- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.621
sere4mcemmmmmmmmm cok sevindimmmmmm allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsinnnn.....tedavi ile mi oldu doctor mu dedi ikiz diyeee ay cok sevindimmmmmmmmmm dur halay cekecemmmmm :118:64:: :119::119:
Evet cnm tedavi ile tup bebek inşallah aminn tam kesinlesmedi ama degere gore ikiz olabilir dedi doktorum carsamba gunu kese görmeye gitcez o gun belli olabilir cok tesekkur ederim inşallah kucagima alip buyutmeyide nasip eder Rabbim seninde ikinci bekletmeden gelir inşallah
bence bu agri rahmin büyümesi ile alakali meddcezirim.. kuzular yer aciyo kendine
ne ne oldugunu bilmeden ignemi yapacaklardi..alla alla doktorda orda calisali kafayi yemis galiba bide hamile bi kadina bilip bilmeden ilginc ins cikar tayininiz. kuzularinizi istediginiz yerde yetistirirsinizz cünkü bayadir kalmisiniz yeter bide baskalari calissin bence kuzulariniz ugurlu gelecek hayatiniz degisecek
slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımmbugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee
Canlarım bugün 16.gün değerim 1026 sanırım ikizler geliyor topiğin ikinci ikizleri çok şükür rahatladım çarşamba günü kese görmeye gitcez inşallah
medceziirimmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm burdamisinnn ses ver benimmmminiklerim nasilll annelerini yoruyorlar miiii kurban olurummm onlaraaaa canlarimmm benimmmmmm[/B]
med elma dersem ck armut dersemmm cikmaa elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bitaneeeemmmmmmmm ♥ oyy alpinimm canim benim ya yerim seni habibteeemm :)
Minikler iyi cok şükür de Karnım hızla büyüdüğü icin cok agrim var 3 gündür. Yürümekte bile zorlaniyorum. Minikler iyi olsunda ben cekmeye raziyim bitanem. Sen napiyosun batin ne zaman
Ya bu kk beni atıp duruyo oyüzden seri yazamiyirum balımmmmm
slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımmbugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee
oyyyyy habibtelerinnnn ahbiobtesiiiiiiiiii iyiyim kuzum kiizim suyu dojktur arkadsindan kosuyorumm resmennn yaramazlik yapiyorr cadiiikime cekti bu kesin babasinaaa annesi ne kadar akilli baksanizaaaaa oyyy yerim minikleriniii agirsin kuzum birsdey olmazzzz saglikli olsunlarda her aciyi cekerizzzz suan buyudukleri icin yer aciyorlar kendilerineee masallah iki taneee kurban olurummm onlaraaa bol bol ceviz yiyiorsun sutunu yumurtani yiyorsun dimiii yoksaaaa kizarim bakkk iki tane yiyecegine 4 tane ye sen 3 canlisinnnnnn
batimmm 16 haziran canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?