- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
68 kiloyum canım
düzenli yemek önemli canım..benim tek derdi su..su içmekten nefret ediyorum..ama alışmam lazım şimdiden..bol su içmeliyim ama olmuyooo( bende şu an 58 lerdeyim..55 olsam süper olucak ama boşverdim o kadar da kalsın:)
düzenli yemek önemli canım..benim tek derdi su..su içmekten nefret ediyorum..ama alışmam lazım şimdiden..bol su içmeliyim ama olmuyooo( bende şu an 58 lerdeyim..55 olsam süper olucak ama boşverdim o kadar da kalsın:)
bence kilon normal bende 68 kiloyum boyumda 1.70 kilolu gözükmüyorum,bir cok doktora gittim hic biride diyet yap demedi.bence cok fazla kiloya takma .valla bir kac tanidigim var yüz kilonun üzerinde hamile kalip saglikli bir sekilde dogurdular...
valla sen 58 kiloyu sorun yapiyorsan biz yandik ozaman ben 68 kiloyum.10 kg var aramizda...ama senin gibi su icmeyi sevmiyorum zorla alismaya calisiyorum....
kesinlikle vitamin şart canım..folik asit kullanıyormusun?
yok canım folik bulandırmıyo..doktoruna söyle başka marka versin olmazsa belki yapmaz o zaman..Kullanıyorum da bulantım oluyo o yapıyo galiba yaa size de yapıyo muu
kizlar sonradan gelenler ne yapar bilmiyorum ama ben bile hizimiza yetisemiyorum.tek rakimiz THY....
ayy bende bir ara demir hapı kullandım Allahım nasıl mide bulantısı yaptı..korunmasak hamile zannetcek kendimi..bıraktım bende..şimdi folik ve omega 3 kullanıyorum şükür onlar bulandırmıyo..ama şu su içme olayına alışmak gerek millet 3 litre içiyo ben 3 bardak:18:
Kullanıyorum da bulantım oluyo o yapıyo galiba yaa size de yapıyo muu
rose 29 canim hic sorun degil kilon.dedigim kisileri bir görsen inanamazsin.masallahlari var...
Kullanıyorum da bulantım oluyo o yapıyo galiba yaa size de yapıyo muu
Benim boyum 1.65 kemiklerim de iri benim baya yapılıyım az bi kilo bile çok farkediyo...Hadi yaa ben bu kilo ile korkuyorum valla
Yemeye devam o zaman
sakin yine de fazla bu kilonun üzerine cikma .sadece bebek icin degil önce saglik sonrada fiziki görüntüde önemli....
Egzersiz falan yapıyodum önceleri bıraktım şimdi. Öle bi hale geldim ki nerdeyse adım atarken düşünüyorum bişey olur mu etkiler mi diye siz de de var mı kızlar böle şeyleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?