- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.761
hoşgeldin loori uzaktan bakmak olmaz öyle canım
merhaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana isteyerek bu rahim filmini çekmezlermi acepkesin hamile kalınıyosa ama
![]()
İstemediler mi senden filmmm:)
yok istemediler bi ay gidiyorum kist var bir ay gidiyorum kist yok çalışma var böyle 8 ay gitti işte .8 ayda 3 doktor .şimdikide dediki senin yumurtan olgunlaşıyor ama çatlamadan kist oluyor pko vardı bendedebu ay çatlatma iğnesine başlıcaz dedi gönderdi
bende haydik hayırlısı dedim geldim eve
hiç biri film istemedi canım
![]()
hoşgeldin loori uzaktan bakmak olmaz öyle canımmerhaba
![]()
yok istemediler bi ay gidiyorum kist var bir ay gidiyorum kist yok çalışma var böyle 8 ay gitti işte .8 ayda 3 doktor .şimdikide dediki senin yumurtan olgunlaşıyor ama çatlamadan kist oluyor pko vardı bendedebu ay çatlatma iğnesine başlıcaz dedi gönderdi
bende haydik hayırlısı dedim geldim eve
hiç biri film istemedi canım
![]()
hayalotcuğum çok şaşırdım neden istemedi ki.ben de 2 doktora gittim önce eşime ve bana tahlil yaptılar, alttan muayene oldum ve sonra rahim filmi dedi.. tüplerin açık mı değil mi ona bakacam sonra tedavi uygulayacağım dedi.. hiç de aşılama felan demedi, önce ilaç tedavisiyle başlarız dedi.
kızlar siz konuşun ben yatıyorumyarın annemler gelicek gündüz giremem ama akşam burdayım allahın izniyle
hepinizi öpüyorum canlarım
bol sohbetler size
hayalotunuz gider
![]()
Merhaba canim :))
Heaa anladim cnm .cok yorgunum yaa kac gndur misafirlerle ugrasiyorum bide dünkü olay kapak oldu
şu doktorun adresini bi yazsana güzelim be![]()
merhaba tatlım nasılsın
Heaa anladim cnm .cok yorgunum yaa kac gndur misafirlerle ugrasiyorum bide dünkü olay kapak oldu
Tesekkur ederim canim iyim cok tesekkurler sen nasilsin.?
bende iyiyim çok şükür canımtımarhane kaçkını gibi dolaşıyorum
![]()
:)) bende tam tersi bi miskinlik bi miskinlik oturuyorum :)