- Konu Sahibi medd_cezir
-
ay sorma ya benimkide karşımda tv izliyo ben kahkahalar attıkça yandan yandan bana bakıyoDDD
ne düşünüyo acep benim hakkımda kesin karım delirdi diyodurDDDDDDDDDDDDDDD
Aynen öyle benmde adet olmama 11gun var nasil bekliyorum bi bilsennn:)))
Geçen ay düşük yaptım. Şuan adet oluyorum ve bitmesine 2-3gün kaldı. Ben tekrar hamile kalmak istiyorum; ama çok korkuyorum. Beynimde yüzlerce soru var. Acaba yine dış gebelik mi olur, hamile kalsam düşük olur mu? Düşük olmasa bile bebeişim sağlıklı olur mu? İlçede kadın doğumcu da istifa edip gitmiş. Soracak danışak uzman doktor da yok. Yardımcı olur musunuz bana?
dur sen daha ben arada psikopata bağlarım aslında..bunlar iyi günlerim
ne bilicen belki de hamilesinnn..yani inşallahhh..düşünme bunları şimdik..
ruh hali çatışması var sendehamilelik belirtisi olabilirmi aceppppp
Kan tuttu sizi galiba adet oldugunu gòren sıyırmis:))
bilmem miiiiinşallah olmazsın canım inşallahhh..meleğin gelip karnına yerleşmiştir inşallahhh
Geçen ay düşük yaptım. Şuan adet oluyorum ve bitmesine 2-3gün kaldı. Ben tekrar hamile kalmak istiyorum; ama çok korkuyorum. Beynimde yüzlerce soru var. Acaba yine dış gebelik mi olur, hamile kalsam düşük olur mu? Düşük olmasa bile bebeişim sağlıklı olur mu? İlçede kadın doğumcu da istifa edip gitmiş. Soracak danışak uzman doktor da yok. Yardımcı olur musunuz bana?
kızlarrr ben kaçtımmmm..öpüldünüzzzz
siz konuşun ben sabah takibe geçicemmm:))
Karnında bi can oldugunu bilmek cok guzel bi duygu rabbim bana tekrar yaşatsin((sizede)) insaallah
amin canım inşallah cümlemizeDD
Sen ne kadarlk evlisin canee:)
ben 5 yılı bıtırdım 6ya doğru gıdıyorum artık canımsen kaç yıllık evlısın
oo maşallahhh ..hafta sonunu keyifli geçirmenizi dilerim canımmm
:) slm cnm nslsn
Bbebek yok mu senin:). bnmde iki bitti dün 3. yıla girdik
a.s. canım hoşgeldiiiinnn :) iyiym çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?