Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ya su prolaktin hormonu biraz yuksek cikti insallah düserde hemen hamile kalirim:))

ya canım benim hormonlarda yüksekmiş daha önce gösterdiğim doktorlar normal dedi şuan tedavi olduğum doktor bozuk dedi yeni yapmadı ama .aklım karışıyo artık .inşallah seninkiside bir an önce normale döner canım DD

Cnm ben hsg yaptrdm butun tahlilleri yaptirdim sadece prolaktin 29cikti ilac verdi kullaniyorum bakalim adet olursam kontrole gidicem olmazsam gane gidicem ama bebegi gorrmek icin:)))) insallllaah

Cnm ben hsg yaptrdm butun tahlilleri yaptirdim sadece prolaktin 29cikti ilac verdi kullaniyorum bakalim adet olursam kontrole gidicem olmazsam gane gidicem ama bebegi gorrmek icin:)))) insallllaah
inşallahhhhhh hamile olarak gidersin canım benim DDD bu hormonlardan da pek anlamıyorum gerçi umarım düşer canım benim D

Hakikaten adını ben de koyamıyorum yaa :)) Bildiğim tek şeyy her şey bebiş içiiinnnn

ayyy benim pc kafayı yedi, hata veriyodu ikide bir ben de mesaj gitmiyo diye inatla yollamaya çalışıyorum.. Meğer hepsi gitmiş, çok pardon canım yaa :)

kızlar nasıl geçiyor akşamınızzzz...

canım benim eşim pc yi istiyo vermiyorum pis pis bakıyo bana D ağlıcak adam ya ben niye oturamıyorum hep sen oturuyosun diyo meraklı bide ne konuşuyonuz hiçmi bitmiyo bu sohbet DD deminden beri film aradım ona buldum en sonunda ona daldı şimdi rahatladım DD ya ama bu benimmmmm pc im DDD

Ayyyy inş inş canım beniiiimmmmm, Rabbim hayırlısı ile bi an önce kavuştursun bizi bebişlerimizeeee

aminnnnn artık hayallerini kurmaktan uyuyamıyorum geceleri DD her gece yatağa girdiğimde hep aynı soru eşime dönüp şimdi ortamızda olsa sarılıp uyusak ne güzel olur dime hayatım sorusu D onunda hergece cevabı evet hayatım ve ıyı geceler hayatım D

Ya bu konuda erkekler bayanlara göre daha rahat, biz çok takıyoruz kafaya.. Aslında sorun da bu,bi rahat olabilsek bi takmasak kafaya bebiş hemen gelecek belki de ama.. Nerdeeee her şeyi kafaya takmayı becerebilen bi insan olarak bazen diyorum ki Allahım çok değil ya keşke birazcık umursamaz bi insan olabilseydim...

Neolur cevap vern adetme 3 . 4 gun var goguşlerm dolgnlasti etrafi flan koxulasti aznce kan testi verdm 1.20 ikiye katlar mi erken mi yaptrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…