- 7 Ekim 2020
- 1.374
- 2.333
- 83
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Kesinlikle. Öyle yap. Hem koyulaşmasinı takip etmiş olursun. Aynı marka test yaparsan daha sağlıklı olabilirYaaaa hadi insallah aşırı heyecanlıyım bu sefer olmustur umarımya bugün negatif sanıp ağır kaldırdım biraz evde insallah kötü etki etmez varsa da bugün gece test yapmıs oldum birdahaki testi artık pazartesi sabah yapmam daha sağlıklı olur gibi galiba
4 5 aydir deniyoruz henüz olmadı çatlatma iğnesi Klomen folik asit dupbaston vs hepsini kullandım tedavi gördüm olmadı 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür bu ay da bekliyorum işte inşallah tutmuşturBende duramıyorum test işinde 9. Gün yapmaya basladım yumurtlamadan sonrainsallah vardır hayırlısı ile yaa siz ne zamandır istiyorsunuz
İnşallah tamamdır aynı markadan devam edeyim coook teşekkür ederimmmmKesinlikle. Öyle yap. Hem koyulaşmasinı takip etmiş olursun. Aynı marka test yaparsan daha sağlıklı olabilir
Bende rahim filmi çektirecektim en son rahim filminde sonra hemen hamile kalanlar cok olmuş inşallah seninde tutmustur4 5 aydir deniyoruz henüz olmadı çatlatma iğnesi Klomen folik asit dupbaston vs hepsini kullandım tedavi gördüm olmadı 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür bu ay da bekliyorum işte inşallah tutmuştur
İnşallah canım yaaBende rahim filmi çektirecektim en son rahim filminde sonra hemen hamile kalanlar cok olmuş inşallah seninde tutmustur
Yumurtlamadan ne kadar süre sonra bu durumları yaşadın bende yaşıyorum daKasığımda cok ağrılarım oldu bir ara ama geçti son birkaç gündür regl ağrılarım başladı gibi oldu bel ağrısı vs göğüslerde acıma ağırlaşma oldu ama devamlı süren şekillerde değil geldi geçti hep bende kendimi dinliyorum diye düsündüm bide sol kaşığımda batmalar ve hafif şişkinlik hissi gibi bisey oldu ama bunla mı alakalı ben mi psikolojik olarak düsündüm bilmiyorum bende test yapmicam dedim gene duramadım
Yumurtlamadan yaklaşık 5 6 gün sonra böyle seyler yaşadım ama her gün devam etmedi aralıklarla oldu diyebilirim en son iki gün önce sol kaşığımda batmalar ve şişkinlik hissi oldu bu ay yumurtlama tarihimde de sol kasığım cok hareketli ve ağrılıydı sanırım o kısımda bişeyler olmuşsa daYumurtlamadan ne kadar süre sonra bu durumları yaşadın bende yaşıyorum da
Aynen öyle ama hiç belirtisiz öğrenenler de oluyor her vücut farklı tepki gösteriyor eğer bunlar suan belirti sayılırsa ben adet olmadan önce de bu belirtileri yaşıyorum yani denilen gibi hicbir farkı yok aslında gibi bişeyİnşallah canım yaabilmiyorum belirti olmayınca gene adet geliyor hissine giriyorum
Benim de yumurtlamadan sonra yarın 5. günüm arada kasık ağrısı hissediyorum ve geçiyor gün içinde gelip gidiyor yani, birde sanki bi gaz halim var ama anlayamadım o yüzden sormak istedim, umarım bende güzel haberi alırımYumurtlamadan yaklaşık 5 6 gün sonra böyle seyler yaşadım ama her gün devam etmedi aralıklarla oldu diyebilirim en son iki gün önce sol kaşığımda batmalar ve şişkinlik hissi oldu bu ay yumurtlama tarihimde de sol kasığım cok hareketli ve ağrılıydı sanırım o kısımda bişeyler olmuşsa da
Aynen değişiyor hakkımızda en güzeli olur inşallah sağlıkla olsun inşallah güzel haberler alırızAynen öyle ama hiç belirtisiz öğrenenler de oluyor her vücut farklı tepki gösteriyor eğer bunlar suan belirti sayılırsa ben adet olmadan önce de bu belirtileri yaşıyorum yani denilen gibi hicbir farkı yok aslında gibi bişey
İnşallah hepimize güzel haberleri alıp birbirimize söylemek nasip olurBenim de yumurtlamadan sonra yarın 5. günüm arada kasık ağrısı hissediyorum ve geçiyor gün içinde gelip gidiyor yani, birde sanki bi gaz halim var ama anlayamadım o yüzden sormak istedim, umarım bende güzel haberi alırım
İnşallah güzel haberler alıp buraya artık hamileyim!!! Mesajları yazabilirizAynen değişiyor hakkımızda en güzeli olur inşallah sağlıkla olsun inşallah güzel haberler alırız
Amiiinn binlerce kezzzzİnşallah hepimize güzel haberleri alıp birbirimize söylemek nasip olurcok zor bi süreç beklemesi düşünmesi çok zor rabbim gerçekten isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin sağlıklı bi sekilde amin
Hamile olabilir misiniz yumurtlama hep böyle çıkınca genelde gebelikten şüphe ediyorlar kaç gün var adeteKızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir bu önce ki aylarda böyle değildi yumurtladım mı yumurtlamadım mı anlamadım
Daha bu ay yeni yapıyorum adet biteli 5-6 gün oldu 19 şubat batHamile olabilir misiniz yumurtlama hep böyle çıkınca genelde gebelikten şüphe ediyorlar kaç gün var adete
Hangi marka test kullanıyosun ? Testler bozuk olabilirDaha bu ay yeni yapıyorum adet biteli 5-6 gün oldu 19 şubat bat
Kızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir bu önce ki aylarda böyle değildi yumurtladım mı yumurtlamadım
Daha bu ay yeni yapıyorum adet biteli 5-6 gün oldu 19 şubat bat
böyle bir arkadaşımın olmuştu üstüne görmüş normal adet olmuş doktora gittiğinde 1 buçuk aylık hamileydiya testi değiştirin yada kan verin derim
Amerika’da yaşıyorum Amazon’dan en çok satan markalardan biri ama elimde başka markada vardı oda koyu çıkıyor aynı böyleHangi marka test kullanıyosun ? Testler bozuk olabilir
Ayy testin kesinlikle pozitif, inşallah saplıkla kucağınıza almak da nasip olsunKasığımda cok ağrılarım oldu bir ara ama geçti son birkaç gündür regl ağrılarım başladı gibi oldu bel ağrısı vs göğüslerde acıma ağırlaşma oldu ama devamlı süren şekillerde değil geldi geçti hep bende kendimi dinliyorum diye düsündüm bide sol kaşığımda batmalar ve hafif şişkinlik hissi gibi bisey oldu ama bunla mı alakalı ben mi psikolojik olarak düsündüm bilmiyorum bende test yapmicam dedim gene duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?