- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.741
nasıl oldun canım
İyim cnm kitap okudumm yattm simdi:) ümite söz verdim üzülmek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl oldun canım
iyi geceler hanımlaaarr ben de geldim..yavv şu sol kasığımda seyirmeler yine başladı ve bacağıma vurmaya başladı neyin nesi bu çok şiddetli değil?yaşayan var mı? allahım ne çok kendimi dinlemeye başladım![]()
İyim cnm kitap okudumm yattm simdi:) ümite söz verdim üzülmek yok
iyi geceler hanımlaaarr ben de geldim..yavv şu sol kasığımda seyirmeler yine başladı ve bacağıma vurmaya başladı neyin nesi bu çok şiddetli değil?yaşayan var mı? allahım ne çok kendimi dinlemeye başladım![]()
evet güzelim üzülmek yok .beterin beteri vardır rabbım yazmışsa vardır elbet bir bildiğiçok geçmiş olsun canım .bizde kapatalım bu konuyu sende bir an önce etkisinden kurtulmaya bak olurmu güzelim
![]()
hoş geldin canım.yumurtlamada oluyor boyle şeyler.ama çok takılma bu belirtilere çokta araştırma canım rahat bırak kendini biraz.çünkü insan psikolojık olarakda yapabılıyor .sabredelim biraz![]()
Peki kapatalim bnim icin daha iyi dün cok uzdüm sizi beklettim uykusuz braktm![]()
İllaa gebelik isteyenlerde yumurtlamada olmuyo baska bi sorunda olabilir kafana takma bakalim gene oluyo mu
evet canım haklısın .yumurtlama günündeydi ya onla bağdaştırdım bir an![]()
oz_lem_;26781949]ayyy işte insan kendine laf geçiremiyor ki geçse şu iki hafta da nedir ne değildir öğreneyim artık..bu arada kızlar doktorum rahim filmi istedi benden çok korkuyorum...çok ağrılı oluyormuş o yüzden narkozlu düşünüyorum ama hala kararsızım acaba bi kaç ay daha mı beklesem doğal yolla olsun herşey istiyorum.vücudumu kurcalatmak istemiyorumvar mı aranızda çektiren
burcu canım
![]()
Ben cektrdim hic korkulackk bisey yok narkoza hiiiiic gerek yok sadece rahimde biraz baski hissediyosun ilaci sìkarken yani genel olarak korkmaa diyorum ben. bu arada rahim filmi cektirmek iyi o sktiklari ilac kanallari actigi icin temizledigi icin hamile kalma sansi yuksek yaptr bence:)
Bende beyza diye hatrliyorum:)
bana isteyerek bu rahim filmini çekmezlermi acepkesin hamile kalınıyosa ama
![]()
bana isteyerek bu rahim filmini çekmezlermi acepkesin hamile kalınıyosa ama
![]()