- Konu Sahibi medd_cezir
kızlar ben kaçar..2 günlük yemek yapmam lazım:))akşam gelicem inşşş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kızlar bu folik asidin yüzüne geçen ay çok umutlanmışım düşünüyorum da bulantı bi taraftan bi taraftanda iştah açılması içim kıyılıyo du sürekli ama bu ay kandıramıyacak benii![]()
canım bu aya kadar yoktu kistlerle savaşıyodum ama doktor folıkasıdı verınce gözlerim açıldı eşim çok şaka yapar benim korkutur bazen korkutunca sıcrarken bı bakıyorum göbeğimi tutuyorum varsa düşmesin diye sonra başlıyoruz gülmeye.şuan aslında psikolojı bozuk farkındayım ama engel olamaıyorum .diyorum ya eğer tuttuysa diyorum aç kalmasın sık sık yiyorum acıkıyorum bide üstüneDD
Al benden de o kadar geçen ay varsa diye öle uzak yerlere gezmeye bile çıkmadım valla durayız normalde ama çok yorulmayım diye bakalım bu ay ne yapacam![]()
ya çok komiğiz biz ya şimdi size bişey sölicem bu kız tırlak bişey diceksiniz ama yaptım ne yalan sölim .önceen bebek istemiyoken eşim korunurdu en ufak gecıkmemde karnımı okşayıp olmayan bebekle konuşurdum içimdeysen şimdi zamanı değil bebeğim diye.şimdi bat gelmeden konuşuyorum nolur gel artık seni hisstemek istiyorum diye .DDD tabi bunu eşim bilmiyo yoksa psikolağa dogru gıderız valla
DD
valla kizlar ben hicbir seye dikkat etmiyorum aman agir kaldirmiyim aman uzaklara gitmeyeyim diye seylerim yok .cünkü bebegin ne zaman gelecegi belli degil kendimide kisitlayamam.ama sadece yumurtlamadan sonra hap (agri kesici ,antibiotik vb)kullanimina dikkat ediyorum.....
canım gezmeden kısıtlalamam kendıme daha bebek doguncada gezıcez cunku ama agır kaldırmam ve ekstra ilaç almam .ama korkunca falan göbeğimi tutuyorum bak yalan değil yediklerimede özen gösteriyorum.DD bu arada çıkıyorum bende görüşürüz akşam aslında gece desek daha iyi olur saat zaten 6 buçuk
DD
stres tok canım relax .(bunu ben sana söylediğime inanamıyorumDD) sonra hamile değilken kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bu durumda daha çok üzülüyoruz.oyüzden kendimizi artık sınırlamamız gerekiyor.belkide olacağı varken bu yüzden olmuyor düşümekten. rabbim bizleri boş çevirirmi hiç .elbet bi zamanı vardır
kızlarrrr test yaptım negatıf cıktıve hala adet olmadımm 2 gun gectı
((((
Biraz daha bekle canım olmazsa kan da baktırırsın hayırlışı inşallah..Düzenli mi oluyosun canım genelde geçen ay aynı günün de mi oldun mesela
tatlım hayatımda ılk defa gecıktım ama cıkmadı ya cook uzgunumm(((( bakalm cuma gunune kadar beklıycm
inamiyorum ya :26: okadar cok hamilelikle ilgili belirtin vardi ki artik belirtilerede inanma gibi bir umudum kalmadi.testlerde pozitif oldugunu görene dek anladim ki bunlara takilmamak gerekmis...
tatlım hayatımda ılk defa gecıktım ama cıkmadı ya cook uzgunumm(((( bakalm cuma gunune kadar beklıycm
tamam canım gorusuruz bana bak acele edıpte tatsız tuzsuz yemek yapma bız burdayızDD
kızlarrrr test yaptım negatıf cıktıve hala adet olmadımm 2 gun gectı
((((
aşkolsun şekerimmm..hiç öle tatsız tuzsuz yaparmıyımmmmm..4 çeşit yemek yaptımhaa bir de derindondurucu için epeyce köfte yapıp attım dolaba..mutfakta hızlıyımdırrrrrr
![]()