Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Koyulaşıyor gibi ama kimyasala döner mi dönmez mi bilemeyiz ki bunu ancak zaman gösterecek. Sen bence test yapmayı bırak. ( Yine senin bileceğin bir şey tabi ki. Strese sokma kendini diye söyledim. ) Adetin geçince de kan verirsin. Şuan bence testlerin koyulaşıyor.
Mesleğin nedir. ? Ben de hemsireyim

Bence sizin var yarın hemen kan verin bize de haber edin şimdiden hayırlı olsun
İnşallah ya hepimizin yüzü güler insallah insan bir türlü emin olamıyor nasip olursa ilk bebeğim olacak ama ilk gebelik deneyimim kimyasal olunca diken üstünde oluyorum kan verince de muhakkak yazacağım burada konuşmak iyi geliyor

Testi bırakmam lazım ama elim hep gidiyor noluyor diye bide regl ağrılarım var o da biraz teşvik etti açıkçası regl olcam diye korkuyorum Salı ve perşembe kan vereyim diye düsündüm kimyasal değil diyebilmek için böyle kan verip artısı kontrol etsem az da olsa içim rahatlar herhalde ben de laborantım

İçiniz rahat olsun var sizin allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah ya amin inşallah hepimize nasip olsun bu ağrılar normaldir insallah
Herkesin hatta aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile farklı oluyor. Ben hiç gebelik yaşamadım henüz ama burda okuduklarımdan da internette genel olarak gördüklerim ya da dinlediğim videolarda da regl belirtileriyle aynı olduğunu çok kez denk geldim. Bence zor kısmı halletmişsiniz artık kafanızı rahatlatın ve olumsuz düşünmeyin. Dediğiniz gibi yarın ve çarş kan verin aynı saatlerde değerinizi kontrol edin çok erkende şu an zaten ilk değeriniz düşük olacaktır muhtemelen önemli olan 2 gün sonraki değer. Testleriniz de koyulaşmış gördüğünüz gibi şu an kafanıza takacak hiçbir şeyiniz yok keyfini çıkartın benim doktorum hep şey der bana: bebekler negatif kadınları sevmez, pozitif ol sıkıntılı hiçbir şey yok şu an

Yani labaratuvar da işleyişi çok bilmiyorum ama. Beta testini istediğin vakit çalışabiliyorsan öyle takip et hem daha sağlıklı olur

Çok doğru normalde çok pozitif bir insanımdır ama bir olumsuz deneyimim olunca evham yapmıs oldum gibi suan cok teşekkür ederim yazdıklarınız cok iyi geldi rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah hayırlı zamanda

Yani labaratuvar da işleyişi çok bilmiyorum ama. Beta testini istediğin vakit çalışabiliyorsan öyle takip et hem daha sağlıklı olur
Laborantım ama hastane yoğunluğu sebebi ile patolojiye verildim ve ksilen formaldehit gibi kimyasallara maruziyet oranım çok yüksek maalesef bunlar da ekstra olarak tetikliyen seyler beni o yüzden mecburen randevu aldım

Bende senle aynı durumdayım merak ediyorum bende

Merhaba benim de cumartesi yumurtlama 1 şubatta 2 şubatta çatladı ovülasyon testleriyle takip ettim ayrıca bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptık sağ yumurtalıkta 4 tane 20 mm olmuştu çatlamak üzere dedi çatlatma iğnesi vermedi çok şükür çatladı o günleri ve öncesini değerlendirdik hep bu arada 8 aydır deniyoruz hiç olmadı adetim bittikten 2 gün sonra değerlendirmeye başladık 1 dolu 1 boş başladıktan 2 3 sonra benim kasık ağrılarım başladı sağ kasığımda batma hissi oluyor geceleri daha da artıyor onun haricinde hiçbir belirti yok adetime 13 gün var daha 16 şubatta olmam gerek çok çok hafif bazen mide bulantısı baş dönmesi oluyor ama ben çok stres yapıyorum psikolojik diye düşünüyorum ama kasık ağrısı kafamı kurcalıyor bugünde test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bu kadar erken çıkması imkansız heralde bir bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_8426.jpeg
    193,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_8424.jpeg
    266,7 KB · Görüntüleme: 14
Daha bugün ilişkiniz olmuş ne ara döllenecekte rahime tutunacak hormon üretecek :) az sabır yahu. Bu marka yalancı pozitifte çıkartıyor ciddiye alamayın regli gününüzü bekleyin

Daha bugün ilişkiniz olmuş ne ara döllenecekte rahime tutunacak hormon üretecek :) az sabır yahu. Bu marka yalancı pozitifte çıkartıyor ciddiye alamayın regli gününüzü bekleyin
Hayır regl bittikten 2 gün sonra başladık biz ovülasyon testlerinede başladım yapmaya daha ilk testte çift çizgi çıktı sonra silikleşmeye başladı ilk ilişkinin üstünden 8 gün geçti eğer tabi tuttuysa ondan sonra ikinci yumurtlamayı gördüm testlerle yine doktor kontrolüyle bugün test yapmamın sebebide ilk ilişkiyi baz alarak yaptım

Kan verin en garantisi

Benim de yarın 4. Günüm söylediğiniz herşey bende de var ama bu kadar erken belirti olur mu bilemedim şu psikoji nasıl etkiliyor ama hem bizi hem vücudumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…