Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Kesinlikle. Öyle yap. Hem koyulaşmasinı takip etmiş olursun. Aynı marka test yaparsan daha sağlıklı olabilir

Bende duramıyorum test işinde 9. Gün yapmaya basladım yumurtlamadan sonra insallah vardır hayırlısı ile yaa siz ne zamandır istiyorsunuz
4 5 aydir deniyoruz henüz olmadı çatlatma iğnesi Klomen folik asit dupbaston vs hepsini kullandım tedavi gördüm olmadı 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür bu ay da bekliyorum işte inşallah tutmuştur

Bende rahim filmi çektirecektim en son rahim filminde sonra hemen hamile kalanlar cok olmuş inşallah seninde tutmustur

Yumurtlamadan ne kadar süre sonra bu durumları yaşadın bende yaşıyorum da

Yumurtlamadan ne kadar süre sonra bu durumları yaşadın bende yaşıyorum da
Yumurtlamadan yaklaşık 5 6 gün sonra böyle seyler yaşadım ama her gün devam etmedi aralıklarla oldu diyebilirim en son iki gün önce sol kaşığımda batmalar ve şişkinlik hissi oldu bu ay yumurtlama tarihimde de sol kasığım cok hareketli ve ağrılıydı sanırım o kısımda bişeyler olmuşsa da

İnşallah canım yaa bilmiyorum belirti olmayınca gene adet geliyor hissine giriyorum
Aynen öyle ama hiç belirtisiz öğrenenler de oluyor her vücut farklı tepki gösteriyor eğer bunlar suan belirti sayılırsa ben adet olmadan önce de bu belirtileri yaşıyorum yani denilen gibi hicbir farkı yok aslında gibi bişey

Benim de yumurtlamadan sonra yarın 5. günüm arada kasık ağrısı hissediyorum ve geçiyor gün içinde gelip gidiyor yani, birde sanki bi gaz halim var ama anlayamadım o yüzden sormak istedim, umarım bende güzel haberi alırım

Aynen değişiyor hakkımızda en güzeli olur inşallah sağlıkla olsun inşallah güzel haberler alırız

İnşallah hepimize güzel haberleri alıp birbirimize söylemek nasip olur cok zor bi süreç beklemesi düşünmesi çok zor rabbim gerçekten isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin sağlıklı bi sekilde amin

Amiiinn binlerce kezzzz buralarda okumaktan gözlerim kör oldu gerçekten haahahahah ilişkiden sonra gelip giden kasık ağrısı olunca acaba mı dedim tabi ki cooook erken bi vakitte.. umarım hepimiz bu haberi en güzel şekilde veririz :)

Kızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir bu önce ki aylarda böyle değildi yumurtladım mı yumurtlamadım mı anlamadım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 23

Ayy testin kesinlikle pozitif, inşallah saplıkla kucağınıza almak da nasip olsun

Bu belirtilerin aynısını yumurtlamadan beri ben de yaşıyorum son 2 3 gün kaldı adetime ve hafifledi ama devam ediyor. Göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı ki adet öncesi olmazdı bu kadar.. belirti aramamalı diyorum ama oturup dinliyoruz işte kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…