Yaaa atsana testiniii, benimkini gördün müGünaydınn canımm yaptım pozitif ya inanamıyorum
yaaaaa hadi haberlerini bekliyorum bende doktoruma yazdım ne derse bakalım onu yapacağımİki gün önce negatifti şu an çok koyu. Çıktı kan testi vermeye gidiyorum inşaALLAH sağlıklı bir gebeliktir
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebisini bugün kaçıncı günün imge sonrasıİki gün önce negatifti şu an çok koyu. Çıktı kan testi vermeye gidiyorum inşaALLAH sağlıklı bir gebeliktir
Bence artık kan vermelisin ben burdayım diyor miniğinYaptım 10dkda çıkan sonuç
Hadi inşaALLAH ya ben şu an hala inanamıyorum hiç umudum yoktu bu seferde olmadı dedim ama test yaptıktan sonra o çıkan sonuç beni o kadar şaşırttı ki anlatamamYaaa atsana testiniii, benimkini gördün mü
yaaaaa hadi haberlerini bekliyorum bende doktoruma yazdım ne derse bakalım onu yapacağım
Çok teşekkür ederim RABBİM inşaALLAH size ve isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin bu mutluluğu tarifi yok bu anınHayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebisini bugün kaçıncı günün imge sonrası
Katılıyorum testi çok koyulaşmış hiç geç kalmadan kan vermeliBence artık kan vermelisin ben burdayım diyor miniğin
Gidiyorum vermeye sen naptınKatılıyorum testi çok koyulaşmış hiç geç kalmadan kan vermeli
Sen naptın peki verdinmi kan canımKatılıyorum testi çok koyulaşmış hiç geç kalmadan kan vermeli
Bize haber vermelisin mutlakaGidiyorum vermeye sen naptın
Ben sağlık ocağında kan verdim yarın belli olacakGidiyorum vermeye sen naptın
Tamam canım haber veririm mutlaka kan verdim yarın belli olacak inşaALLAHBize haber vermelisin mutlaka
Ben sağlık ocağında kan verdim yarın belli olacak
Benim birkaç saate çıkacak dua edinBize haber vermelisin mutlaka
Hayırlı olsun inşallah pozitiftir. Sizin ilk denemeniz miydi?İki gün önce negatifti şu an çok koyu. Çıktı kan testi vermeye gidiyorum inşaALLAH sağlıklı bir gebeliktir
Hadi bizide bikgilendirBenim birkaç saate çıkacak dua edin
Yaa inşallah pozitiftirKızlar beta 24 geldi doktor pozitif ama sağlıklı ilerleme için 48 saat sonra yine kan vermelisin dedi bakalım neler olacaksevinemedim bile tam kafam karıştı
İnşallah zaten baya erken öğrenmiş oldum aslında yükselir umarım bakalım bugün iğnenin 13.gunuYaa inşallah pozitiftirinşallah yükselir siz gine de moralinizi bozmayın
Evet biraz acele etmişsiniz bende bu ay ilk defa çatlatma deniyorum iğneden sonraki 3. Günüm doktorum regl olmazsan test verirsin demiştiİnşallah zaten baya erken öğrenmiş oldum aslında yükselir umarım bakalım bugün iğnenin 13.gunu
Doktorum pozitif sadece çok yeni dedi 2 gün sonra tekrar bakcaz artıkEvet biraz acele etmişsiniz bende bu ay ilk defa çatlatma deniyorum iğneden sonraki 3. Günüm doktorum regl olmazsan test verirsin demişti