- Konu Sahibi medd_cezir
-
:)) ödev gibi gördügümuz icin olmuyo:))) doktorlar bebek olsn diye yapmayn diyo ama biz ve yapmamak:))
:)) ödev gibi gördügümuz icin olmuyo:))) doktorlar bebek olsn diye yapmayn diyo ama biz ve yapmamak:))
dün kardesimin karisida dogum yapti ,cok sevindim ama bir tarafim da buruk.Allahim ne olursun bizleri evlat yokluguyla imtihan etme....bizlerede hayirli yavrular nasip et....
katılıyorummmmDd
:))ee napion nasil gidio
hayırlı olsunnn.ne güzel bir duygudur hala olmak..keşke ben de hala olabilseydim(
inşallah bizim de olacak birgünnn..vakti gelmemiş canım ne desek boşş..ama en yakın zamanda gelecek o bebişlerrrrrrr
iyi gidiyo canım sıkıntı yok çalışmalara devam pes etmek yok kırmızıyı görene kadarDD senin nasıl
dün kardesimin eside dogum yapti ,cok sevindim cünkü tekrar bir tane daha yigenim oldu ama bir tarafim da buruk.Allahim ne olursun bizleri evlat yokluguyla imtihan etme....bizlerede hayirli yavrular nasip et....
Kırmiziyi gormeme 10gun var bekliyorz test almicam erken gebelik testi aliyorum bir ton para gidiyo:))
alma canım bıraz sabret onlarda tam garantılı değil hemde.güzel günlerdesin sen ben kaçırdım ogünleriDDbelkide tutmuştur bile
hayalot canim benim ortalama matematik hesabi yaptim,Allahta izin verirse tabiki görürsün.ama bence o önce dayi olsun degilmi?
DD evet önce dayı olsun valla çatlarım orta yerimden yoksa DD düşünsene 18 yaşında en erken evlenmiş olsa ben olcam 40 yaşımda DD
İnsaalllllaaahhh ya artik deli olcam adet oldugumu gorunce aglamaktan:)))
ha iste elini cabuk tut.annende gencmis daha yedi yasinda kardesin olduguna göre.
ya canım hiç anama çekmemişim kadın 39da doğurdu yaDD bari ucundan biraz çekeydim 2 kızdık tekne kazıntısı yakışıklı oldu DD
ağlama canım dıycem ama çoğunlukla bende yapıyorum(( beklicez artık elbet birgün çatkapı belkide hiç beklemediğimiz bir anda gelicekler DD sabır sadece
vallahi ben ne anneme ne de ablalarima cekmisim.ablalarimin hemen evlendikten bir ay sonra oldu arkasida kesilmedi....
ne güzel iste yakisikli bir erkeginiz olmus insaallah talihide güzel olur...
İlk gebeligimde oyleydi beklemedigim an geldi insallah tekrar olur
inşallah canım benimD olur tabi neden olmasın rabbim istedikten sonra herşeyde vardır bi hayır :d az kalmış gününede zaten elbet birgün yakalıcaz hiç bırakmamak üzere D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?