• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Yaaaa hadi insallah aşırı heyecanlıyım bu sefer olmustur umarım 😍 ya bugün negatif sanıp ağır kaldırdım biraz evde insallah kötü etki etmez varsa da ☹️ bugün gece test yapmıs oldum birdahaki testi artık pazartesi sabah yapmam daha sağlıklı olur gibi galiba
Kesinlikle. Öyle yap. Hem koyulaşmasinı takip etmiş olursun. Aynı marka test yaparsan daha sağlıklı olabilir

Bende duramıyorum test işinde 9. Gün yapmaya basladım yumurtlamadan sonra 😄😄 insallah vardır hayırlısı ile yaa siz ne zamandır istiyorsunuz ☺️
4 5 aydir deniyoruz henüz olmadı çatlatma iğnesi Klomen folik asit dupbaston vs hepsini kullandım tedavi gördüm olmadı 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür bu ay da bekliyorum işte inşallah tutmuştur

4 5 aydir deniyoruz henüz olmadı çatlatma iğnesi Klomen folik asit dupbaston vs hepsini kullandım tedavi gördüm olmadı 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür bu ay da bekliyorum işte inşallah tutmuştur
Bende rahim filmi çektirecektim en son rahim filminde sonra hemen hamile kalanlar cok olmuş inşallah seninde tutmustur 😍😍

Kasığımda cok ağrılarım oldu bir ara ama geçti son birkaç gündür regl ağrılarım başladı gibi oldu bel ağrısı vs göğüslerde acıma ağırlaşma oldu ama devamlı süren şekillerde değil geldi geçti hep bende kendimi dinliyorum diye düsündüm bide sol kaşığımda batmalar ve hafif şişkinlik hissi gibi bisey oldu ama bunla mı alakalı ben mi psikolojik olarak düsündüm bilmiyorum bende test yapmicam dedim gene duramadım 🥲
Yumurtlamadan ne kadar süre sonra bu durumları yaşadın bende yaşıyorum da🥹

Yumurtlamadan ne kadar süre sonra bu durumları yaşadın bende yaşıyorum da🥹
Yumurtlamadan yaklaşık 5 6 gün sonra böyle seyler yaşadım ama her gün devam etmedi aralıklarla oldu diyebilirim en son iki gün önce sol kaşığımda batmalar ve şişkinlik hissi oldu bu ay yumurtlama tarihimde de sol kasığım cok hareketli ve ağrılıydı sanırım o kısımda bişeyler olmuşsa da 😄

İnşallah canım yaa 😍 bilmiyorum belirti olmayınca gene adet geliyor hissine giriyorum
Aynen öyle ama hiç belirtisiz öğrenenler de oluyor her vücut farklı tepki gösteriyor eğer bunlar suan belirti sayılırsa ben adet olmadan önce de bu belirtileri yaşıyorum yani denilen gibi hicbir farkı yok aslında gibi bişey 😊

Yumurtlamadan yaklaşık 5 6 gün sonra böyle seyler yaşadım ama her gün devam etmedi aralıklarla oldu diyebilirim en son iki gün önce sol kaşığımda batmalar ve şişkinlik hissi oldu bu ay yumurtlama tarihimde de sol kasığım cok hareketli ve ağrılıydı sanırım o kısımda bişeyler olmuşsa da 😄
Benim de yumurtlamadan sonra yarın 5. günüm arada kasık ağrısı hissediyorum ve geçiyor gün içinde gelip gidiyor yani, birde sanki bi gaz halim var ama anlayamadım o yüzden sormak istedim, umarım bende güzel haberi alırım 🥹

Aynen öyle ama hiç belirtisiz öğrenenler de oluyor her vücut farklı tepki gösteriyor eğer bunlar suan belirti sayılırsa ben adet olmadan önce de bu belirtileri yaşıyorum yani denilen gibi hicbir farkı yok aslında gibi bişey 😊
Aynen değişiyor hakkımızda en güzeli olur inşallah sağlıkla olsun inşallah güzel haberler alırız 🙏

Benim de yumurtlamadan sonra yarın 5. günüm arada kasık ağrısı hissediyorum ve geçiyor gün içinde gelip gidiyor yani, birde sanki bi gaz halim var ama anlayamadım o yüzden sormak istedim, umarım bende güzel haberi alırım 🥹
İnşallah hepimize güzel haberleri alıp birbirimize söylemek nasip olur 🥹😍 cok zor bi süreç beklemesi düşünmesi çok zor rabbim gerçekten isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin sağlıklı bi sekilde amin🥹🥹🥹

İnşallah hepimize güzel haberleri alıp birbirimize söylemek nasip olur 🥹😍 cok zor bi süreç beklemesi düşünmesi çok zor rabbim gerçekten isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin sağlıklı bi sekilde amin🥹🥹🥹
Amiiinn binlerce kezzzz🌸 buralarda okumaktan gözlerim kör oldu gerçekten haahahahah ilişkiden sonra gelip giden kasık ağrısı olunca acaba mı dedim tabi ki cooook erken bi vakitte.. umarım hepimiz bu haberi en güzel şekilde veririz :)

Kızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir bu önce ki aylarda böyle değildi yumurtladım mı yumurtlamadım mı anlamadım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir bu önce ki aylarda böyle değildi yumurtladım mı yumurtlamadım
Daha bu ay yeni yapıyorum adet biteli 5-6 gün oldu 19 şubat bat

böyle bir arkadaşımın olmuştu üstüne görmüş normal adet olmuş doktora gittiğinde 1 buçuk aylık hamileydi🤣 ya testi değiştirin yada kan verin derim

Kasığımda cok ağrılarım oldu bir ara ama geçti son birkaç gündür regl ağrılarım başladı gibi oldu bel ağrısı vs göğüslerde acıma ağırlaşma oldu ama devamlı süren şekillerde değil geldi geçti hep bende kendimi dinliyorum diye düsündüm bide sol kaşığımda batmalar ve hafif şişkinlik hissi gibi bisey oldu ama bunla mı alakalı ben mi psikolojik olarak düsündüm bilmiyorum bende test yapmicam dedim gene duramadım 🥲
Ayy testin kesinlikle pozitif, inşallah saplıkla kucağınıza almak da nasip olsun 🥰😇🙏

Bu belirtilerin aynısını yumurtlamadan beri ben de yaşıyorum son 2 3 gün kaldı adetime ve hafifledi ama devam ediyor. Göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı ki adet öncesi olmazdı bu kadar.. belirti aramamalı diyorum ama oturup dinliyoruz işte kendimizi 🫤😁

Back