• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hihi:16:artik bibibirimize cok yakiniz gizlimiz saklimiz olmayacak...:52::21:ben bugün seni nle baska topikte karsilasinca ne kadar sevindim,bi yakinimi görmüs gibi oldum...:16::16::9:

kız var ya beni kukla yaptın valla sen bugün :52::52::52: bi oraya gidiyom bi topiğe geliyorum bukız yok:9::9::9:sonra çıkmak zorundaydım :50:bir türlü kavuşamadık bugün yakalayamadım seni:10::10::9::9:

kız var ya beni kukla yaptın valla sen bugün :52::52::52: bi oraya gidiyom bi topiğe geliyorum bukız yok:9::9::9:sonra çıkmak zorundaydım :50:bir türlü kavuşamadık bugün yakalayamadım seni:10::10::9::9:

yav bende seni aradim topik topik,:9:önüme gecene seni sordum:52:birbirimizi kaybettik:60::60::66::64:

umut81 uzaktan bakma öyle canim benim aramiza gellllll:52::52:korkma biz deli gibi görünsekte deli degiliz ama heran olada biliriz:52::9::9:kacti gitti iste:10:

Son düzenleme:
kizlar size doyum olmaz ama ben 7de kalkiyorum:-(kendinize iyi bakin bolbol kaynatin da okuyamayayim emiii..
umut81sende aramiza hosgeldin.inşallah uzun uzun sohbet ederiz seninle de..bu arada sümeyyeye söyleyin bu gece halay yok benim sarkimla gòbek atacaksınızzzz:21::21:

Back