- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.781
Canını sıkan bişeyler mi oldu topikte. Benim kaçırdığım bi konu mu var ki. Bilemedim kuzum. En azından 3-4 günde bi yazsa iyi olur ya
Merhaba guzel bayanlar.baya uzun zaman oldu girmeyeli.daha dogrusu bebegim hastanede yatti.sonrasinda surekli hastaneler falan giremedim.ama unuttunuz beni galiba.artik firsat buldukca gircem ins
Cnm guzel haberlerle geldim bugun pit pitlari duydum tek tutmuş hersey yolunda yani sadece bulantı var onada ilaç verdi iyiyim şükür sen nasılsın minnaklari hissediyomusun artik..kalp atimi nasi hizli atiyo Rabbim tüm isteyen herkese yasatsin bu duyguyu kucağımiza alip buyutmeyi de nasip etsin inşallah
ewt cnm cok az kaldı günler gecmek bilmiohem cok heycanlıyım hem korkuyorum işte... normal dogum olcak yapabilir mıyım dıyorum sora dıyorum içimde kalcak degil ya nasılsa cıkcak die ölece oyalıyorum işte kendimi
habibtelerimmmmm tsklerrrr opuyorummm sizi..bebek olayini askita aldikkk bendeki kololari verme cabasindayimmm..haydi bismillahhh yallah yallah
slmmm herkese herkesi çok özledim nasılsınız kızlarrr ben muhammedden giremiyorum yine grip oldu hastahanelerdeydik yani eve doğru düzgün giremiyoruz ki kalp doktoruna gittik kalbindeki deliği gösterdi baya büyük 3 ay sonra duruma göre ameliyat olacak masa da kalma tehlikeside var ne yapacağı ameliyat zamanı nasıl geçecek bilmiyorummm
sizeler nasılsınız bebişleriniz nasılll canlarımmm
Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzummmmmm melekler nasıllll sen nasılsın
Iyiyiz priorimmmm cok şükür
Meleklerim ve ben hızla büyüyoruz ♥
Sen ve yagizim Nasılsıniz. Tasinmissiniz bebisle zir olmuştur di mi, hayırlı olsun yeni yuvaniz
Kuzucuklarım kelebeklerimmm nasılsınız.... Uzun zamandır giremiyordum.. Taşındık bir sürü sıkıntı oldu.. Internetimiz bağlanmadı.. Dün gece sorun çözüldü çok şükür.. Siz nasılsınız ????
Canım nasılsın.. Çok geçmiş olsun... Iyi olacak inşallah paşam... Güzel geçecek operasyonu.. Dualarım seninle.. Rabbim şifa versn
Bitanem çok zor biliyorum ne dersem endişene çare olmayacak inu da biliyorum. Ama iyi düşünelim iyi olsun kuzum aklimiza kötü şeyler getirmeyelem. Rabbim sifasini vercek Rabbim o ameliyatta yardımcısı olcak meleğinin ins.. Benim kuzenim de varmis syni rahatsizlik. kucukken ameliyat olmuş benden büyük olduğu için ben hatırlamıyorum tabi. Ama suan gayet saglikli çok sukur. 36 yaşında, iki tane de evladi var. Sen inançlı bi insansin yüreğini ferah tut kuzum. Dualarımız seninle♥
çok sağol meddim cidden çok zor ben yavruma nasıl ameliyat elbisesini giydirip o masaya yatıracağım bilmiyorum nasıl geceçek o sattler rabbim sabır versin bana inşallah doğacak bütün bebekler sağlıkla doğsun inşllah hayırlısı olsun inşallah hamileliğin baya ilerlemiş artık ağrıların başlamıştır bel ağrın falan rabbim yardım etsin hayırlısıyla kurtarsın
sağol canım iyiyim şükür ya inşallah iyi olur canım ammin inş şifa bulur sen nasılsın miniğin nasıl
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bu gobek dusmesi olayını ben cok yasadim. Zirt pirt gobegim düşer. Ama kendi kendime ovarak yerlestiririm ben. Bi yere uzan elini gobek deligine bastır. Oradan gecen damarı hissrtmen lazım. Yani gobek deliginin atması lazım. Atmiyosa miden bulaniyosa bide gobeginin etrafı agriyosa gobegin düşmüş demektir. Istersen duzeltmenin bu yöntemi daha var. Dikislerine zarar verir mi bilmiyorum ama buyuk bi bardak kibrit ve patates lazım. Patatesi uzerini bardak ortcek kadar küçücük kesiyosun ucuna kibriti batirip tam göbek deliginin üzerine koyuyosun kibriti yakiyosun. Biraz alevlenince bardagi sıkıca kapatiyosun uzerine. Gobegini resmen icine doğru çekiyor. Sonra bi ucundan bardaga hava gitmesini saglayip cikariyosun. cikarip kontrol ediyosun göbeğin atmitosa tekrar yaputosun. Ben her dustugunde yaptmiyodum ve cok rahatliyodum. Ins sen de faysasini görürsün. Kendini cok yıpratma kuzum tip cok ilerledi. Brn tüp bebek yöntemiyle hamis kaldim.imkanin varsa sana da tavsiye ediyorum
Canım benim canım çok tesekkur ederim. Dediğini yapmaya caliscam
Kasık düşmesiyle ayni şey mi bu.bir de senin bu yüzden mi bebegin olmuyordu..
çok sağol meddim cidden çok zor ben yavruma nasıl ameliyat elbisesini giydirip o masaya yatıracağım bilmiyorum nasıl geceçek o sattler rabbim sabır versin bana inşallah doğacak bütün bebekler sağlıkla doğsun inşllah hayırlısı olsun inşallah hamileliğin baya ilerlemiş artık ağrıların başlamıştır bel ağrın falan rabbim yardım etsin hayırlısıyla kurtarsın
Yok bitanem 2yil bekledik sebepsizdi ilk baslarda. Sonra kimyasal gebelik yaşadım, stresten fsh yükseldi. Erken menopoz tehdidi ile karşı karşıya kaldım. Hemen tüp bebek denedik. Miyom bende de vardi bu yüzden tutmayabilir dediler ama tuttu şükürler olsun
Bence şu göbek düşmesi kasık dusmesi olayını kafana takip da moralini boşuna bozma. Stres sıkıntı işini zorlastirir kuzum. Ins tez zamanda gelir meleğin göbüşüne.
meddim canım nasılsın?nasıl geçiyor tatil bebişler ne alem de :))
saol canım benim.kafama takmamaya çalışıyorum ama ne yaıkki olmuyor.dedikleini yaptım ben kalp ataşı gibi birşey duyamadım.sannırm benim de göegim düşük.ama nasıl yerine getireceğimi bilmiyorum..sen nasıl getirdin.yasadıkların gerçekten zormuş.peki bebeğin dogdu mu yoksa hamile misn daha..mesajma cvp verdiğin için de cok teşekkür ederm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?