• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim insaallah anlamissindir:53:cünkü kendi yazdiklarimdan ben bile zor anladim...:1:hormonlar tavan yapti ne dedigimi bilmiyorum...:52:

Canim insaallah anlamissindir:53:cünkü kendi yazdiklarimdan ben bile zor anladim...:1:hormonlar tavan yapti ne dedigimi bilmiyorum...:52:

Anladım şekerim beniimm :))) hadi hayırlısı o zaman :17: Ben kaçıyorum canım, yorgunluk tavan yaptı benim de :D yarın görüşürüüzzz iyi geceleeerrrr

ben tekırdağ merkezde oturuyorum cnm.. ama gercektn uzun bı sure bebıs dusunmuyorm artık.. cok yıprandm azcık kendımı toparlıyım.. :():))) ama sızlerın gzl haberlerını aldıkca mutlu olup daha cbk toparlıcm emınm...

canım düşünüyorum düşünmüyorum deme :20:çoğumuz böyle dedik belki rabbim şimdi sınıyo bizleri.:50:.zamana bırak yine ama çalışmayı bırakma :34:sadece her ay sonu bekleme rahat ol biraz canım:34: bak demin i arkadaşımla konuştum bir çocuğu var 2.cisini düşünüyo sakın dedi olmıcak diye düşünme ne düşünürsen onu getirirsın dedi önüne..haklıda elbet bi zamanı var bizimde bebeklerimizin gelmesi için .umudumuzu kaybedersek başaramayız bunu unutma oldumu :34:

canım başka topiklere kuran okumam gerekti yarın son yetiştiremedim bu hafta okuyupta gelm dedim.ama şimdide kimse yok.sen geldin gidiyon:43::43::43::43:

aglama daha simdi gidermiyim hic:10:,seni bulmusken nasil birakim:16::16: gözüm arkada kalir,burdayim daha:52:

Back