• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah iyiliğinizi versin emi.:DDDD yorumsuz :DDDD eee arada reklam arası vermek lazım yemekti bılaşıktı temizlikti bebiş çalışmalarını aralarda yapamıyorum zaten anca gece :DD aile apartmanı kapı çalındığı zaman açmıyorum bazen inadına çalınıyo sanki oyuzden zaten 12 ve sonrası oluyo canım :DDD

yani, kapıyı çalanda kabahat canım..töbe töbeee..aile apt. olsa da akşam çok lazım bişeyde telefon açsınlar yaniiii:1:

demek gece ***12 den:17: sonra ha.....:52::9:

seni bu saatten sonra aramizda göremeyecegiz demekki...:38:

heee rahatsız etmeyelim biz gençleri o zaman..geceleri foruma takılmak yokkkk anlaşıldımı hayalot cuuummmmm:38:

ya bende geldim kimse yok :(( ütü dedinde bende ütümü yapım yemek yapım akşam görüşürüz kızlar :DDD

kizlar ara sira ben de cikabilir.:10:cünkü patlicanlar karninin yarilmasi icin bekliyor....yemek yapmam lazim .iyi beslenelim ki ekim ayina sunun surasinda ne kaldi...güc kazanmamiz lazim...:52:

yani, kapıyı çalanda kabahat canım..töbe töbeee..aile apt. olsa da akşam çok lazım bişeyde telefon açsınlar yaniiii:1:

heee rahatsız etmeyelim biz gençleri o zaman..geceleri foruma takılmak yokkkk anlaşıldımı hayalot cuuummmmm:38:

gülmekten karnim agridi ya allah senide güldürsün...:9::9:

kizlar ara sira ben de cikabilir.:10:cünkü patlicanlar karninin yarilmasi icin bekliyor....yemek yapmam lazim .iyi beslenelim ki ekim ayina sunun surasinda ne kaldi...güc kazanmamiz lazim...:52:

evet canlar akşam oldu bizimkiler yemek bekler bide malum bizde yememiz lazım :DDD bende çıkıcam akşam gelrim artık anca:DD

Beş kilo falan versem iyi olur aşırı kilom yok ama beş kilo fazlam var balık durumundayım yani:-)

bende çok kafaya takardım önceden şimdi hiç takmıyorum aksine istediğimden beri düzenli yemek yemiyodum ama şimdi düzenli yiyorum hep vitamin depo ediyim diye.rahat bırak kendini mesela diyet yapmadan spor yapabılırsın yada ekmeği unu şekeri azaltabılırsın faydası olucaktır sana :DD

Beş kilo falan versem iyi olur aşırı kilom yok ama beş kilo fazlam var balık durumundayım yani:-)

diyet yapma canım..sadece sağlıklı beslen..kızartma ve hamur işinden uzak dur..yemekleri fınında yap mümkünse..sebzeyi bol bol ye..yeşillik bol bol ye..ki omega 3 yeşillikte taze cevizde ve bazı balıklarda var..yoğurt ve sütü de eksik etme ..benimde 5 kilo fazlam var..amann napalım..bebişten sonra veririz..Allah büyük..

diyet yapma canım..sadece sağlıklı beslen..kızartma ve hamur işinden uzak dur..yemekleri fınında yap mümkünse..sebzeyi bol bol ye..yeşillik bol bol ye..ki omega 3 yeşillikte taze cevizde ve bazı balıklarda var..yoğurt ve sütü de eksik etme ..benimde 5 kilo fazlam var..amann napalım..bebişten sonra veririz..Allah büyük..

valla kızlar ben yemek yemiyoken su içsem yarıyodu ama son 8 aydır camış gibi yiyorum tık yok sabit 55 hep bide üstüne kilo verdim 62den.galiba düzenli yedim ve kafama taktım ondan oldu bende hiç bişi anlamadım :DDD

Hiç bakmıyorum valla kendime yoğurt süt hak getire haklısın aslında vitamin almak da önemli

valla kızlar ben yemek yemiyoken su içsem yarıyodu ama son 8 aydır camış gibi yiyorum tık yok sabit 55 hep bide üstüne kilo verdim 62den.galiba düzenli yedim ve kafama taktım ondan oldu bende hiç bişi anlamadım :DDD

düzenli yemek önemli canım..benim tek derdi su..su içmekten nefret ediyorum..ama alışmam lazım şimdiden..bol su içmeliyim ama olmuyooo:(( bende şu an 58 lerdeyim..55 olsam süper olucak ama boşverdim o kadar da kalsın:)

Back