- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.701
Arkadaslar özur dilerimm tip merkeznde telefondan grdim nete baktm size beklettim ama sonuc gec cikti. korktugum gibi cnm bebek yerlestikten kisa sure sonra kanama oldu yeri bozuldu bebek bi vardi smdi yokk(((( aglamak istemiyrm sok oldum mahvoldumm
Arkadaslar özur dilerimm tip merkeznde telefondan grdim nete baktm size beklettim ama sonuc gec cikti. korktugum gibi cnm bebek yerlestikten kisa sure sonra kanama oldu yeri bozuldu bebek bi vardi smdi yokk(((( aglamak istemiyrm sok oldum mahvoldumm
kızlar öncellikle gece habersiz çıktığım icin kusuruma bakmayın.net arıza verince telden de giremedim
yaa sümeyyeme ne olmus.okudum önce sevindim sonra üzüldüm.sabah sabah gün kötü basladım:-(
sumeyye üzme kendini ne olur.Rabbim herseyin hayırlısını bilir.belki simdi üzgùnsün ama ilerde büyük mutluluklar yasayacaksin.hepimiz yasayacagiz insallahh
valla ekim 10 çikolata günüm ama olacagım eminim belirtiler başladı şimdiden bende gün yaklaştıkca midem agrır karnım şişer hepsi başladı
kız ben aşk yuvamızda bekliyorum sizi eleni gideni karşılıyorumda sen buralardamı geziyosungünaydın kızlar,gece uyuya kalmışım saatide kurmuştum halbuki
canım çok üzüldüm inan ki.. ama üzme kendini herseyde bi hayır vardır..rabbim ne eylerse güzel eyler.. daha ne bebişlerin olur..
günaydın kızlar,gece uyuya kalmışım saatide kurmuştum halbuki
kız ben aşk yuvamızda bekliyorum sizi eleni gideni karşılıyorumda sen buralardamı geziyosun
aranıza yeni katıldım.çok bilgilendirici bir forum olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.ben de pko hastasıyım. ( incili kadınlar diyorlar bize.ben bu adı daha çok seviyorum )
3 yıllık evliyim.2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.standart tedavi bende deuygulandı ( klomen-pregnyl-duphaston )hatta aşılama da denendi ama olumlu bir sonuç alamadık.6 aydır tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başlayacağız bakalım.salı günü doktora gideceğim.yine aynı tedaviyi uygulayacak biliyorum umarım bu defa başarırız.aynı anda şu hayıt suyunu da kullanacağım bakalım neler olacak.gelişmeleri bildiririm.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.allah dualarımızı duyuyor biliyorum ama vakti saati gelmeden olmuyor hiç bir şey.allah hepimizin yardımcısı olsun.
aranıza yeni katıldım.çok bilgilendirici bir forum olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.ben de pko hastasıyım. ( incili kadınlar diyorlar bize.ben bu adı daha çok seviyorum )
3 yıllık evliyim.2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.standart tedavi bende deuygulandı ( klomen-pregnyl-duphaston )hatta aşılama da denendi ama olumlu bir sonuç alamadık.6 aydır tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başlayacağız bakalım.salı günü doktora gideceğim.yine aynı tedaviyi uygulayacak biliyorum umarım bu defa başarırız.aynı anda şu hayıt suyunu da kullanacağım bakalım neler olacak.gelişmeleri bildiririm.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.allah dualarımızı duyuyor biliyorum ama vakti saati gelmeden olmuyor hiç bir şey.allah hepimizin yardımcısı olsun.
uykunda cok agirmiskiz evini soysalar haberin olmayacak
kız ben aşk yuvamızda bekliyorum sizi eleni gideni karşılıyorumda sen buralardamı geziyosun
merhabalar ben de dün tanıştım bu topikle..benzer yanlarımız çok. 4yıllık evliyim, 2 yıldır da bebiş istiyoruz.pko hastasıyım(ismi de çok sevdim) :) adet düzensizliği var ama 2 aydır hayıt suyu içiyorum veeee adetim düzeldi 2 aydır tam günümde oluyorum ve de çok sancılı geçen adetimde hiç sancı çekmedim..üstelik bu hayıtın yumurtlamaya da etkisi varmış..2 gün önce ovulasyon günümdü ve ciddi anlamda hissettim, sol kasığımda batma ve seyirme vardı, faydasını görüyorum yani..hayırlısı olsun hakkımızda.. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?