Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pepeti canim benim önce iyi halay cekermisin onu söyle sonra cevap veririz....
çekerim tabüüü hadeee

kan testi yaptır canım
hastaneye acıldemı yaptırcam gıdıp hiç yaptırmadım ilk bebegım testte cıkmıstı . sımdı bıde yoksa

pepeti kiz oynamak zormu geldi ne düsünüyon.....

yok bence nerden düştüm bu delilerin içine diyodur
harbıden ne eglencelısınz kızlarrrr

ana pepeti bize eslik etmeden gitti....deli oldugumuzu erkenden anladi galiba hic bulasmayayim dedi herhalde.....

Son düzenleme:
çekerim tabüüü hadeee

hastaneye acıldemı yaptırcam gıdıp hiç yaptırmadım ilk bebegım testte cıkmıstı . sımdı bıde yoksa

harbıden ne eglencelısınz kızlarrrr

özelde yada sağlık ocağında canım acildede yapan hastaneler var canım.özeldeki ücretli diğerleri ücretsiz.bu arada teşekkür ederiz canım

medd_cezir canim benim sendeki durumlar ne tatildemisin ,yoksa calismadamisin....

Çalışmaya başladık şekerim ama kafam karışık tek sayılı günlerde mi çalışsak çift sayılı günlerde mi haa bide nette okudum 13.-14.-15. günler yapıp hamile kalanlar var o ara her gün yapmak doğru mu acabaaaa

valla ben 8.gün baslayip 18.gün bitiriyorum.tek cift farketmez bence gün asiri olmasi yeterli aslinda hergün yapilmasi önerilmiyor cünkü spermlerde azalma oluyor .ama 13.gün baslanmasi bence gec cünkü daha öncesindede yumurtlama olabilir riske girmemek icin adet bitiminden bir gün sonra calisilsa iyi olur.ondan sonrasi rabbime kalmis....

Son düzenleme:

tekte yaparsan tek olsun çiftte yaparsan ikiz olsun inşallah hayırlısyla

valla ben 8.gün baslayip 18.gün bitiriyorum.tek cift farketmez bence gün asiri olmasi yeterli aslinda hergün yapilmasi önerilmiyor cünkü spermlerde azalma oluyor .ondan sonrasi rabbime kalmis....

Doğru ya haklısın, aslında kısmette varsa güne de bakmaz ki bu iş... Ahhh ahhhh bebek özlemi neleri hesaplattırıyor bizzzeeee

Doğru ya haklısın, aslında kısmette varsa güne de bakmaz ki bu iş... Ahhh ahhhh bebek özlemi neleri hesaplattırıyor bizzzeeee

en iyisi riske girme adet bittikten bir gün sonra basla en az 16.güne kadar bir gün calis bir gün dinlen .cünkü istisnalar disinda bu günlerdede yumurtlama olabiliyor....

yasakhayal 18. gün neden bitiriyorsun

cünkü ben o standart yumurtlama günlerine inanmiyorum okadar cok kiside duydumki adetine bile bir hafta kala yumurtlayipta hamile kalani. o yüzden riske atmamak icin bu güne kadar calismaya devamcünkü ben bu yöntemle 4 defa hamile kaldim....

ay ben napcam ya benimki şimdi çok karıştı kızlar:44: .sizinkiler inşallah bu ay tutar rabbim gönlünüze göre versin inşllah

Amin canım benimmm inş hepimizin gönlüne göre versin Rabbim, sen de sıkıntı etme nolur.. Bi ay bende de oluştu o kist ama kendiliğinden yok oldu.. Umarım seninki de öyle olur bitanemm

Canım ben de inanıyorum ona.. Ama benim dediğim neden 18. günden sonra ilişki olmuyo biz son ana kadar devam ediyoruz daa yanlış mı yapıyoruz acaba

Canım ben de inanıyorum ona.. Ama benim dediğim neden 18. günden sonra ilişki olmuyo biz son ana kadar devam ediyoruz daa yanlış mı yapıyoruz acaba

ha simdi anladim senin ki daha iyi ben sandimki 15.günde bitiriyosun... ozaman son güne kadar devammmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…