- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.781
merhaba.merak ettim akıntının rengi nedir?
beyaz bazende sarı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.merak ettim akıntının rengi nedir?
ovulasyon günündeysen yumurtan çatlıyor olabilir
günaydın kızlarayy anemler gelcek bana koşturmaya başladım
bide hasta olucam galıba ben bademcıklerım anjın olmuş ya:2:
![]()
yok cnm yaa benım adetımn bugun gecıkelı 8.gunu ole bısı yoktur :))
tmm bebeğimcanim bak burayida bulmussundedik ya ikinci evimizde burasi diye
orada olmazsak kesinlikle burada bulursun bizi...
![]()
vaktini saatini beklerken inş kafayı yemeyiz allah sabır versinaranıza yeni katıldım.çok bilgilendirici bir forum olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.ben de pko hastasıyım. ( incili kadınlar diyorlar bize.ben bu adı daha çok seviyorum )
3 yıllık evliyim.2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.standart tedavi bende deuygulandı ( klomen-pregnyl-duphaston )hatta aşılama da denendi ama olumlu bir sonuç alamadık.6 aydır tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başlayacağız bakalım.salı günü doktora gideceğim.yine aynı tedaviyi uygulayacak biliyorum umarım bu defa başarırız.aynı anda şu hayıt suyunu da kullanacağım bakalım neler olacak.gelişmeleri bildiririm.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.allah dualarımızı duyuyor biliyorum ama vakti saati gelmeden olmuyor hiç bir şey.allah hepimizin yardımcısı olsun.
vaşşşş cok iddialı oldu kız o lafburası benim ilk gözağrım canım .unutma boşuna hayalot takmadık heryere yetişirim zamanında evelallah
![]()
günaydin cnmm.aman dikkat et kendine hasta olma..calisman lazimgünaydın kızlarayy anemler gelcek bana koşturmaya başladım
bide hasta olucam galıba ben bademcıklerım anjın olmuş ya:2:
![]()
tmm bebeğim
vaktini saatini beklerken inş kafayı yemeyiz allah sabır versin
vaşşşş cok iddialı oldu kız o laf
gelirim ozaman bnde buraya alırlarmı acaba benide aralarına:26::26:
hoşgördüm cnm sağolaramıza hosgekdin gümüş.safalar getirdinnn:119::119::119:
onceden belirteyim biz deli degilizzzyazismalarimizdan korkma arada psikoya bagl.ayabiliriz
dimi kızlarrrrrr![]()
merhaba kızlar bende bu aydan çok umutluydum 3 gün gecikmişti ama sabah geldı davet edilmeyen misafir gibigeçen ay 6 haftalık bebeğimi düşük yapmıştım çok istedigim bebektı beni terk edınce mahvoldum aklımı oynatmaya başladım dışarıda karnı burnunda hamileleri veya bebek arabasında melek gibi uyuyan bebeklerı görsem oracıkta ağlama krizine girdim kürtaj olmadım kendiliğinden düştüğü için doktor 1 ay korunsan tamam demişti ama ben korunmadım 1 ay bekleyemem dedim ama benim degil ALLAHin dediği olur ne kadar beklemiycem desemde yine beklemek zorunda kaldım... artık herşeyı oluruna birakıcam kendimi RABBİMe birakıcam ne zaman isterse o zaman versin... dertleşmeye ihtiyacım var bana yardımcı olun beni en iyi siz anlarsınız arkadaşlarıma soyluyorum hiç biri anne olmadiği için abarttığımı soyluyolar
konuya lök diye atladım ama ben geldm kabul buyrunKizlar merhabalar hepinize bisey sorcam bu ifadeler bende neden yok gulme ifadeleri fln.?
önce konuya cevap verirken en en aşağıya in gülümsemeler açık diycek kapalıysa açık yap eğer acıksa
kullanıcı kontrol panelinden secenekleri düzenleye gir mesaj elementlerini göster diyo ordaki bütün kutucukları işaretle
kullanıcı kontrol panelinden sonrada olmadımı ala allla anlamadım neyse yönetime msj at sor :26::26:Ya canim cok sagol ama oda acik hepsi ama olmadi.
kullanıcı kontrol panelinden sonrada olmadımı ala allla anlamadım neyse yönetime msj at sor :26::26:
Kizlar merhabalar hepinize bisey sorcam bu ifadeler bende neden yok gulme ifadeleri fln.?
loori canim benim su sekil anlatim sana hani konuya cevap ver yaziyo ya onu tikla sonra cevap yazdigimiz kutunun altinda sari smileleri görürsün,hangisini istiyosan üzerine bas kutuya sadece numara seklinde yazilacaktir.sen mesaji gönderdigin zamansa bizlere smileler gözükür,hadi kolay gelsin![]()