- Konu Sahibi medd_cezir
-
yok canım daha deneme turları atıp atıp ayları deviriyoruzDD 7 ay oldu bu ayla bakalım hayırlısı geçmişi okudum az çok geçmiş olsun sanada eskilere gitmek istemedim çok rabbim isteyen herkese versin D banada sanada hepimizeeeeeeeeeeeee DDD
aminnnnn canımmm
sorma benimki de deli zannedicek yakında..daha yeniyim ama kopamıyorum KKden:)
şimdi o kendi pc sinde oyun oynuyo önümde..bende kanepede takılıyorum:)aynı odada ayrı
napalım moladayızzzz:))) fonda da orhan gencebayın son albümü:))
kaderimizi yazan Rabbim tüm ruhları beraber yaratmış..bizimle beraber meleklerimizde yaratıldı inanıyorum sadece dünyaya nezaman gelecekleri meçhul..biz çabalıycaz ki Rabbim verecek inşallahhh
e onlar daha rahatlar..bizim kadar kafaya takmıyolar..biz burada beraber kafa dağıtıyoruz çok şükürrr
ben bu sabah uyanınca benimkine ben hastalandım dedim..döndü hayırlı olsun dedi ..deli mi ne
Hayırlısı neyse o olsn cnm benim Allahim dogru zamani bilir verir sabırlı olup beklemek düşüyo bize:))
evet canım öyle .herşeyin hayırlısı tatlı rüyalar herkeseD
evet canım öyle .herşeyin hayırlısı tatlı rüyalar herkeseD
Yok cnm olmadi bugun eve geldim unutmusum bugun evlilik yıldònümümüz odama bi girdim aynada rujla ( evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun askim) yazili aynanin onundede kocaman kucak dolusu gül:)) annemden sonra cok iyi geldi moral oldu bana:))
Canım eşin ne güzel süpriz yapmış ne güzel moral vermiş sana, bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsuuuunnnnn :) inş yeni yılınızda 3 kişi olursunuzz
Canım yorulmak yoookkk, umutlu bir şekilde azimle çalışmalara devammm... Ekimde yüzümüz gülecek inşş.. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdeeenn :)
Bende de durum aynı kopamıyorum burdan yaaa:)) Bizim evde net cafe gibi, eşim bi tarafta ben bi taraftaa pc başında
onlar belkide seviniyodur aslında kurtulduk diyeDDD
valla onun bilgisayarına oturmadıkça sesi çıkmıyo benimkinin:))ama ben bilgisayar başındayken o oturuyosa sinir oluyoooo
canım bizde tek bilgisayar var ama bana diye alındığı için garibim gık bile diyemiyo ben gülüyorum burdayken kahkaha atıyorum hemen kedi gibi yanaşıyo birazda ben geçiyim diyo ama olmazzzzzzzzDD bu benim diyorummm DDD
canım bizde tek bilgisayar var ama bana diye alındığı için garibim gık bile diyemiyo ben gülüyorum burdayken kahkaha atıyorum hemen kedi gibi yanaşıyo birazda ben geçiyim diyo ama olmazzzzzzzzDD bu benim diyorummm DDD
valla benimki uyanık..benim laptop bozulunca yıldönümümüzde yenisiyle geldi eve
adam bilgisayarını paylaşamıyo anacım
sonra da bekle ki çocuk olsun...cık cık cık cık
Yok canııımmmm, çalışmaları ihmal eder miyiz hiiiiççç
artık çalışmamı ödev mi görev mi
herşey bebiş için..durmak yookk yola devamm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?