• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay sorma ya benimkide karşımda tv izliyo ben kahkahalar attıkça yandan yandan bana bakıyo :DDDD
ne düşünüyo acep benim hakkımda kesin karım delirdi diyodur :DDDDDDDDDDDDDDDD

e onlar daha rahatlar..bizim kadar kafaya takmıyolar..biz burada beraber kafa dağıtıyoruz çok şükürrr:1:
ben bu sabah uyanınca benimkine ben hastalandım dedim..döndü hayırlı olsun dedi ..deli mi ne:52:

Geçen ay düşük yaptım. Şuan adet oluyorum ve bitmesine 2-3gün kaldı. Ben tekrar hamile kalmak istiyorum; ama çok korkuyorum. Beynimde yüzlerce soru var. Acaba yine dış gebelik mi olur, hamile kalsam düşük olur mu? Düşük olmasa bile bebeişim sağlıklı olur mu? İlçede kadın doğumcu da istifa edip gitmiş. Soracak danışak uzman doktor da yok. Yardımcı olur musunuz bana?

Geçen ay düşük yaptım. Şuan adet oluyorum ve bitmesine 2-3gün kaldı. Ben tekrar hamile kalmak istiyorum; ama çok korkuyorum. Beynimde yüzlerce soru var. Acaba yine dış gebelik mi olur, hamile kalsam düşük olur mu? Düşük olmasa bile bebeişim sağlıklı olur mu? İlçede kadın doğumcu da istifa edip gitmiş. Soracak danışak uzman doktor da yok. Yardımcı olur musunuz bana?

geçen ay düşük yaptıysan bir kaç ay korunun bence..arkadaşlarıma doktor 2 ay falan bekletmişti..rahim biraz toparlanmalı..sende öyle canım..
tabi burada konuda tecrübeli arkadaşlar da olabilir..onlar daha iyi yardımcı olur sana..

dur sen daha ben arada psikopata bağlarım aslında..bunlar iyi günlerim:52:
ne bilicen belki de hamilesinnn..yani inşallahhh..düşünme bunları şimdik..
ruh hali çatışması var sende:52:hamilelik belirtisi olabilirmi aceppppp:1:

inşallah canım benim bu aydan bişey çıkmassada ekimde inşallah napalım :DDD bunlar ısınma turları diyelim :DDD

olumsuz düşünürsen olumsuz şeyler çıkar canım karşına geçmiş olsun.ben hiç gebelik yaşamadım ama eltim ilk bebeğini düşük yaptı 2 -3 ay ara verin demişti ona doktor tabi o dinlemedi 40. gününde hamile olduğunu öğrendi şimdi bebeği 3 yaşında çokta sağlıklı .bence en az 2 bucuk ay dınlen bıraz olumsuz dusunme bu arada rahmınde toparlansın gerısını allaha bırak dua et hayırlısı olsun hakkında

Cigdem cnm daha cok erken dinlen biraz rahim suanda hala açik kapanip kendini toparlamasi lazim acik kalan rahimde bebek ne kadar tutunabilir sence en az 3 ay yapma dinlensin vucudun vitamin toplasin bebek icinde iyi olur vitaminsizken hamile kalma sen iyiiice dinlen takma kafana uzulme benimde bebegim öldü :) ama mecbur gulmek ileriyi dusunmek gerek.stres yapma oluruna birak simdilik at kafandan o korkuyu..

Gecmis olsun,benimde bebek kayiplarim var ben kürtaj oldugum icin en az üc ay korundum,2 ay önce kendiligimden düsügüm oldu sadece bir ay korundum simdi ise korunmayi biraktim.ben de düsünmüyor degilim tekrar bebegimi kaybedermiyim diye ama denemekten baska caremiz yok.cünkü korkunun ecele faydasi yok.rabbimize dua ederek hayirlisini isteyelim. sen dis gebelik mi gecirdin ,düsükmü yaptin?

Bbebek yok mu senin:). bnmde iki bitti dün 3. yıla girdik

yok canım daha deneme turları atıp atıp ayları deviriyoruz :DDD 7 ay oldu bu ayla :( bakalım hayırlısı geçmişi okudum az çok geçmiş olsun sanada eskilere gitmek istemedim çok rabbim isteyen herkese versin :DD banada sanada hepimizeeeeeeeeeeeee :DDDD

Back