- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.361
iyiydim seni gördüm daha iyi oldum... diger sayfalari okudun mu?
okudum canım ya ne çok konuşmussunuz öyleyoruldum vallahi
okudum canım ya ne çok konuşmussunuz öyleyoruldum vallahi
şu çalışmaların karıştığı sohbette çok güldümrose yede hem kızdım hemde kıyamadım çok üzüldüm
daha medcezir ve 8scorpions yorgun olmasalardi daha cok kaynatacaktik,ama yorgunlarmis yatmaya gittiler. belki bi ara 8scorpions ben gelebilirim dedi.bu gün topik ikimizin,istedigimiz herseyi yazalim. sümeyyede hic gelmedi diger kizlarda yok ne oldu bunlara yav...:44::44:
simdi morali bozuk ondan insaallah rosecim kendisini toparlayacak tekrardan bebisi icin ugrasacak
uyumuşlardır eminimsümeyyede benle başka bi topikteydi bebek için meryem suresi okuyoduk onu yetiştiriyo olabılır biz konuşalım canım .bu arada hnk da yok bebeği iyileşmedimi acep daha
evet biraz dinlensin bakalımumutlarımızı kaybetmek yok .hepimiz bu yoldayız başedicez inşallah allahın izniyle
ana sümeyye baska topiktemi?duaniz kabul olur insaallah...
uyumuşlardır eminimsümeyyede benle başka bi topikteydi bebek için meryem suresi okuyoduk onu yetiştiriyo olabılır biz konuşalım canım .bu arada hnk da yok bebeği iyileşmedimi acep daha
uyumadim daha kizlarrr.telden yaninizdayim.imla hatalari icin simdiden özür dileyeyim.harfler karisiyo bazenbu arda kırmızilarim bitti.hemen yasin okudum bende.hepimiz icin dua ettim.Allah kabul etsin insalah
he kız geçenlerde bi baktım sümeyyeama bugün girmedi hiç saol canım bu arada inşallah ben bugün çok yoruldum direksiyonda çokta heyecanlandım inşallah alırım şu ehliyetide kocacımın gözlerine sokarım ehliyeti
uyumadim daha kizlarrr.telden yaninizdayim.imla hatalari icin simdiden özür dileyeyim.harfler karisiyo bazenbu arda kırmızilarim bitti.hemen yasin okudum bende.hepimiz icin dua ettim.Allah kabul etsin insalah
demek bizi baska topiktekilerle aldatiyor...ben yapiyordum ama hic beklemezdim ondan bunu insaallah alirsin,alinca bizede haber ver kutlayalim... :118:
etmis kadar oldun nmm Allah razi olsun.bu araa okudumda med_cezirle bi ara karagöz hacivat gibi olmussunuz calisma mevzusundakeske yardim edebilseydim
aaaaa hiç vermezmiyim hemde ben kız benim ağzımda bi laf dururmu başimdan bişey geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?