Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Valla kızlar bu folik asidin yüzüne geçen ay çok umutlanmışım düşünüyorum da bulantı bi taraftan bi taraftanda iştah açılması içim kıyılıyo du sürekli ama bu ay kandıramıyacak benii

istah acilmasi kesinlikle gebelikle ilgili degil onu folikasit yapiyor bendede aynisini yapti cünkü...

Al benden de o kadar geçen ay varsa diye öle uzak yerlere gezmeye bile çıkmadım valla durayız normalde ama çok yorulmayım diye bakalım bu ay ne yapacam

Al benden de o kadar geçen ay varsa diye öle uzak yerlere gezmeye bile çıkmadım valla durayız normalde ama çok yorulmayım diye bakalım bu ay ne yapacam

ya çok komiğiz biz ya şimdi size bişey sölicem bu kız tırlak bişey diceksiniz ama yaptım ne yalan sölim .önceen bebek istemiyoken eşim korunurdu en ufak gecıkmemde karnımı okşayıp olmayan bebekle konuşurdum içimdeysen şimdi zamanı değil bebeğim diye.şimdi bat gelmeden konuşuyorum nolur gel artık seni hisstemek istiyorum diye .DDD tabi bunu eşim bilmiyo yoksa psikolağa dogru gıderız valla DD

)Benim de senden kalır yanım yok merak etme.Hepimizin durumu vahim)

valla kizlar ben hicbir seye dikkat etmiyorum aman agir kaldirmiyim aman uzaklara gitmeyeyim diye seylerim yok .cünkü bebegin ne zaman gelecegi belli degil kendimide kisitlayamam.ama sadece yumurtlamadan sonra hap (agri kesici ,antibiotik vb)kullanimina dikkat ediyorum.....

canım gezmeden kısıtlalamam kendıme daha bebek doguncada gezıcez cunku ama agır kaldırmam ve ekstra ilaç almam .ama korkunca falan göbeğimi tutuyorum bak yalan değil yediklerimede özen gösteriyorum.DD bu arada çıkıyorum bende görüşürüz akşam aslında gece desek daha iyi olur saat zaten 6 buçuk DD

Bende ağır kaldırmamaya çok dikkat ediyorum batım yaklaşmış olsun bi ağır kaldırım hemen gidiyo valla o yüzden düşünüyorum hamileliğim de çok mu dikkat etmem gerekir acaba böle oluyo bende ya bi ağır kaldırmayla

kızlarrrr test yaptım negatıf cıktı ve hala adet olmadımm 2 gun gectı ((((

tatlım hayatımda ılk defa gecıktım ama cıkmadı ya cook uzgunumm (((( bakalm cuma gunune kadar beklıycm

inamiyorum ya :26: okadar cok hamilelikle ilgili belirtin vardi ki artik belirtilerede inanma gibi bir umudum kalmadi.testlerde pozitif oldugunu görene dek anladim ki bunlara takilmamak gerekmis...

inamiyorum ya :26: okadar cok hamilelikle ilgili belirtin vardi ki artik belirtilerede inanma gibi bir umudum kalmadi.testlerde pozitif oldugunu görene dek anladim ki bunlara takilmamak gerekmis...

evet bencede ornek olarak hıcbır belırtıyı hamılelık sanmayın kızlarr... gecıktıqım halde yok....

tatlım hayatımda ılk defa gecıktım ama cıkmadı ya cook uzgunumm (((( bakalm cuma gunune kadar beklıycm

canım ya hemen de üzme kendini.ay ne diyeceğimi de bilemiyorum..çok mu beklenti içindeyiz ondan vücudumuz bize oyunmu yapıyo yaaabakalım doktorun ne diyecek..

Son düzenleme:
tamam canım gorusuruz bana bak acele edıpte tatsız tuzsuz yemek yapma bız burdayız DD

aşkolsun şekerimmm..hiç öle tatsız tuzsuz yaparmıyımmmmm..4 çeşit yemek yaptım haa bir de derindondurucu için epeyce köfte yapıp attım dolaba..mutfakta hızlıyımdırrrrrr

aşkolsun şekerimmm..hiç öle tatsız tuzsuz yaparmıyımmmmm..4 çeşit yemek yaptım haa bir de derindondurucu için epeyce köfte yapıp attım dolaba..mutfakta hızlıyımdırrrrrr

ana, ne kadar hizli ve marifetlisin masallah.ben ancak bu aksamki yemegimizi yapabildim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…