• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar:16:ayy anemler gelcek bana koşturmaya başladım:10:bide hasta olucam galıba ben bademcıklerım anjın olmuş ya:2::53:

günaydın kızlar:16:ayy anemler gelcek bana koşturmaya başladım:10:bide hasta olucam galıba ben bademcıklerım anjın olmuş ya:2::53:

Ay canim neler neler dokturmussundur sen simdi :)))) Benimde annem yanimda olsaydi keske ;( dikkat et kendine...

canim bak burayida bulmussun:10:dedik ya ikinci evimizde burasi diye :30:orada olmazsak kesinlikle burada bulursun bizi...:51:
tmm bebeğim :51::51:
aranıza yeni katıldım.çok bilgilendirici bir forum olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.ben de pko hastasıyım. ( incili kadınlar diyorlar bize.ben bu adı daha çok seviyorum )
3 yıllık evliyim.2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.standart tedavi bende deuygulandı ( klomen-pregnyl-duphaston )hatta aşılama da denendi ama olumlu bir sonuç alamadık.6 aydır tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başlayacağız bakalım.salı günü doktora gideceğim.yine aynı tedaviyi uygulayacak biliyorum umarım bu defa başarırız.aynı anda şu hayıt suyunu da kullanacağım bakalım neler olacak.gelişmeleri bildiririm.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.allah dualarımızı duyuyor biliyorum ama vakti saati gelmeden olmuyor hiç bir şey.allah hepimizin yardımcısı olsun.
vaktini saatini beklerken inş kafayı yemeyiz allah sabır versin :5:
burası benim ilk gözağrım canım .:16:unutma boşuna hayalot takmadık heryere yetişirim zamanında evelallah:10::10:
vaşşşş cok iddialı oldu kız o laf:1::1:
gelirim ozaman bnde buraya alırlarmı acaba benide aralarına:26::26:

günaydin cnmm.aman dikkat et kendine hasta olma..calisman lazim
:17:
bende de arkadaslar var kari koca.simdi kahvaltidan kalktik.iki dakka sizleri okumaya geldimmm:16:

tmm bebeğim :51::51:

vaktini saatini beklerken inş kafayı yemeyiz allah sabır versin :5:

vaşşşş cok iddialı oldu kız o laf:1::1:
gelirim ozaman bnde buraya alırlarmı acaba benide aralarına:26::26:

aramıza hosgekdin gümüş.safalar getirdinnn:119::119::119:
onceden belirteyim biz deli degilizzz:35:yazismalarimizdan korkma arada psikoya bagl.ayabiliriz
dimi kızlarrrrrr:32:

merhaba kızlar bende bu aydan çok umutluydum 3 gün gecikmişti ama sabah geldı davet edilmeyen misafir gibi :( geçen ay 6 haftalık bebeğimi düşük yapmıştım çok istedigim bebektı beni terk edınce mahvoldum aklımı oynatmaya başladım dışarıda karnı burnunda hamileleri veya bebek arabasında melek gibi uyuyan bebeklerı görsem oracıkta ağlama krizine girdim kürtaj olmadım kendiliğinden düştüğü için doktor 1 ay korunsan tamam demişti ama ben korunmadım 1 ay bekleyemem dedim ama benim degil ALLAHin dediği olur ne kadar beklemiycem desemde yine beklemek zorunda kaldım... artık herşeyı oluruna birakıcam kendimi RABBİMe birakıcam ne zaman isterse o zaman versin... dertleşmeye ihtiyacım var bana yardımcı olun beni en iyi siz anlarsınız arkadaşlarıma soyluyorum hiç biri anne olmadiği için abarttığımı soyluyolar

Kizlar merhabalar hepinize bisey sorcam bu ifadeler bende neden yok gulme ifadeleri fln.?

merhaba kızlar bende bu aydan çok umutluydum 3 gün gecikmişti ama sabah geldı davet edilmeyen misafir gibi :( geçen ay 6 haftalık bebeğimi düşük yapmıştım çok istedigim bebektı beni terk edınce mahvoldum aklımı oynatmaya başladım dışarıda karnı burnunda hamileleri veya bebek arabasında melek gibi uyuyan bebeklerı görsem oracıkta ağlama krizine girdim kürtaj olmadım kendiliğinden düştüğü için doktor 1 ay korunsan tamam demişti ama ben korunmadım 1 ay bekleyemem dedim ama benim degil ALLAHin dediği olur ne kadar beklemiycem desemde yine beklemek zorunda kaldım... artık herşeyı oluruna birakıcam kendimi RABBİMe birakıcam ne zaman isterse o zaman versin... dertleşmeye ihtiyacım var bana yardımcı olun beni en iyi siz anlarsınız arkadaşlarıma soyluyorum hiç biri anne olmadiği için abarttığımı soyluyolar

Canim benim bende anne degilm seni anlayabiliyorum kotu bi durum bende yakinlarimdan aldigim hamile haberlerini aldigimda cok uzulmustum ama simdi icimde umut var sanki adet olmadigim surece sana diyecegim su ki umudunu kaybetme asla. Yakin zamanda icinde kucuk bir umut olmasi dilegi ile.

Kizlar merhabalar hepinize bisey sorcam bu ifadeler bende neden yok gulme ifadeleri fln.?
konuya lök diye atladım ama ben geldm kabul buyrun :ssz::ssz:
o smile bndede yoktu bi arlkadaş yaptı nerden yaptığını hatırlamaya çalışıyım anlatıcam sana beklemde kal :16::16:

önce konuya cevap verirken en en aşağıya in gülümsemeler açık diycek kapalıysa açık yap eğer acıksa
kullanıcı kontrol panelinden secenekleri düzenleye gir mesaj elementlerini göster diyo ordaki bütün kutucukları işaretle

önce konuya cevap verirken en en aşağıya in gülümsemeler açık diycek kapalıysa açık yap eğer acıksa
kullanıcı kontrol panelinden secenekleri düzenleye gir mesaj elementlerini göster diyo ordaki bütün kutucukları işaretle

Ya canim cok sagol ama oda acik hepsi ama olmadi.

1 yıl önce kist ameliyatı oldum.gecen hafta aşılamaya baslayacaktık.gittim doktora fakat yine kist oluşmuş.moralim o kadar bozuldu ki.ama elden bişey gelmez veren de Allah vermeyen de Allah

loori canim benim su sekil anlatim sana hani konuya cevap ver yaziyo ya onu tikla sonra cevap yazdigimiz kutunun altinda sari smileleri görürsün,hangisini istiyosan üzerine bas kutuya sadece numara seklinde yazilacaktir.sen mesaji gönderdigin zamansa bizlere smileler gözükür,hadi kolay gelsin :16::16:

loori canim benim su sekil anlatim sana hani konuya cevap ver yaziyo ya onu tikla sonra cevap yazdigimiz kutunun altinda sari smileleri görürsün,hangisini istiyosan üzerine bas kutuya sadece numara seklinde yazilacaktir.sen mesaji gönderdigin zamansa bizlere smileler gözükür,hadi kolay gelsin :16::16:

cok saol canimda bende yok iste sadece msj simgeleri var onlarda basligin yaninda oluyo kalp vs gibi digerleri yok :SSS

Back
X