• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagolun kizlarrr insallah olur cok istiyoruzzz benim minik prensesim yaramaz degil beni yormuyor cok sukurrr:nazar::nazar::nazar::nazar: allah herkese boyleee tatli veeee akilli bir bebek gondersin cok hareketli masallah...insallah yine hamile kaliriim dogumdan sonra sadece 6 ay korunduk baska da korunmadik 8 ay emzirdmmm yaramdan dolayi kesmek zorunda kaldim...1 sene emzirmeyi dusunuyordum kismer artikk...arada geliyorummmm sizzler nerdesinizzzz:52::52::52::52::52::33::33::33::33:

sere4mcemmmmmmmmm cok sevindimmmmmm allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsinnnn.....tedavi ile mi oldu doctor mu dedi ikiz diyeee ay cok sevindimmmmmmmmmm dur halay cekecemmmmm :118::37::37:64:::64::64::64::119::119:

Evet cnm tedavi ile tup bebek inşallah aminn tam kesinlesmedi ama degere gore ikiz olabilir dedi doktorum carsamba gunu kese görmeye gitcez o gun belli olabilir cok tesekkur ederim inşallah kucagima alip buyutmeyide nasip eder Rabbim seninde ikinci bekletmeden gelir inşallah

Evet cnm tedavi ile tup bebek inşallah aminn tam kesinlesmedi ama degere gore ikiz olabilir dedi doktorum carsamba gunu kese görmeye gitcez o gun belli olabilir cok tesekkur ederim inşallah kucagima alip buyutmeyide nasip eder Rabbim seninde ikinci bekletmeden gelir inşallah

injsalllahhhhhh tatalimmmmmm ayyy cok sevindimmm adinaaa insallah ikizdirrr...meceszirim gibi bir kiz bir erkek evladin olur saglikli bir sekilde kucaginizaaa alirsinizzzz inanki adinizaa cok sevindimmm...ilk tup bebek denemenmi canimmm:52::52::52::52:

slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımm:43::43::43::14::14: bugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee:16::16:

bence bu agri rahmin büyümesi ile alakali meddcezirim:nazar:.. kuzular yer aciyo kendine:29::29:

ne ne oldugunu bilmeden ignemi yapacaklardi..:53:alla alla doktorda orda calisali kafayi yemis galiba bide hamile bi kadina bilip bilmeden ilginc:4::4::4::4::4:ins cikar tayininiz.:10:kuzularinizi istediginiz yerde yetistirirsinizz:16::16::16::16:cünkü bayadir kalmisiniz yeter bide baskalari calissin:37:bence kuzulariniz ugurlu gelecek hayatiniz degisecek:46::46::46:

Aynen bitanem ömrümüzün en verimli yılları buralarda geçti :( ins bu sene bebislerin şansına gideriz artik.
Kuzum burda dr olayi çoooook sıkıntılı. Vallasen bibilinçli olmasan allah muhafaza. Neler duyduk neler yaşadık :((
Bugün dra gittim tekrar bebisler gayet iyi magnezyuma drevam dedi. Ins geçer ağrılarım. Yürümek bile cok canımı acitiyo çünkü

slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımm:43::43::43::14::14: bugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee:16::16:

canimmm benimmm kiyamam sanaaa uzulme bebisini de uzme ne iolurrrr...allah hayirlisini versin bebisin annesini birakmasin simski tutunsun sende is yapma birak ev koksun umrunda olmasin canimmmm dinlen bebisin seninle olana kadar...inasalllah iyi bir hamilelik gecirirsin bulanti kusmanda cok normal...sikindti etmee...iyi dilerklerinm icinde tsk ederim insallah olur pek umudum yok ama neysee

medceziirimmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm burdamisinnn ses ver benimmmminiklerim nasilll annelerini yoruyorlar miiii kurban olurummm onlaraaaa canlarimmm benimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::3::27::27::27::27::27:[/B]

Canlarım bugün 16.gün değerim 1026 sanırım ikizler geliyor topiğin ikinci ikizleri çok şükür rahatladım çarşamba günü kese görmeye gitcez inşallah

Ayy hadi ins ;)
Rabbim hayırlısını versin bitanem. Benim 15. Gun 668di degerim. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorrruuuuzzzzzz ♥♥♥

med elma dersem ck armut dersemmm cikmaa elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

medceziirimmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm burdamisinnn ses ver benimmmminiklerim nasilll annelerini yoruyorlar miiii kurban olurummm onlaraaaa canlarimmm benimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::3::27::27::27::27::27:[/B]

Bitaneeeemmmmmmmm ♥ oyy alpinimm canim benim ya yerim seni habibteeemm :)
Minikler iyi cok şükür de Karnım hızla büyüdüğü icin cok agrim var 3 gündür. Yürümekte bile zorlaniyorum. Minikler iyi olsunda ben cekmeye raziyim bitanem. Sen napiyosun batin ne zaman

Bitaneeeemmmmmmmm ♥ oyy alpinimm canim benim ya yerim seni habibteeemm :)
Minikler iyi cok şükür de Karnım hızla büyüdüğü icin cok agrim var 3 gündür. Yürümekte bile zorlaniyorum. Minikler iyi olsunda ben cekmeye raziyim bitanem. Sen napiyosun batin ne zaman

oyyyyy habibtelerinnnn ahbiobtesiiiiiiiiii iyiyim kuzum kiizim suyu dojktur arkadsindan kosuyorumm resmennn yaramazlik yapiyorr cadiii:52::52::52::52::52: kime cekti bu kesin babasinaaa annesi ne kadar akilli baksanizaaaaa:52::52::52::52::52::27::27::27::27::27:oyyy yerim minikleriniii agirsin kuzum birsdey olmazzzz saglikli olsunlarda her aciyi cekerizzzz suan buyudukleri icin yer aciyorlar kendilerineee masallah iki taneee kurban olurummm onlaraaa bol bol ceviz yiyiorsun sutunu yumurtani yiyorsun dimiii yoksaaaa kizarim bakkk iki tane yiyecegine 4 tane ye sen 3 canlisinnnnnn:49::49::49::52::52::52::52::52::52::52:

Karamimmmm kuzum cok geçmiş olsun Rabbim melegini korusun ins. Kuzum ben crinone jel ve progestani 2 ay kullandım. Bi de hibor diye bir igne. Sonra progestani ve igneyi biraktirdi drum. Crinone jeli 4. aya kadar kullandim. Bu hafta crinoneyi biraktik simdi gece 2 tane progestani fitil gibi alıyorum. Kuzum icin rahat olsun bi arkadaşıma daha böyle oldu. Onun kanaması yaklaşık 2 hafta sürdü ve adet kanamasi kadar yoğundu üstelik. Onun da rahimde kanama alani yoktu. Suan 38 haftalik oldu bebeği, yakinda dogum yapacak ins. Moral de çoook önemli içini ferah tut hersey çok güzel olacak kuzumm. Dualarımız seninle öpüyorum ♥♥

oyyyyy habibtelerinnnn ahbiobtesiiiiiiiiii iyiyim kuzum kiizim suyu dojktur arkadsindan kosuyorumm resmennn yaramazlik yapiyorr cadiii:52::52::52::52::52: kime cekti bu kesin babasinaaa annesi ne kadar akilli baksanizaaaaa:52::52::52::52::52::27::27::27::27::27:oyyy yerim minikleriniii agirsin kuzum birsdey olmazzzz saglikli olsunlarda her aciyi cekerizzzz suan buyudukleri icin yer aciyorlar kendilerineee masallah iki taneee kurban olurummm onlaraaa bol bol ceviz yiyiorsun sutunu yumurtani yiyorsun dimiii yoksaaaa kizarim bakkk iki tane yiyecegine 4 tane ye sen 3 canlisinnnnnn:49::49::49::52::52::52::52::52::52::52:

Kuxum midemin bulandigi dönemde cevizden tiksindim. Şimdi bulantilarim geçti yeniden baslicam. Sutumu yogurdumu yumurtami hic ihmal etmiyorum. Bitanem bu arada diger yazdıklarını alıntı yapamıyorum kusuruma bakma bu kk beni atıp duruyo da :((

Back