Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayırlısı neyse o olsn cnm benim Allahim dogru zamani bilir verir sabırlı olup beklemek düşüyo bize:))

Bende de durum aynı kopamıyorum burdan yaaa:)) Bizim evde net cafe gibi, eşim bi tarafta ben bi taraftaa pc başında

Canım eşin ne güzel süpriz yapmış ne güzel moral vermiş sana, bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsuuuunnnnn :) inş yeni yılınızda 3 kişi olursunuzz

valla onun bilgisayarına oturmadıkça sesi çıkmıyo benimkinin:))ama ben bilgisayar başındayken o oturuyosa sinir oluyoooo

canım bizde tek bilgisayar var ama bana diye alındığı için garibim gık bile diyemiyo ben gülüyorum burdayken kahkaha atıyorum hemen kedi gibi yanaşıyo birazda ben geçiyim diyo ama olmazzzzzzzz DD bu benim diyorummm DDD

valla benimki uyanık..benim laptop bozulunca yıldönümümüzde yenisiyle geldi eve
adam bilgisayarını paylaşamıyo anacım

valla benimki uyanık..benim laptop bozulunca yıldönümümüzde yenisiyle geldi eve
adam bilgisayarını paylaşamıyo anacım

dün kardesimin eside dogum yapti ,cok sevindim cünkü tekrar bir tane daha yigenim oldu ama bir tarafim da buruk.Allahim ne olursun bizleri evlat yokluguyla imtihan etme....bizlerede hayirli yavrular nasip et....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…