Bu ay femera ve çatlatma iğnesi kullananlar toplanın birlikte takip edelim süreci

Canım , gerçekten ne diyeceğimi bilemedim Şuan . Olmayınca insan en azından olmuyor diye kendini avutur ama olup da olmaması çok üzücü . Dilerim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Canım iğne vve ilaç ilaç gebelik belirtisiyle adet belirtiyle birebir sonuç veriyor ama iyiye yor inşallah gebelik belirtisidir kaçıncı günü bugün iğnenin
Canım bana çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden catlıyormuş benimkisi daha önce dış gebeliğim var sol tarafımda bilmiyorum bi yandan heveslendim bi yandan korktum

RABBİM en kısa zamanda sana ve isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin canım gerçekten çok zorlu bir süreç ALLAH’ım imtihanını kolaylaştırsın seni evladına kavuştursun gerçekten öyle imtihan dünyası işte herkes bir şeylerle sınanıyor önemli olan hiç bir zaman ALLAH’dan ümidi kesmemek çünkü hiç beklemediğin anda güzelleştiyor her zaman dualarım sizinle ❤

Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. İğneden sonra kaçıncı gününde testinde pozitif gördün

Çok sağol kuzum hepimiz istediği dileği ayniki burda toplanmisiz burdan musmustlu haberlerle yazismak haberlesmekte nasip olur inşallah

Kızlar bende iğnenin 11. Günündeyim göğüslerim şiş ve adet olacakmışım gibi arada kasıklarıma ncı giriyor

11. Gün çok erken değil mi ya burada 13 te bile negatif olup ertesi günde pozitife dönenlerde vardı
Benim çok kasık ağrım vardı öylesine yapmıştım ordan devam ettirdim ama bugün 14. Gün baya net çıkıyor artık 14 ü bekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…