• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi geceler hanımlaaarr ben de geldim..yavv şu sol kasığımda seyirmeler yine başladı ve bacağıma vurmaya başladı neyin nesi bu çok şiddetli değil?yaşayan var mı? allahım ne çok kendimi dinlemeye başladım :37:

İyim cnm kitap okudumm yattm simdi:) ümite söz verdim üzülmek yok

evet güzelim üzülmek yok .beterin beteri vardır rabbım yazmışsa vardır elbet bir bildiği:16:çok geçmiş olsun canım .bizde kapatalım bu konuyu sende bir an önce etkisinden kurtulmaya bak olurmu güzelim:16:

iyi geceler hanımlaaarr ben de geldim..yavv şu sol kasığımda seyirmeler yine başladı ve bacağıma vurmaya başladı neyin nesi bu çok şiddetli değil?yaşayan var mı? allahım ne çok kendimi dinlemeye başladım :37:

hoş geldin canım.yumurtlamada oluyor boyle şeyler.ama çok takılma bu belirtilere çokta araştırma canım rahat bırak kendini biraz.çünkü insan psikolojık olarakda yapabılıyor .sabredelim biraz:6:

evet güzelim üzülmek yok .beterin beteri vardır rabbım yazmışsa vardır elbet bir bildiği:16:çok geçmiş olsun canım .bizde kapatalım bu konuyu sende bir an önce etkisinden kurtulmaya bak olurmu güzelim:16:

Peki kapatalim bnim icin daha iyi dün cok uzdüm sizi beklettim uykusuz braktm:14:

hoş geldin canım.yumurtlamada oluyor boyle şeyler.ama çok takılma bu belirtilere çokta araştırma canım rahat bırak kendini biraz.çünkü insan psikolojık olarakda yapabılıyor .sabredelim biraz:6:

İllaa gebelik isteyenlerde yumurtlamada olmuyo baska bi sorunda olabilir kafana takma bakalim gene oluyo mu

ayyy işte insan kendine laf geçiremiyor ki geçse şu iki hafta da nedir ne değildir öğreneyim artık..bu arada kızlar doktorum rahim filmi istedi benden çok korkuyorum...çok ağrılı oluyormuş o yüzden narkozlu düşünüyorum ama hala kararsızım acaba bi kaç ay daha mı beklesem doğal yolla olsun herşey istiyorum.vücudumu kurcalatmak istemiyorum :50: var mı aranızda çektiren

Peki kapatalim bnim icin daha iyi dün cok uzdüm sizi beklettim uykusuz braktm:14:

canım benim o nedemk şimdi:50:hepimiz burda kardeş olduk artık senın basına bısey gelse bize gelmiş sayılır bundan sonra:16:ben dalmışım yatakta seni dönmenı beklerken sabah bi heyecanla kalktım kendımede çok kızdım nasıl uykuya kaldım anlamadım:50:herşeyde vardır bir hayır.bak testlerindede bi problem yokmuş canım rabbim vericek bizlere o meyveden elbet.ama önce yaa sabır:16:

oz_lem_;26781949]ayyy işte insan kendine laf geçiremiyor ki geçse şu iki hafta da nedir ne değildir öğreneyim artık..bu arada kızlar doktorum rahim filmi istedi benden çok korkuyorum...çok ağrılı oluyormuş o yüzden narkozlu düşünüyorum ama hala kararsızım acaba bi kaç ay daha mı beklesem doğal yolla olsun herşey istiyorum.vücudumu kurcalatmak istemiyorum :50: var mı aranızda çektiren[/QUOTE]

Ben cektrdim hic korkulackk bisey yok narkoza hiiiiic gerek yok sadece rahimde biraz baski hissediyosun ilaci sìkarken yani genel olarak korkmaa diyorum ben. bu arada rahim filmi cektirmek iyi o sktiklari ilac kanallari actigi icin temizledigi icin hamile kalma sansi yuksek yaptr bence:)

oz_lem_;26781949]ayyy işte insan kendine laf geçiremiyor ki geçse şu iki hafta da nedir ne değildir öğreneyim artık..bu arada kızlar doktorum rahim filmi istedi benden çok korkuyorum...çok ağrılı oluyormuş o yüzden narkozlu düşünüyorum ama hala kararsızım acaba bi kaç ay daha mı beklesem doğal yolla olsun herşey istiyorum.vücudumu kurcalatmak istemiyorum :50: var mı aranızda çektiren

Ben cektrdim hic korkulackk bisey yok narkoza hiiiiic gerek yok sadece rahimde biraz baski hissediyosun ilaci sìkarken yani genel olarak korkmaa diyorum ben. bu arada rahim filmi cektirmek iyi o sktiklari ilac kanallari actigi icin temizledigi icin hamile kalma sansi yuksek yaptr bence:)[/QUOTE]

kimisi çok ağrıdı masadan kalkamadım ayıldım bayıldım diyor kimisi çok rahat minnacık bi baskı diyor..benim ağrı eşiğim biraz düşük acıya pek dayanıklı değilim, eşim de bu yüzden narkozlu olsun acı çekme diyor..narkoz almak da iyi bişe değil ama bilemiyorum canım...bu arada evet çok duydum rahim filminden sonra kanallarda açılma olup da hamiş kalanları

Ben cektrdim hic korkulackk bisey yok narkoza hiiiiic gerek yok sadece rahimde biraz baski hissediyosun ilaci sìkarken yani genel olarak korkmaa diyorum ben. bu arada rahim filmi cektirmek iyi o sktiklari ilac kanallari actigi icin temizledigi icin hamile kalma sansi yuksek yaptr bence:)

kimisi çok ağrıdı masadan kalkamadım ayıldım bayıldım diyor kimisi çok rahat minnacık bi baskı diyor..benim ağrı eşiğim biraz düşük acıya pek dayanıklı değilim, eşim de bu yüzden narkozlu olsun acı çekme diyor..narkoz almak da iyi bişe değil ama bilemiyorum canım...bu arada evet çok duydum rahim filminden sonra kanallarda açılma olup da hamiş kalanları[/QUOTE]

Bana kürtajda narkoz verdiler aylarca cigerlerim agridi simdide kucuk bisey kendini kasmadigin sürece hic bi sorun olmazz

Back
X