Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dün kardesimin karisida dogum yapti ,cok sevindim ama bir tarafim da buruk.Allahim ne olursun bizleri evlat yokluguyla imtihan etme....bizlerede hayirli yavrular nasip et....

hayırlı olsunnn.ne güzel bir duygudur hala olmak..keşke ben de hala olabilseydim(
inşallah bizim de olacak birgünnn..vakti gelmemiş canım ne desek boşş..ama en yakın zamanda gelecek o bebişlerrrrrrr

hayırlı olsunnn.ne güzel bir duygudur hala olmak..keşke ben de hala olabilseydim(
inşallah bizim de olacak birgünnn..vakti gelmemiş canım ne desek boşş..ama en yakın zamanda gelecek o bebişlerrrrrrr

tesekkürler canim benim evet anlatilmaz bir duygu ikinci kez hala oldum. bu böyleyse insanin kendi evladi olmasi daha baskadir diyorum.

dün kardesimin eside dogum yapti ,cok sevindim cünkü tekrar bir tane daha yigenim oldu ama bir tarafim da buruk.Allahim ne olursun bizleri evlat yokluguyla imtihan etme....bizlerede hayirli yavrular nasip et....

gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun canım darısı hepımızın basına inşallah .bende hala olabılırım ama suan ufaklık daha 7 yasında ben ogunlerı gorebılırmıyım acep DDD

hayalot canim benim ortalama matematik hesabi yaptim,Allahta izin verirse tabiki görürsün.ama bence o önce dayi olsun degilmi?

ya canım hiç anama çekmemişim kadın 39da doğurdu ya DD bari ucundan biraz çekeydim 2 kızdık tekne kazıntısı yakışıklı oldu DD

vallahi ben ne anneme ne de ablalarima cekmisim.ablalarimin hemen evlendikten bir ay sonra oldu arkasida kesilmedi....

ne güzel iste yakisikli bir erkeginiz olmus insaallah talihide güzel olur...

vallahi ben ne anneme ne de ablalarima cekmisim.ablalarimin hemen evlendikten bir ay sonra oldu arkasida kesilmedi....

ne güzel iste yakisikli bir erkeginiz olmus insaallah talihide güzel olur...

amin canım inşallah..valla bende kimseye çekmemişim benide çevren ikiz üçüz peşpeşe DD anem zaten istemiş ilk aydan hep kalmış DD şans işte DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…