• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Son test bugün ki Amerika’da yaşıyorum burada henüz gece yarın sabah yaparım
Anladım şimdi canım. Yumurtaları büyüttüğü için kürün etkisi vardır. Bence 2. Kez yumurtlama. Bugünü ve yarını da değerlendirip sonra test yapma bence. Catlamadan sonra test yapılmıyor genel olarak . Şeffaf akıntı falan geldiyse zaten yumurtlama olmuştur.
Tabi kist olma ihtimali de var ama klomen de kullansan o ihtimal var. O yüzden yapacak bir şey yok. Vücudumuz zaten o kistleri genelde adetle atıyor. İnşallah sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırsin. Güzel haberler alırsın.
Çatlaması için de havuç suyu içiyorlar. Havuç yiiyorlar. Onları bir araştırıp yapabilirsin. Sonrası takdiri ilahi zaten

Anladım şimdi canım. Yumurtaları büyüttüğü için kürün etkisi vardır. Bence 2. Kez yumurtlama. Bugünü ve yarını da değerlendirip sonra test yapma bence. Catlamadan sonra test yapılmıyor genel olarak . Şeffaf akıntı falan geldiyse zaten yumurtlama olmuştur.
Tabi kist olma ihtimali de var ama klomen de kullansan o ihtimal var. O yüzden yapacak bir şey yok. Vücudumuz zaten o kistleri genelde adetle atıyor. İnşallah sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırsin. Güzel haberler alırsın.
Çatlaması için de havuç suyu içiyorlar. Havuç yiiyorlar. Onları bir araştırıp yapabilirsin. Sonrası takdiri ilahi zaten
Ben sadece kist olursa gebeliğe engel olur mu onu bilmiyorum akıntımı hiç anlamıyorum ben çok affedersin ama fazla spermler geri geliyor ya o yüzden akıntıdan anlamıyorum sperm mi akıntı mı

Seninle günlerimiz çok yakın iletişimde kalalım ikimizde güzel sonuçlar alırız inşallah

Ben sadece kist olursa gebeliğe engel olur mu onu bilmiyorum akıntımı hiç anlamıyorum ben çok affedersin ama fazla spermler geri geliyor ya o yüzden akıntıdan anlamıyorum sperm mi akıntı mı
Canım spermle karışacak bir şey değil yumurtlama akıntısı. Diyelim o gün yumurtlama günün. Gün içinde şeffaf bir akıntı geliyor. Özellikle tuvaletten sonra temizlenirken hissediyorsun yani. Ben anlıyorum her ay. Sen de özellikle bu bir kaç gün dikkat et. Denk gelirsin kesinlikle.
Kist olursa yüksek ihtimal adetle atılıyor. Ama daha büyük falan olursa belki hastane yolu görünebilir. Kist olduğu ay gebelik olmaz.
Sen şimdi olumlu düşün. Dediklerimi yapmaya çalış. Havuç vs tüket. Bugünü yarını degerlendir. Bakalım yarın ki testin nasıl gelecek. İnşallah güzel haberler alırsın

Canım spermle karışacak bir şey değil yumurtlama akıntısı. Diyelim o gün yumurtlama günün. Gün içinde şeffaf bir akıntı geliyor. Özellikle tuvaletten sonra temizlenirken hissediyorsun yani. Ben anlıyorum her ay. Sen de özellikle bu bir kaç gün dikkat et. Denk gelirsin kesinlikle.
Kist olursa yüksek ihtimal adetle atılıyor. Ama daha büyük falan olursa belki hastane yolu görünebilir. Kist olduğu ay gebelik olmaz.
Sen şimdi olumlu düşün. Dediklerimi yapmaya çalış. Havuç vs tüket. Bugünü yarını degerlendir. Bakalım yarın ki testin nasıl gelecek. İnşallah güzel haberler alırsın
Gideyim havuç yiyeyim sabah testim silik çıkar inşallah ilgin için teşekkür ederim sanada ☺️💕

Seninle günlerimiz çok yakın iletişimde kalalım ikimizde güzel sonuçlar alırız inşallah
Evet. Benim son adet tarihim 24 Ocak. Küre 4. Gün başladım 🙈 19 Aralık'ta kürtaj olmuştum. İlk aylar gebelik ihtimali yüksek diye bu ay kür yapmak istedim. Nasip artık. Benim ikiz çocuklarım var. Ama nasip olursa yine istiyoruz. Acelemiz olduğundan değil de iki gebelikte zor el edildi. Şansım varken kacırmayim dedim. Bakalım zaman ne gösterecek

Allah razı olsun temmuzda rahim flmi çektirdim eşime de baktırdım yumurtalim zayıf amh değerim düşük bjr tane kaliteli yumurtam meydana çıksa döllenme olsa sağlıkla
Bende 39 yaşında bir anne adayıyım. Tüp bebek tedavisi surecindeyim. Tiroidin yüksek çıktığı için iğnelere bir sonraki ay başlayacağız. Geç anne olma düşünceleri beni en çok düşündüren,yoran şey oldu. 5 yıl öncede bir tedavi denedik başarısız olmuştu. Günler geçtikçe,zaman ilerledikçe ihtimaller azalıyor. Ama bu olmayacak anlamına gelmiyor.😊 Hepimizin dileği gerçek olur umarım 🙏

Bende 39 yaşında bir anne adayıyım. Tüp bebek tedavisi surecindeyim. Tiroidin yüksek çıktığı için iğnelere bir sonraki ay başlayacağız. Geç anne olma düşünceleri beni en çok düşündüren,yoran şey oldu. 5 yıl öncede bir tedavi denedik başarısız olmuştu. Günler geçtikçe,zaman ilerledikçe ihtimaller azalıyor. Ama bu olmayacak anlamına gelmiyor.😊 Hepimizin dileği gerçek olur umarım 🙏
Allah im sen bizlere yardım et en tez zamanda sağlıklı imanlı güzel bir gebelik ver amin

Merhabalar kızlar ; Ben 30 yaşıma girdim 2 yıldır deniyoruz olmuyor. Denemeye başladığımız 2. ay kimyasal bir gebelik geçirdim beta 70 ken düştü. Birdaha da olmadı. Bütün testlerimiz normal. Rahim filmi çekildi gen testi bile yapıldı. Herşeyimiz çok iyi ama olmadı. 5 kere klomen femara gonalf kullandım çatlatma yapıldı.1 kere aşılama olmadı. 2,86 amh değerim bu tedaviler sonrası 1,13 düşünce bıraktım tedaviyi. 3 aydır kullanmıyorum birşey. Bu ay 3 gün geciktim ancak heveslenemiyorum çünkü 2 ay öncede 4 gün gecikmiştim. Bana da dua eder misiniz? 2 yıldır kalbim hep kırık.

Merhabalar kızlar ; Ben 30 yaşıma girdim 2 yıldır deniyoruz olmuyor. Denemeye başladığımız 2. ay kimyasal bir gebelik geçirdim beta 70 ken düştü. Birdaha da olmadı. Bütün testlerimiz normal. Rahim filmi çekildi gen testi bile yapıldı. Herşeyimiz çok iyi ama olmadı. 5 kere klomen femara gonalf kullandım çatlatma yapıldı.1 kere aşılama olmadı. 2,86 amh değerim bu tedaviler sonrası 1,13 düşünce bıraktım tedaviyi. 3 aydır kullanmıyorum birşey. Bu ay 3 gün geciktim ancak heveslenemiyorum çünkü 2 ay öncede 4 gün gecikmiştim. Bana da dua eder misiniz? 2 yıldır kalbim hep kırık.
Hiç canınızı sıkmayın, vakti vardır vaktini bekliyordur bebeğiniz 🙏 siz kafanızı boşaltın, stresten ve size iyi gelmeyen ortamlardan uzak durun, dua edin bol bol ve eşinizle de rahat stressiz olarak takılın..vakti geldiğinde gelecektir inşallah 🙏😇

Canım çok fazla düşünmek beklemek de yoruyor insanı. Ben 11 yıldır evliyim. Sürekli regl takibindeydim. Hep umutlandim. 2 kez tüp denedik.simdi 3. Deyiz ama artık saldım kendimi,oluruna bıraktım. Doktorumunda tavsiyesi bu yönde oldu. O heyecan geçmiyor biliyorum ama biraz rahatlamaya çalışsan,kafanı bosaltmaya çalışsan daha huzurlu olacaksın emin ol💐

Pkos falan var mı ? Adetin normalde kaç gün de bir olur ? Benim adetlerim düzensizdir. Genelde geç yumurtlama olmuştu yumurtlama testi yaptığım aylar. 19. Gün falan görmüşlüğüm var. Beklenen adet tarihinden 14 geriye say. Ortalama o zamanlar yumurtlama görürsün 😊
kadın doğuma gittiğimde doktor bi sorun yok demiştin fazla 3 gün gecikmem oluyor ama 3 aydır düzenli

Belirti herkesde aynı olmaz, belirti olacak diye de bir şart yok 😊 aynı kişide 1. İle 2. Gebelik arasında bile çok farklar olabiliyor, testleriniz bence de normal değil farklı bir markayla deneyip olmadı doğrudan dr a başvurabilirsiniz 🤷‍♀️😇
Benimde 9 gün kaldı reglime sadece 1 gün kaşık ağrısı oldu onun haricinde hiç belirtim yok ilk hamilelikte yumurtlama gününden regli gününe kadar kasık ağrısı çekmiştim. İnşallah dediğiniz gibi belirtisiz pozitiftir. Belirti olmayınca umutsuzluğa kapıldım 🫣

Merabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim🥰
8 aydır deniyoruz 1 kere asilama da denedik ama çift çizgi hiç göremedik 🥲 regl 17 ocak bat 17 Şubat

iyi geceler hanımlar tekrar test yaptım dün gece erken gebelik yapmıştım bu aksam da erken gebelik yaptım adet ağrılarım var bata telefon uygulamasına göre 3 gün benim hesabıma göre 4 gün var üstteki test dün geceki alttaki bugün hafif koyulaşmış gibi bide ovulasyon testi yaptım o da pik olmasa da koyu çıktı geçen sene martta kimyasal gebelik yaşadım o zaman bat zamanı test yapmıştım ve renksiz silik bir çizgi ile görmüştüm iki gün içinde adet olmuştum zaten ama şimdi böyle koyulaşıyor gibi korkuyorum yine de kimyasala döner mi hastanede çalışıyorum Salı sabahı kan vereceğim nöbet çıkışı ne dersiniz cok endişeliyim ☹️

Eklentiler

• IMG_8109.jpeg
    IMG_8109.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8105.jpeg
    IMG_8105.jpeg
    179,1 KB · Görüntüleme: 23
iyi geceler hanımlar tekrar test yaptım dün gece erken gebelik yapmıştım bu aksam da erken gebelik yaptım adet ağrılarım var bata telefon uygulamasına göre 3 gün benim hesabıma göre 4 gün var üstteki test dün geceki alttaki bugün hafif koyulaşmış gibi bide ovulasyon testi yaptım o da pik olmasa da koyu çıktı geçen sene martta kimyasal gebelik yaşadım o zaman bat zamanı test yapmıştım ve renksiz silik bir çizgi ile görmüştüm iki gün içinde adet olmuştum zaten ama şimdi böyle koyulaşıyor gibi korkuyorum yine de kimyasala döner mi hastanede çalışıyorum Salı sabahı kan vereceğim nöbet çıkışı ne dersiniz cok endişeliyim ☹️
Bence sizin var yarın hemen kan verin bize de haber edin şimdiden hayırlı olsun💐

Back