- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.761
gayet berbat hayatim dewam etmekte cok bunaldim kanguruda dolasmaya ciktik kizimla ama belimi incilttim sanorim kuyruk sokumumdan sol taraf we sol bacagim tutmuo bugun esimi bekliom dr.a gidicez...annem ayni sehirdemi
1 sokak otemde
ama okadar aktifki kayinpederi annesi ablasinin cocugu biz hayatinin bi kosesine sikismaya calisioz...ben idare ediomusum onlarin daha ihtiaci warmis gozunde ben ve kardesiminde ihtiaci war sana die tartistiktan sonra yuruyuste yaptim belimide yine yazicam optum simdilik...
Aynen meddcezirim ama yazmıyo mu yazamıyormubilemiyoruz ki selencelkle faceden konusuyolar di o bari sorsa nasillarmis diye. diğer topikte de doğuran kisceler gelmiyo artık. bilemiyorum Hayalot niçin bişeyler yazmıyo. tamam bebek tüm zamanı alıyo ama uyurken bari bi 5 dk ayrılip bi selam verilir yada nası olduklarını yazabilir diye düşünüyorum ben.:86:en azından merakta kalmayız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gayet berbat hayatim dewam etmekte cok bunaldim kanguruda dolasmaya ciktik kizimla ama belimi incilttim sanorim kuyruk sokumumdan sol taraf we sol bacagim tutmuo bugun esimi bekliom dr.a gidicez...annem ayni sehirdemi
1 sokak otemde
ama okadar aktifki kayinpederi annesi ablasinin cocugu biz hayatinin bi kosesine sikismaya calisioz...ben idare ediomusum onlarin daha ihtiaci warmis gozunde ben ve kardesiminde ihtiaci war sana die tartistiktan sonra yuruyuste yaptim belimide yine yazicam optum simdilik...
canimmm benimmm yaaaaaaaaaa gecmiss olsunnnn annen neden bu kadar sorumsuz ki...sen onlardan once gelmesin senin anneye daha cok ihtiyacin vae kiyamam yaaaa habibtem benimmm...en azindan torunu yaaa bu kadar mi olunur...allah sabir versin ttl;immmm sen uzulmee bebeginin sana ihtiyaci varrrr dikkat et kendineeee olur mu hayatimmmm esin peki davranislari nasil sana karsi?
Canını sıkan bişeyler mi oldu topikte. Benim kaçırdığım bi konu mu var ki. Bilemedim kuzum. En azından 3-4 günde bi yazsa iyi olur ya
10 gun sonra NAZIREMIN DGUM GUNUUU...HEYYYY GIDI GUNLER HEYYYYYY PRENSESIM 1 YASINDA OLACAKKK KIZLARRR...ALLAH EKSIKLIGINI YASATMASIN..HAYATIMA TUTUNMAMI SAGLAYAN TEK INSAN...IYIKI VAR IYIKI DOGURMUSUM
Ay canim sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins
Biz de hizla büyüyoruz teyzesi, minikletim de şimdilik iyi. Ben de iyi gibiyim kasık ağrılarım oluyo daha doğrusu gerilme ağrısıymis. Henüz 5ayligiz ama gören herkes 7 aylık saniyo9 ayin sonunda halim ne olur bilemiyorum )
Biz de hizla büyüyoruz teyzesi, minikletim de şimdilik iyi. Ben de iyi gibiyim kasık ağrılarım oluyo daha doğrusu gerilme ağrısıymis. Henüz 5ayligiz ama gören herkes 7 aylık saniyo9 ayin sonunda halim ne olur bilemiyorum )
slmmm herkese herkesi çok özledim nasılsınız kızlarrr ben muhammedden giremiyorum yine grip oldu hastahanelerdeydik yani eve doğru düzgün giremiyoruz ki kalp doktoruna gittik kalbindeki deliği gösterdi baya büyük 3 ay sonra duruma göre ameliyat olacak masa da kalma tehlikeside var ne yapacağı ameliyat zamanı nasıl geçecek bilmiyorummm
sizeler nasılsınız bebişleriniz nasılll canlarımmm
+ tatlimmmm cok buyuk gecmisss olsunnnn allah bebisine acil sifalar versinnn//....iyi duusun iyi olsun canimmmbenimmmm...bebegin icin dua edecem bu hayirli gunlerde canimmmmm...opuyiorum IKINIZIslmmm herkese herkesi çok özledim nasılsınız kızlarrr ben muhammedden giremiyorum yine grip oldu hastahanelerdeydik yani eve doğru düzgün giremiyoruz ki kalp doktoruna gittik kalbindeki deliği gösterdi baya büyük 3 ay sonra duruma göre ameliyat olacak masa da kalma tehlikeside var ne yapacağı ameliyat zamanı nasıl geçecek bilmiyorummm
Çok geçmiş olsun bitanem.rabbim yar ve yardımcınız olsun Muhammedim in sıfasiniı versin ya şafi adının hürmetine. sakın öle düşünme güzel kiscem. masada ne kalmayacak o güçlü bi bebek .atlatacak siniz inş bu zor zamanlarınızi. Ins başarılı bi ameliyat olacak. rabbım onu size bağışlasın sizide ona
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
+ tatlimmmm cok buyuk gecmisss olsunnnn allah bebisine acil sifalar versinnn//....iyi duusun iyi olsun canimmmbenimmmm...bebegin icin dua edecem bu hayirli gunlerde canimmmmm...opuyiorum IKINIZI
Canım nasılsın.. Çok geçmiş olsun... Iyi olacak inşallah paşam... Güzel geçecek operasyonu.. Dualarım seninle.. Rabbim şifa versin..slmmm herkese herkesi çok özledim nasılsınız kızlarrr ben muhammedden giremiyorum yine grip oldu hastahanelerdeydik yani eve doğru düzgün giremiyoruz ki kalp doktoruna gittik kalbindeki deliği gösterdi baya büyük 3 ay sonra duruma göre ameliyat olacak masa da kalma tehlikeside var ne yapacağı ameliyat zamanı nasıl geçecek bilmiyorummm
10 gun sonra NAZIREMIN DGUM GUNUUU...HEYYYY GIDI GUNLER HEYYYYYY PRENSESIM 1 YASINDA OLACAKKK KIZLARRR...ALLAH EKSIKLIGINI YASATMASIN..HAYATIMA TUTUNMAMI SAGLAYAN TEK INSAN...IYIKI VAR IYIKI DOGURMUSUM
tesekkkur ederim kizcelerim .... ben biraz daha iyiyim hala topalliorum ama sukur....annemle ilgili solenecek cok sey boyleyim diye geldi temizlik we yemek yapti allah razi olsum ama ben ii kende gelse duruyu yikasak pasta borek yapip ptursak sanirim anlatabildim derdimi size....
esimin tawri bana karsi beni ayakta tutan tek gulucuk diebilirim...saolsun motiwasyonumu werio yememi icmemi saglio gozumun icine bakio....ama tabiki gece uyup gunduz ise gidince ben yine tek basima wc bile aksam o gelince giriorum kaldiki ikizleri buyuttuk kuzenimin bu kadar yipranmadik iki cocuk normal dedik abi tek de betermis ..ama dukur kuzum herseye deger o ayri mewzu....
alpin nice senelre cikarsin rabbim...
esim ailesi ile gorusmuor malesef annem de 40 gun tek basina yemek is bebek ben ve misafir agirladi hakkinida yemek istemem fakat 40. gun bi gitti oksuz gibi kaldim bu da kotu oldu yani....
ewler tasinmis hamisler gun sayio oh cok guzel...hayolot priori falan goremedim....
Allah iyilik versin canm.ee kolaymi iki tane melek tasiyosun Allah kolaylik versin.dikkat et bol bol dinlen iyi bakin kendinizee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?