- Konu Sahibi medd_cezir
-
kızlarrrr test yaptım negatıf cıktıve hala adet olmadımm 2 gun gectı ((((
ana, ne kadar hizlive marifetlisin masallah.ben ancak bu aksamki yemegimizi yapabildim..
Kizlarr kimler var ses verin:)
ben varımm nasılsın canım
aşkolsun şekerimmm..hiç öle tatsız tuzsuz yaparmıyımmmmm..4 çeşit yemek yaptımhaa bir de derindondurucu için epeyce köfte yapıp attım dolaba..mutfakta hızlıyımdırrrrrr
Kizlarr kimler var ses verin:)
bendeee buralardayımmm
İyim tatlim sen nasilsn
nasıl olsun canım iyiyim çok şükür günlük rutin ev işleri iştebu arada okuyabildinmi sayfaları hediye olarak bıraktık size DDDDDDD tam buraya gülen surat işareti yerine halay çekeni koymak isterdim ama yapmayı bilmiyorum malesef D[/QUOTE
İntikam mi aliyosnuz:))
maşallah canımD bende öğlen biara çıkmıştım ya kışlık için melemen yapmıştım akşamda yemek yaptım onları dolaba koydum tam 24 poşet melemen 10 poşette sos yaptım 20 kilo domates 3 kiloda biber soydum canım cıktı vallahı .ilk denememdi ama başardımmmm DD
nasıl olsun canım iyiyim çok şükür günlük rutin ev işleri iştebu arada okuyabildinmi sayfaları hediye olarak bıraktık size DDDDDDD tam buraya gülen surat işareti yerine halay çekeni koymak isterdim ama yapmayı bilmiyorum malesef D[/QUOTE
İntikam mi aliyosnuz:))
itiraf etmek gerekirse azcık ucundan.canım ama sabah bi açtım sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitmedi vallaD
ohh maşallah..bende o işi kayınvaldem yapıyo.sağolsun domatesler yapılıp geliyo:)zaten ne derindondurucumda nede buzlukta yer kalmadı:))
:)) napiosn cnm naslsn
itiraf etmek gerekirse azcık ucundan.canım ama sabah bi açtım sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitmedi vallaD
Walla ben okumadim ne yalan söyliyim)))))
ya kızlarr ben şu gülen suratlardan anca bi kaçtaneyi yapmayı biliyorum.anacım bi yardımcı olun bunları nerden öğreniyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?