Bu ay femera ve çatlatma iğnesi kullananlar toplanın birlikte takip edelim süreci

Merhaba ben 8.gün test yaptım kocaman bir negatifti bu sabah 10.gün test yaptığım da ise silik çizgi vardı sizce gebelik varsa da 10. Günde belli olur mu

Ben de 27 nisanda çatlatma iğnesi oldum şuan beklemedeyim iki tane test yaptım bu şekilde çıktı tabi sonra ne olacak bilmiyorum ama şuan benim ağrılarım vs geçti

Eklentiler

• f0043900-bb95-46e8-932f-fb713ddc3ef3.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba ben 8.gün test yaptım kocaman bir negatifti bu sabah 10.gün test yaptığım da ise silik çizgi vardı sizce gebelik varsa da 10. Günde belli olur mu
8 ve 9 . Gün ne gatif çıkar 10. Gün pozitife dönüyorsa pozitif canım kesin hamilesin hergğn yap çizgiyi takip et inşallah yükselir

8 ve 9 . Gün ne gatif çıkar 10. Gün pozitife dönüyorsa pozitif canım kesin hamilesin hergğn yap çizgiyi takip et inşallah yükselir
İnşaALLAH canım teşekkür ederim yarın tekrarlayacağım inşaALLAH koyulaşır RABBİM isteyen herkese nasip etsin

Bende de sebep

Benimde mide ağrısı var birde dediğiniz gibi ara ara ama çok nadir şekilde kasığımda ağrı oluyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaALLAH şu an 11.gündeyim ara ara mide bulantısı dışında belirti yok normalde reglime 1 hafta kala göğüslerde şişlik ve ağrı olurdu 1 haftadan az zaman kaldı hala belirti yok

Ay hadi inşallah hamişsindir, bende oturup kalkarken ağrı oluyor azıcık

Bu gece 2 kez regl sancısı gibi bi sancıyla uyandım resmen kıvrandım çok kötüydü, regl de olmadım. İğneden sonra 11. Günüm bu kadar ağrı olunca test yapmak istedim hafif silik ama pozitif çıktı. 8. Gün yapmıştım çizgi tekti. Ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…