniz daha çok erken zaten. Muhtemelen ikinci yumurta büyümüş daha yeni. Bugünleri de değerlendirin inşallahBaşka marka testle yaptım oda koyu çıkıyor bu ay bal tarçın çörekotu yemiştim ondan mı böyle oldu kist yapmış olabilir mi diye düşündüm Amerika’da yaşıyorum maalesef hemen kan testi veremiyorum
Ay inşallah kürün sonuçlarını alırız ben bu aydan çok umutluyumCanım belki iki tane yumurta büyüme başlamıştır. Kür le birlikte. Siz bugunleri bol bol değerlendirin.
Yalnız bende kür yapıyorum. Ve yaklaşık batimız aynı20 21 Şubat benim de
Ovulasyon yapmadım ama
Nasip inşallahAy inşallah kürün sonuçlarını alırız ben bu aydan çok umutluyum
Gebelik için çok erken farkındayım yumurtlamadım bile koyu çıkması iyi bir şey mi yani anlamadımGebelik belirtisi arıyorsaniz daha çok erken zaten. Muhtemelen ikinci yumurta büyümüş daha yeni. Bugünleri de değerlendirin inşallah
Reglin 2. Günü başladım 12 gün yaptım yedim taze yaptım ama her gün yumurtlamadım henüz bence testlerden anlamadım yumurtlama oldu mu olmadı mıNasip inşallahsen kaçıncı gün başladın küre. Ve kaçıncı gün yumurtlama gördün ?
Gebelik için çok erken farkındayım yumurtlamadım bile koyu çıkması iyi bir şey mi yani anlamadım
Anladım canım. Bu kür yumurtaları geliştirdiği için bir den fazla yumurtlama görülebilir. Şuan hala kür kullanmıyosun değil mi ? O kısmını anlayamadım.Reglin 2. Günü başladım 12 gün yaptım yedim taze yaptım ama her gün yumurtlamadım henüz bence testlerden anlamadım yumurtlama oldu mu olmadı mı
Hayır kullanmıyorum 3 gün oluyor bırakalı jel kullanmak istiyorum bu ay yumurtlama hangi gün anlamadığım için onuda kullanmadımAnladım canım. Bu kür yumurtaları geliştirdiği için bir den fazla yumurtlama görülebilir. Şuan hala kür kullanmıyosun değil mi ? O kısmını anlayamadım.
Klomen kullandığım ay iki gün yumurtlama görmüştüm. İkizlerim var.Yani sen bugünleri değerlendir. Birde bol bol havuç ye. Çatlamasına yardımcı olması için
Kürü bırakınca yumurtlama görmüşsün demekki. Orda yazıyor yanlarında pik , düşük falan diye. Onları sen yazmadin miHayır kullanmıyorum 3 gün oluyor bırakalı jel kullanmak istiyorum bu ay yumurtlama hangi gün anlamadığım için onuda kullanmadım
kızlar siz kaçıncı günde yumurtama görüyorsunuz benim adet başlangıç 17 bitiş 23 hala yumurtlama görmedim normalmiKürü bırakınca yumurtlama görmüşsün demekki. Orda yazıyor yanlarında pik , düşük falan diye. Onları sen yazmadin mi
Pkos falan var mı ? Adetin normalde kaç gün de bir olur ? Benim adetlerim düzensizdir. Genelde geç yumurtlama olmuştu yumurtlama testi yaptığım aylar. 19. Gün falan görmüşlüğüm var. Beklenen adet tarihinden 14 geriye say. Ortalama o zamanlar yumurtlama görürsünkızlar siz kaçıncı günde yumurtama görüyorsunuz benim adet başlangıç 17 bitiş 23 hala yumurtlama görmedim normalmi
Yok canım uygulama var testi yüklüyorum o değeri söylüyor ama o öbür test silik gördüğü için onu pik olarak değerlendirdiKürü bırakınca yumurtlama görmüşsün demekki. Orda yazıyor yanlarında pik , düşük falan diye. Onları sen yazmadin mi
Hemen hemen aynı 25 bitişti benimde bence bende hala görmedim normalde adetten sonra 12. 13. Günlerde pik görürüm döngüm 30 gün amakızlar siz kaçıncı günde yumurtama görüyorsunuz benim adet başlangıç 17 bitiş 23 hala yumurtlama görmedim normalmi
Ah inşallah inşallah her an adete dönecek, 2 gün sonra kırmızıları göreceğim diye de endişeliyimAy insallah bu sefer pozitiftir gerçekten kimyasal olur yine diye cok endiseliyimbelirti aramak ne ki önceden yüzümde bi kırmızı nokta çıkmıştı adete yakın geçmemişti onu bile araştırmıştım o derece dinlemisliğim oldu kendimi insallah hepimiz hayırlısı ile sağlıkla güzel haberi veririz
Anladım canım. Bilemiyorum ama yanında yazılanlar doğru gibi geldi bana. Bence dün de yumurtlama olmuş. Bugün yaptın mı kaçta yapacaksın ?Yok canım uygulama var testi yüklüyorum o değeri söylüyor ama o öbür test silik gördüğü için onu pik olarak değerlendirdi
Son test bugün ki Amerika’da yaşıyorum burada henüz gece yarın sabah yaparımAnladım canım. Bilemiyorum ama yanında yazılanlar doğru gibi geldi bana. Bence dün de yumurtlama olmuş. Bugün yaptın mı kaçta yapacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?