- Konu Sahibi medd_cezir
-
Canım yorulmak yoookkk, umutlu bir şekilde azimle çalışmalara devammm... Ekimde yüzümüz gülecek inşş.. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdeeenn :)
10 gün sonra yeniden sahalarda olucazzz..çalışmalar başlayacak azimle..umutla..dualarla..
Benim adetim bitti dün döndün sahalaraaa :)) hayırlısıyla bu ay olur inş yaa
Benim adetim bitti dün döndün sahalaraaa :)) hayırlısıyla bu ay olur inş yaa
evet canım sabah 9-10arası yapıyorlar burada da.hayırlı haberlerle dön bizeçalışın bakalım.ama buna çalışma demeyelım.yumurtlama dönemi bitmiş.keyfini çıkarma zamanııı
slm kızlar size bi sorum olcak ben 3 yıllık evliyim ama cocugumuz yok isteyerek yapmıyoruz hiç bişe kullanmadım ilaç olarak cogu kişi beni korkutuyo bebek olmaz diye size sormak istedim bişe olurmu 1 2 sene daha olmaza cvplarınızı bekliyorum iyi geceler....
slm kızlar size bi sorum olcak ben 3 yıllık evliyim ama cocugumuz yok isteyerek yapmıyoruz hiç bişe kullanmadım ilaç olarak cogu kişi beni korkutuyo bebek olmaz diye size sormak istedim bişe olurmu 1 2 sene daha olmaza cvplarınızı bekliyorum iyi geceler....
sesli sesli güldüm sayendeDD sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım .zaten buraya girince eşim delirdim sanıyo beni D inşallah canım bakalım hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır dime ama
bugün regl olmama rağmen garip şekilde neşeliyim canımmmiyi geceler kızlar nasılsınız?
Yok cnm ya devamli kontrol altndayim enfeksiyon yok :)
bugün regl olmama rağmen garip şekilde neşeliyim canımmmdelirme alameti mi ki acabaaa
kizlar ekim ayi icin calismaya baslacak olanlara basarilar dilerim.(Ne diyorum ya ben bebeksizlik basima vurdu kendimi yarismadaymis gibi hissettim....
deliye vuralım canım kafaya tak tak nereye kadarrrrrKan tuttu sizi galiba adet oldugunu gòren sıyırmis:))
aminnnnn canımmm
sorma benimki de deli zannedicek yakında..daha yeniyim ama kopamıyorum KKden:)
şimdi o kendi pc sinde oyun oynuyo önümde..bende kanepede takılıyorum:)aynı odada ayrı
napalım moladayızzzz:))) fonda da orhan gencebayın son albümü:))
kaderimizi yazan Rabbim tüm ruhları beraber yaratmış..bizimle beraber meleklerimizde yaratıldı inanıyorum sadece dünyaya nezaman gelecekleri meçhul..biz çabalıycaz ki Rabbim verecek inşallahhh
ne güzel canım allah bozmasın .keşke bende olabilseydim bu ay günümdegerçi belki diyemeden geçemiyorum yinede orasıda var tabi ama olsun sen ne güzel gününde oldun koca bir ayın var önündeeee DDDD bende bugün sinirli uyandım sonra ağladım durduk yerde şimdide gülüyorum sence benim gidişatım normalmi? DDDDD
deliye vuralım canım kafaya tak tak nereye kadarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?