- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
- 358
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.241
çekerim tabüüü hadeeepepeti canim benim önce iyi halay cekermisin onu söyle sonra cevap veririz....
hastaneye acıldemı yaptırcam gıdıp hiç yaptırmadımkan testi yaptır canım
pepeti kiz oynamak zormu geldi ne düsünüyon.....
harbıden ne eglencelısınz kızlarrrryok bence nerden düştüm bu delilerin içine diyodur
hoş geldin haydi halaya ozaman senin şerefine
ana pepeti bize eslik etmeden gitti....deli oldsugumuzu erkenden anladi galiba hic bulasmayayim dedi herhalde.....
çekerim tabüüü hadeee
hastaneye acıldemı yaptırcam gıdıp hiç yaptırmadımilk bebegım testte cıkmıstı . sımdı bıde yoksa
harbıden ne eglencelısınz kızlarrrr
ayyyy yorulduuummmmm yaff
medd_cezir canim benim sendeki durumlar ne tatildemisin ,yoksa calismadamisin....
Çalışmaya başladık şekerimama kafam karışık tek sayılı günlerde mi çalışsak çift sayılı günlerde mi haa bide nette okudum 13.-14.-15. günler yapıp hamile kalanlar var o ara her gün yapmak doğru mu acabaaaa
Çalışmaya başladık şekerimama kafam karışık tek sayılı günlerde mi çalışsak çift sayılı günlerde mi haa bide nette okudum 13.-14.-15. günler yapıp hamile kalanlar var o ara her gün yapmak doğru mu acabaaaa
valla ben 8.gün baslayip 18.gün bitiriyorum.tek cift farketmez bence gün asiri olmasi yeterli aslinda hergün yapilmasi önerilmiyor cünkü spermlerde azalma oluyor .ondan sonrasi rabbime kalmis....
tekte yaparsan tek olsun çiftte yaparsan ikiz olsun inşallah hayırlısyla
Doğru ya haklısın, aslında kısmette varsa güne de bakmaz ki bu iş... Ahhh ahhhh bebek özlemi neleri hesaplattırıyor bizzzeeee
Ayyy hayırlısı ile inşşşşş bu ay tek sayılarla başladık bakalım, hayırlısııı
yasakhayal 18. gün neden bitiriyorsun
ay ben napcam ya benimki şimdi çok karıştı kızlar:44: .sizinkiler inşallah bu ay tutar rabbim gönlünüze göre versin inşllah
cünkü ben o standart yumurtlama günlerine inanmiyorum okadar cok kiside duydumki adetine bile bir hafta kala yumurtlayipta hamile kalani. o yüzden riske atmamak icin bu güne kadar calismaya devamcünkü ben bu yöntemle 4 defa hamile kaldim....
Canım ben de inanıyorum ona.. Ama benim dediğim neden 18. günden sonra ilişki olmuyo biz son ana kadar devam ediyoruz daa yanlış mı yapıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?