Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

okudum canım ya ne çok konuşmussunuz öyleyoruldum vallahi

daha medcezir ve 8scorpions yorgun olmasalardi daha cok kaynatacaktik,ama yorgunlarmis yatmaya gittiler.belki bi ara 8scorpions ben gelebilirim dedi.bu gün topik ikimizin,istedigimiz herseyi yazalim.sümeyyede hic gelmedidiger kizlarda yok ne oldu bunlara yav...:44::44:

uyumuşlardır eminim sümeyyede benle başka bi topikteydi bebek için meryem suresi okuyoduk onu yetiştiriyo olabılır biz konuşalım canım .bu arada hnk da yok bebeği iyileşmedimi acep daha

simdi morali bozuk ondan insaallah rosecim kendisini toparlayacak tekrardan bebisi icin ugrasacak

uyumuşlardır eminim sümeyyede benle başka bi topikteydi bebek için meryem suresi okuyoduk onu yetiştiriyo olabılır biz konuşalım canım .bu arada hnk da yok bebeği iyileşmedimi acep daha

ana sümeyye baska topiktemi?duaniz kabul olur insaallah...

ana sümeyye baska topiktemi?duaniz kabul olur insaallah...

he kız geçenlerde bi baktım sümeyye ama bugün girmedi hiç saol canım bu arada inşallahben bugün çok yoruldum direksiyonda çokta heyecanlandım inşallah alırım şu ehliyetide kocacımın gözlerine sokarım ehliyeti

uyumadim daha kizlarrr.telden yaninizdayim.imla hatalari icin simdiden özür dileyeyim.harfler karisiyo bazenbu arda kırmızilarim bitti.hemen yasin okudum bende.hepimiz icin dua ettim.Allah kabul etsin insalah

uyumadim daha kizlarrr.telden yaninizdayim.imla hatalari icin simdiden özür dileyeyim.harfler karisiyo bazenbu arda kırmızilarim bitti.hemen yasin okudum bende.hepimiz icin dua ettim.Allah kabul etsin insalah

allah kabul etsin canım.rabbim 9 ay 10 gün boyunca bidaha o kırmızaları göstermesin canım

demek bizi baska topiktekilerle aldatiyor...ben yapiyordum ama hic beklemezdim ondan bunu insaallah alirsin,alinca bizede haber ver kutlayalim...:118:

aa ayni günbenimde bugün bitti.....

aaaaa hiç vermezmiyim hemde ben kız benim ağzımda bi laf dururmu başimdan bişey geçince

hihiartik bibibirimize cok yakiniz gizlimiz saklimiz olmayacak...ben bugün seni nle baska topikte karsilasinca ne kadar sevindim,bi yakinimi görmüs gibi oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…