Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

68 kiloyum canım

bence kilon normal bende 68 kiloyum boyumda 1.70 kilolu gözükmüyorum,bir cok doktora gittim hic biride diyet yap demedi.bence cok fazla kiloya takma .valla bir kac tanidigim var yüz kilonun üzerinde hamile kalip saglikli bir sekilde dogurdular...

ay canım sorma ya sabah folıdoce alıyorum onu ıcerken 1 bardak su başkada içemiyorum napcam ben nasıl alısıcam içmeye bılmem şişelere su doldurup yanımda bile taşıdım ama yok olmuyo bi türlü.ama oruçluyken mübarek su su diye geberiyodum DD

valla sen 58 kiloyu sorun yapiyorsan biz yandik ozaman ben 68 kiloyum.10 kg var aramizda...ama senin gibi su icmeyi sevmiyorum zorla alismaya calisiyorum....

Benim boyum 1.65 kemiklerim de iri benim baya yapılıyım az bi kilo bile çok farkediyo...Hadi yaa ben bu kilo ile korkuyorum valla

kizlar sonradan gelenler ne yapar bilmiyorum ama ben bile hizimiza yetisemiyorum.tek rakimiz THY....

ayy bende bir ara demir hapı kullandım Allahım nasıl mide bulantısı yaptı..korunmasak hamile zannetcek kendimi..bıraktım bende..şimdi folik ve omega 3 kullanıyorum şükür onlar bulandırmıyo..ama şu su içme olayına alışmak gerek millet 3 litre içiyo ben 3 bardak:18:

Kullanıyorum da bulantım oluyo o yapıyo galiba yaa size de yapıyo muu
yok canım folik bulandırmıyo..doktoruna söyle başka marka versin olmazsa belki yapmaz o zaman..

kizlar sonradan gelenler ne yapar bilmiyorum ama ben bile hizimiza yetisemiyorum.tek rakimiz THY....

aldık başımızı gidiyoruz..iş güç hak getire..ben hafta içi sizin hızınıza yetişemem söyliyim

rose 29 canim hic sorun degil kilon.dedigim kisileri bir görsen inanamazsin.masallahlari var...

Omega yı bende düşündüm de kilo yapar mı diyee..Benim normal de folatım falan çok düşük tü ne oldu bilmiyorum değeri 2 civarınday dıo derece düşük kan değerimde öle idi bay bi iğne vuruldum..Sık diyet yapmaktan vitamin kalmadı galibaa

Kullanıyorum da bulantım oluyo o yapıyo galiba yaa size de yapıyo muu

bende bulanti degilde ama asiri istahimi aciyor gece yatarken aliyorum ya bu seferde sabah istahimi cok aciyor normalde sabahlari hic yiyemezdim...yoksa simdi ancak ben 62-63 kilo olurdum....

Son düzenleme:
Benim boyum 1.65 kemiklerim de iri benim baya yapılıyım az bi kilo bile çok farkediyo...Hadi yaa ben bu kilo ile korkuyorum valla

en kısa benim galiba bende 160 demekki hepimiz görüntüsü hemen hemen aynı kızlar oyuzden boş verin gıtsın aşırıya kaçmamak şartıylaDDD

Egzersiz falan yapıyodum önceleri bıraktım şimdi. Öle bi hale geldim ki nerdeyse adım atarken düşünüyorum bişey olur mu etkiler mi diye siz de de var mı kızlar böle şeyleer

Egzersiz falan yapıyodum önceleri bıraktım şimdi. Öle bi hale geldim ki nerdeyse adım atarken düşünüyorum bişey olur mu etkiler mi diye siz de de var mı kızlar böle şeyleer

canım bu aya kadar yoktu kistlerle savaşıyodum ama doktor folıkasıdı verınce gözlerim açıldı eşim çok şaka yapar benim korkutur bazen korkutunca sıcrarken bı bakıyorum göbeğimi tutuyorum varsa düşmesin diye sonra başlıyoruz gülmeye.şuan aslında psikolojı bozuk farkındayım ama engel olamaıyorum .diyorum ya eğer tuttuysa diyorum aç kalmasın sık sık yiyorum acıkıyorum bide üstüne DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…