Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım maşallah ya az kalmış melegini kucağına almana ins sağlıcakla alırsınız kucaginiza. Sen neden korkuyordun bakalimmmm

ewt cnm cok az kaldı günler gecmek bilmio hem cok heycanlıyım hem korkuyorum işte... normal dogum olcak yapabilir mıyım dıyorum sora dıyorum içimde kalcak degil ya nasılsa cıkcak die ölece oyalıyorum işte kendimi

bir elimde pompa bir elimde siz kizlar )) biz 2. ayimizi doldurduk hayatin en zor kismi bence insanlar o insanlarin cenesini kirmak tek cozum icimi curutuyorlar.....artik daha sik girmeyi umid ediorum....sizler nasilsiniz okadar merk ettigim arkadas war ki sizleri cok ozledim.....duru ii kg boyu yerinde bi saglik probleni yok enior arada gun icinde mama takwiyesi yapiorum gece uyumuo demicem kizim hic uyumuor...annem 40. gun gitti ve bir daha sewmek icin bile gelmedi...kocacim ahhh sirtinda fabrikayi tasiyor yaa hergece yorgun hergece uykusuz ...bendeniz 12 kg werdim sutum cok azaldi uykusuz kimsesiz ac zawalli yatmaya degil wc bile girmege hasret zawalliyim....fot.bakmak isteyen albume baksin tezeleri babasinin kopyasi duru hanim benimle alakasi yok....her gecen ggunu ariyorum kizlar cok samimiyim suan lise 1 de olmayi cok isterdim cok ;(((

Ne Kadar Sürede Hamile Kalabilirim?

Evlenmeden önce genellikle çiftler düğün öncesi hamile kalmamak için türlü türlü yollara başvurarak bebek isteyene kadar korunmak isterler. Fakat bir bebek istediklerinde de korunmayı bırakıp, hemen hamile kalabileceklerini düşünürler. Aslında hiç de kolay değildir, hemen hamile kalabilmek. Böylelikle; Ne kadar sürede hamile kalabilirim? Korunmayı bırakınca hemen hamile kalabilir miyim? Hangi zamanlarda hamile kalabilirim? Ne zaman hamile kalabilirim? gibi birçok soru da beraberinde gelmektedir.

Adet dönemi düzenli geçen bayanlar için, kolaylıkla hamile kalabilecekleri zaman, aslında dört gün gibi kısa bir zaman diliminden ibarettir. Döllenmeye hazır hale gelmiş olgun bir yumurtanın yumurtalığınızdan atılarak tüplerden rahme geçişi olan süre, bu dört günlük kısa zaman dilimini kapsamaktadır. Bu dört günlük kısa zaman diliminde yumurta döllenmezse adet kanaması başlar. Bu yüzden bu kısa dönem hamile kalmak isteyen bayanlar için çok önemlidir. Hamile kalabilme şansınızın en yüksek olduğu bu kısa yumurtlama döneminde cinsel ilişkiye girmek gerekmektedir.

Kolay hamile kalabilmek için bahsetmiş olduğumuz bu yumurtlama dönemini nasıl belirleyeceğinizi kendiniz hesaplayabilirsiniz. Öncelikle adet dönemlerinizi hesaplayıp, tarihlerini not alarak kendi takviminizi oluşturabilirsiniz. Normal şartlar altında bayanların adet dönemleri 24-36 gün arasında değişmektedir. Hemen bir sonraki adet döneminin tahmini başlangıç süresinden on dört gün evveline gidilerek iki gün öncesini ve iki gün sonrasını alarak, bu dört günlük yumurtlama süresini bulabilirsiniz. Bu dört günlük kısa yumurtlama süreci, içinde bulunduğunuz adet döneminin ortalarına denk gelmektedir.

Haftada 3-4 kez düzenli ilişkiye giren ve doğum kontrol yöntemleri kullanmayan çiftlerin ilk yıl içinde hamile kalabilme başarı oranları %80′dir. Genel olarak ilk altı ay içerisinde hamilelik oluşmuyorsa çiftlerin birlikte doktora başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca çiftlerin yaşı, hamile kalma süresini etkileyen başlıca sebeplerden biridir. Yirmibeş yaşın altındaki bayanlarda gebe kalmak için bekleme süresi iki ile üç ay iken, otuzbeş yaşın üstündeki bayanlarda gebe kalmak için bekleme süresi altı ile sekiz ay gibi bir süreyi kapsamaktadır.

İstatistiklere göre hamile kalabilme oranları:
• İlk ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %20′si,
• İlk dört ayda hamile kalabilen çiftlerin sadece %35′i,
• İlk altı ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %70′i,
• İlk dokuz ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %80′i,
• Denemelerin ilk on sekiz ayında ise hamile kalabilen çiftlerin %90′ıdır.
http://www.bebeknasil.com/hamilelik-oncesi/ne-kadar-surede-hamile-kalabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar nasılsınız? ben iim şükür yerleştim tamamen evime...

Kuzummm yeni eviniz yeni yaşam yeriniz hayırlı olsun. Yeni baslangiclar yapacaginiz yeni mutluluklar tadacaginiz zzamanlariniz olsun inş. .. yolunu beklediğiniz bebisiniz tez zamanda göbüşünde olsun innsssss

canimmm benimm hosgedinnnn kizcen de buyumus masallahhhh allah esirgeisnnnn,,,tatlimm annen 40,indan sonraa gelmedimi darken annen nerede simdi ayni sehirdemisinizzz...6 aya kadar zorlanacaksin canim annelik kolay degil benim kizda uuyumuyordu simdi misil misil uyuyuor...allah bagislasinnn canimmmm
habibtemmmyüzünü gören cennetlik

habibtemmmmmmmmmmmm yuzumu gormesende cennetylik hatunsun sen yirimseni

Ay canim sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins
Biz de hizla büyüyoruz teyzesi, minikletim de şimdilik iyi. Ben de iyi gibiyim kasık ağrılarım oluyo daha doğrusu gerilme ağrısıymis. Henüz 5ayligiz ama gören herkes 7 aylık saniyo 9 ayin sonunda halim ne olur bilemiyorum )

Kuzummmm Allah kolaylık versin inş. Anneciğin neden gelmiyo bitanem ayrı sehirlerde misiniz? Rabbim sağlık versin sen çoook yipranirsin ama öyle yada böyle büyür cimcime. Bi bakmissin kocaman olmuş. Ben de düşünüyorum bazen 2cocuga nasıl bakcaz diye sonra amaaaann bakarız bir şekilde diyip avutuyorum kendimi. Allah yardimcimiz olsun Kuzuuuummm :)

meddcezirimmmmmmmmm

ses ver gariii
Yettim gariii ama bi herkese yazmak kısmet olmadı, hala her yazmada tekrar tekrar giriş yapıyorum. Toplu alıntı da yapamıyorum ki
Napiyosunuz bakalım muhammed emirim nasıl büyüdü mü findikimmmm ♥biz bi annemlerde bi kayınvalidemlerdeyiz öyle yoğun geçiyo zaman. OOndan pek fırsat bulamıyorum datlummmmmmm ::)

Hoş geldinizzzzz hoslar getirdiniz yirim seni biliyorum meddcezirim sürekli göremezsiniz ama ses vermedede gecikme.merak ediyorum.muhammedimde iki asısinı oldu.bi hafta sonra 5 aylik oluyoruz ins teyzesi darısı senin Kelebeklerine inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbulduk bitanemmm demek aşılarınızı yaptırınız şifalar olsun kuzumaaa.
oyy benim paşam 5 aylık mi olmuuuusssss maşallah sizee darısı başımıza ins bitanem hayalot nerelerde ya hiç gelmiyo artık bu kizce

Son düzenleme:

hayolottan hic haberim yok..netimi yok bilemiyorum...:44:

Bi sorun olmasın da iyi olduğunu bilelim de gerisi mühim değil

Aynen meddcezirim ama yazmıyo mu yazamıyormubilemiyoruz kiselencelkle faceden konusuyolar di o bari sorsa nasillarmis diye.diğer topikte de doğuran kisceler gelmiyo artık. bilemiyorum Hayalot niçin bişeyler yazmıyo. tamam bebek tüm zamanı alıyo ama uyurken bari bi 5 dk ayrılip bi selam verilir yada nası olduklarını yazabilir diye düşünüyorum ben.:86:en azından merakta kalmayız

Son düzenleme:

:ins

gayet berbat hayatim dewam etmekte cok bunaldim kanguruda dolasmaya ciktik kizimla ama belimi incilttim sanorim kuyruk sokumumdan sol taraf we sol bacagim tutmuo bugun esimi bekliom dr.a gidicez...annem ayni sehirdemi

1 sokak otemde

ama okadar aktifki kayinpederi annesi ablasinin cocugu biz hayatinin bi kosesine sikismaya calisioz...ben idare ediomusum onlarin daha ihtiaci warmis gozunde ben ve kardesiminde ihtiaci war sana die tartistiktan sonra yuruyuste yaptim belimide yine yazicam optum simdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…