Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hihiartik bibibirimize cok yakiniz gizlimiz saklimiz olmayacak...ben bugün seni nle baska topikte karsilasinca ne kadar sevindim,bi yakinimi görmüs gibi oldum...

kız var ya beni kukla yaptın valla sen bugün bi oraya gidiyom bi topiğe geliyorum bukız yoksonra çıkmak zorundaydım bir türlü kavuşamadık bugün yakalayamadım seni

kız var ya beni kukla yaptın valla sen bugün bi oraya gidiyom bi topiğe geliyorum bukız yoksonra çıkmak zorundaydım bir türlü kavuşamadık bugün yakalayamadım seni

yav bende seni aradim topik topik,önüme gecene seni sordumbirbirimizi kaybettik

umut81 uzaktan bakma öyle canim benim aramiza gellllllkorkma biz deli gibi görünsekte deli degiliz ama heran olada bilirizkacti gitti iste

Son düzenleme:
benim biraz canım sıkıldı yaaa
b.iraz karnım ağrıyo, hafif leke de varr , sıkıntılıyım , yarına kadar bile durmuyo sanki ((

adetin mi geldi?belki yerlesme kanamasida olabilir,bi dur bakalim canim benim....

kizlar size doyum olmaz ama ben 7de kalkiyorum:-(kendinize iyi bakin bolbol kaynatin da okuyamayayim emiii..
umut81sende aramiza hosgeldin.inşallah uzun uzun sohbet ederiz seninle de..bu arada sümeyyeye söyleyin bu gece halay yok benim sarkimla gòbek atacaksınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…