• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bana kürtajda narkoz verdiler aylarca cigerlerim agridi simdide kucuk bisey kendini kasmadigin sürece hic bi sorun olmazz[/QUOTE]

teşekkür ederim canım

İstemediler mi senden filmmm:)

yok istemediler bi ay gidiyorum kist var bir ay gidiyorum kist yok çalışma var böyle 8 ay gitti işte .8 ayda 3 doktor .şimdikide dediki senin yumurtan olgunlaşıyor ama çatlamadan kist oluyor pko vardı bendede:50:bu ay çatlatma iğnesine başlıcaz dedi gönderdi:51:bende haydik hayırlısı dedim geldim eve:52:hiç biri film istemedi canım:6:

yok istemediler bi ay gidiyorum kist var bir ay gidiyorum kist yok çalışma var böyle 8 ay gitti işte .8 ayda 3 doktor .şimdikide dediki senin yumurtan olgunlaşıyor ama çatlamadan kist oluyor pko vardı bendede:50:bu ay çatlatma iğnesine başlıcaz dedi gönderdi:51:bende haydik hayırlısı dedim geldim eve:52:hiç biri film istemedi canım:6:

hayalotcuğum çok şaşırdım neden istemedi ki.ben de 2 doktora gittim önce eşime ve bana tahlil yaptılar, alttan muayene oldum ve sonra rahim filmi dedi.. tüplerin açık mı değil mi ona bakacam sonra tedavi uygulayacağım dedi.. hiç de aşılama felan demedi, önce ilaç tedavisiyle başlarız dedi.

Heaa anladim cnm .cok yorgunum yaa kac gndur misafirlerle ugrasiyorum bide dünkü olay kapak oldu

kızlar siz konuşun ben yatıyorum :50: yarın annemler gelicek gündüz giremem ama akşam burdayım allahın izniyle:16:hepinizi öpüyorum canlarım:16:bol sohbetler size:51:hayalotunuz gider :10::9::9:

hayalotcuğum çok şaşırdım neden istemedi ki.ben de 2 doktora gittim önce eşime ve bana tahlil yaptılar, alttan muayene oldum ve sonra rahim filmi dedi.. tüplerin açık mı değil mi ona bakacam sonra tedavi uygulayacağım dedi.. hiç de aşılama felan demedi, önce ilaç tedavisiyle başlarız dedi.

şu doktorun adresini bi yazsana güzelim be:34::52:

Back
X