- Konu Sahibi medd_cezir
-
Ya su prolaktin hormonu biraz yuksek cikti insallah düserde hemen hamile kalirim:))
ya canım benim hormonlarda yüksekmiş daha önce gösterdiğim doktorlar normal dedi şuan tedavi olduğum doktor bozuk dedi yeni yapmadı ama .aklım karışıyo artık .inşallah seninkiside bir an önce normale döner canımDD
artık çalışmamı ödev mi görev mi
herşey bebiş için..durmak yookk yola devamm kızlarrr
inşallahhhhhh hamile olarak gidersin canım benimCnm ben hsg yaptrdm butun tahlilleri yaptirdim sadece prolaktin 29cikti ilac verdi kullaniyorum bakalim adet olursam kontrole gidicem olmazsam gane gidicem ama bebegi gorrmek icin:)))) insallllaah
Hakikaten ben de bilmiyorum adı nee)) dediğin gibi her şey bebiş içiiinnnnnnnn
Hakikaten adını ben de koyamıyorum yaa :)) Bildiğim tek şeyy her şey bebiş içiiinnnn
kızlar nasıl geçiyor akşamınızzzz...
3 ü bir aradaDD neskafe gibi sonuç bebiş olack inşallah
Ayyyy inş inş canım beniiiimmmmm, Rabbim hayırlısı ile bi an önce kavuştursun bizi bebişlerimizeeee
aminnnnnartık hayallerini kurmaktan uyuyamıyorum geceleri DD her gece yatağa girdiğimde hep aynı soru eşime dönüp şimdi ortamızda olsa sarılıp uyusak ne güzel olur dime hayatım sorusu D onunda hergece cevabı evet hayatım ve ıyı geceler hayatım D
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
Neolur cevap vern adetme 3 . 4 gun var goguşlerm dolgnlasti etrafi flan koxulasti aznce kan testi verdm 1.20 ikiye katlar mi erken mi yaptrdm
iyiyim canım yaa bi uyku bastırdı..zaten akşam üzeri film izlerken uyumuşuz 1 saat..aptal gibi oldummmsen nasılsın canım ?
Blmyrm kan verdm eve geldm telfnda ogrendm snucu dgseblrmi kask agrm var goguslermde belrti var blm xrm ck uwgnumCnm adet oncesi oluyo genelde..bide prolaktin hormonuna baktilar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?