Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarrrr test yaptım negatıf cıktı ve hala adet olmadımm 2 gun gectı ((((

üzülme canım kafaya takıyoruz oynuyo boyle tarıhler işte kendımıze zarar vermekten başka bişey yapmıyoruz.bende olmadım hala bu arada ben hiç takıyormuyum bebekte yok hala DD hem zaten ekim topiğindeyiz ekimi beklememiz lazım ama dime DDDoda olmassa kasım olcak napalım DD gerisini saymım sonra nerdeyse senem dolcak zaten DD

aşkolsun şekerimmm..hiç öle tatsız tuzsuz yaparmıyımmmmm..4 çeşit yemek yaptım haa bir de derindondurucu için epeyce köfte yapıp attım dolaba..mutfakta hızlıyımdırrrrrr

maşallah canım D bende öğlen biara çıkmıştım ya kışlık için melemen yapmıştım akşamda yemek yaptım onları dolaba koydum tam 24 poşet melemen 10 poşette sos yaptım 20 kilo domates 3 kiloda biber soydum canım cıktı vallahı .ilk denememdi ama başardımmmm DD

İyim tatlim sen nasilsn

nasıl olsun canım iyiyim çok şükür günlük rutin ev işleri işte bu arada okuyabildinmi sayfaları hediye olarak bıraktık size DDDDDDD tam buraya gülen surat işareti yerine halay çekeni koymak isterdim ama yapmayı bilmiyorum malesef D

ohh maşallah..bende o işi kayınvaldem yapıyo.sağolsun domatesler yapılıp geliyo:)zaten ne derindondurucumda nede buzlukta yer kalmadı:))

kizlar diger topige bakim dedim ana birde görüm iki sayfa daha ilerlemissiniz.

yilin en hizli ilerleyen topigi secilecegiz bu gidisle....

ya kızlarr ben şu gülen suratlardan anca bi kaçtaneyi yapmayı biliyorum.anacım bi yardımcı olun bunları nerden öğreniyosunuzzz

kizlar gülen surat dediginiz sey smile mi onlarimi kasdediyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…