Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canimmm benimmm yaaaaaaaaaa gecmiss olsunnnn annen neden bu kadar sorumsuz ki...sen onlardan once gelmesin senin anneye daha cok ihtiyacin vae kiyamam yaaaa habibtem benimmm...en azindan torunu yaaa bu kadar mi olunur...allah sabir versin ttl;immmm sen uzulmee bebeginin sana ihtiyaci varrrr dikkat et kendineeee olur mu hayatimmmm esin peki davranislari nasil sana karsi?

10 gun sonra NAZIREMIN DGUM GUNUUU...HEYYYY GIDI GUNLER HEYYYYYY PRENSESIM 1 YASINDA OLACAKKK KIZLARRR...ALLAH EKSIKLIGINI YASATMASIN..HAYATIMA TUTUNMAMI SAGLAYAN TEK INSAN...IYIKI VAR IYIKI DOGURMUSUM

Canını sıkan bişeyler mi oldu topikte. Benim kaçırdığım bi konu mu var ki. Bilemedim kuzum. En azından 3-4 günde bi yazsa iyi olur ya

Kıyamam ben sana zorlanmissindir kuzum. Başka yardim edebilecek kimse yok mu? Kayinvalidenlerle aran nasıl en azından onlar gelip yardım etseydi. Allah kolaylık versin bitanem sıkma canını

Habibteeeeemmm naz iremimiz 1 yasina mi giriyo. Hay maşallah ya zaman nasıl çabuk geçiyor. surda bebis muhabbeti yaptigimiz daha dun gibi aklimda yaa :) Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin kuzuma

Canını sıkan bişeyler mi oldu topikte. Benim kaçırdığım bi konu mu var ki. Bilemedim kuzum. En azından 3-4 günde bi yazsa iyi olur ya

Yok sanmam meddcezirim zaten çok kişi gelmiyo ki topike53:hani öyle alınacak bi ortam olusmuyofaceden konuşanlar vardı. onlar bi sorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gun sonra NAZIREMIN DGUM GUNUUU...HEYYYY GIDI GUNLER HEYYYYYY PRENSESIM 1 YASINDA OLACAKKK KIZLARRR...ALLAH EKSIKLIGINI YASATMASIN..HAYATIMA TUTUNMAMI SAGLAYAN TEK INSAN...IYIKI VAR IYIKI DOGURMUSUM

Masaallah küçük habibteme

tesekkkur ederim kizcelerim .... ben biraz daha iyiyim hala topalliorum ama sukur....annemle ilgili solenecek cok sey boyleyim diye geldi temizlik we yemek yapti allah razi olsum ama ben ii kende gelse duruyu yikasak pasta borek yapip ptursak sanirim anlatabildim derdimi size....

esimin tawri bana karsi beni ayakta tutan tek gulucuk diebilirim...saolsun motiwasyonumu werio yememi icmemi saglio gozumun icine bakio....ama tabiki gece uyup gunduz ise gidince ben yine tek basima wc bile aksam o gelince giriorum kaldiki ikizleri buyuttuk kuzenimin bu kadar yipranmadik iki cocuk normal dedik abi tek de betermis ..ama dukur kuzum herseye deger o ayri mewzu....

alpin nice senelre cikarsin rabbim...

esim ailesi ile gorusmuor malesef annem de 40 gun tek basina yemek is bebek ben ve misafir agirladi hakkinida yemek istemem fakat 40. gun bi gitti oksuz gibi kaldim bu da kotu oldu yani....

ewler tasinmis hamisler gun sayio oh cok guzel...hayolot priori falan goremedim....

Allah iyilik versin canm.ee kolaymi iki tane melek tasiyosun Allah kolaylik versin.dikkat et bol bol dinlen iyi bakin kendinizee :))

Allah iyilik versin canm.ee kolaymi iki tane melek tasiyosun Allah kolaylik versin.dikkat et bol bol dinlen iyi bakin kendinizee :))

habibtelerimmmmm tsklerrrr opuyorummm sizi..bebek olayini askita aldikkk bendeki kololari verme cabasindayimmm..haydi bismillahhh yallah yallah

slmmm herkese herkesi çok özledim nasılsınız kızlarrr ben muhammedden giremiyorum yine grip oldu hastahanelerdeydik yani eve doğru düzgün giremiyoruz ki kalp doktoruna gittik kalbindeki deliği gösterdi baya büyük 3 ay sonra duruma göre ameliyat olacak masa da kalma tehlikeside var ne yapacağı ameliyat zamanı nasıl geçecek bilmiyorummm

sizeler nasılsınız bebişleriniz nasılll canlarımmm

Çok geçmiş olsun bitanem.rabbim yar ve yardımcınız olsun Muhammedim in sıfasiniı versin ya şafi adının hürmetine. sakın öle düşünme güzel kiscem. masada ne kalmayacak o güçlü bi bebek .atlatacak siniz inş bu zor zamanlarınızi. Ins başarılı bi ameliyat olacak. rabbım onu size bağışlasın sizide ona

Son düzenleme:
+ tatlimmmm cok buyuk gecmisss olsunnnn allah bebisine acil sifalar versinnn//....iyi duusun iyi olsun canimmmbenimmmm...bebegin icin dua edecem bu hayirli gunlerde canimmmmm...opuyiorum IKINIZI

çok sağol hayalim sen nasılsın miniğin nasıl

+ tatlimmmm cok buyuk gecmisss olsunnnn allah bebisine acil sifalar versinnn//....iyi duusun iyi olsun canimmmbenimmmm...bebegin icin dua edecem bu hayirli gunlerde canimmmmm...opuyiorum IKINIZI

sağol alppinim rabbim kimseye kalp hastalığı vermesin her an tetiktesin bir şey olacak diye ölüm boğazında düğümleniyor kalıyor akla geldikçe senin minik naslı büyüdü artık yaşına girecek kuzum sağlıklı güzel günlerle yaşasın ömrü uzun olsun inşallah sen nasılsın ikinci bebek falan d
üşünüyordun en son ?

Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum

Kuzucuklarım kelebeklerimmm nasılsınız.... Uzun zamandır giremiyordum.. Taşındık bir sürü sıkıntı oldu.. Internetimiz bağlanmadı.. Dün gece sorun çözüldü çok şükür.. Siz nasılsınız ????

Canım nasılsın.. Çok geçmiş olsun... Iyi olacak inşallah paşam... Güzel geçecek operasyonu.. Dualarım seninle.. Rabbim şifa versin..

Maşallah prenses koca kız olmuş

Canım çok geçmiş olsun... Şimdi daha iyisindir inşallah.. Tatlım ben taşındım.. Bebekler ilgili sıkıntılar oldu onlarla uğraştık falan net dün bağlandı .. Pamuk prenses nasıl

Kuzummmmmm nasılsın... Doğum yaklaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…