• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar size bi sorum olcak ben 3 yıllık evliyim ama cocugumuz yok isteyerek yapmıyoruz hiç bişe kullanmadım ilaç olarak cogu kişi beni korkutuyo bebek olmaz diye size sormak istedim bişe olurmu 1 2 sene daha olmaza cvplarınızı bekliyorum iyi geceler....

evet canım sabah 9-10arası yapıyorlar burada da.hayırlı haberlerle dön bize:-)çalışın bakalım.ama buna çalışma demeyelım.yumurtlama dönemi bitmiş.keyfini çıkarma zamanııı:-)

sesli sesli güldüm sayende :DDD sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım .zaten buraya girince eşim delirdim sanıyo beni :DD inşallah canım bakalım hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır dime ama ;)

slm kızlar size bi sorum olcak ben 3 yıllık evliyim ama cocugumuz yok isteyerek yapmıyoruz hiç bişe kullanmadım ilaç olarak cogu kişi beni korkutuyo bebek olmaz diye size sormak istedim bişe olurmu 1 2 sene daha olmaza cvplarınızı bekliyorum iyi geceler....

valla canım aslında ne desek boş..bazısı evlendiği geceden istemese de hamile kalıyo..bazısı hiç korunmuyo ama hamile kalamıyo..bazısıda korunuyo ama bırakıp hemen hamile kalıyor..
benim sana tavsiyem daha birkaç sene düşünmüyorsan en azından bi kontrolden geç..hormon tahlilleri yumurta rezervi falan bakılsın..eşininde sperm sayımı yapılsın..eğer bir problem çıkmazsa yapmazsın çocuk..

ama tabi bu arada yaşın kaç??mesela ben 32 yaşındayım 5,5 yllık evliyim isteyerek yapmadık çocuk..üzücü şeyler yaşadım ve hiç düşünmediğim için ben sana dediklerimi yaptırmadım..(hoca verir talkımı yutar salkımı hesabıı:))hep eşim korundu..ama doktorum yaşın ilerliyo dedi ve 6 ay korunmayıp hamile kalamazsan gel dedi..2. ayı boş geçtik..ama ben bidahaki ay da olmazsa gidicem komple tahlilden geçicem artık:(

canım bu hiç belli olmazki bizde düşünmedik 4 buçuk sene zamanı değil borçlar bitsin şu olsun bu olsun dedik şimdide deli gibi istiyoruz tık yok :DD denersınız rabbim nederse o olur bunu önceden kimse bilemez.çocuk istemeye karar verdiğinizde 3 -4 ay denersınız baktın olmuyo yardım alırsın doktordan problemmi var diye .mesela ben kist tedavisi gördüm daha öncesinde bilmiyordum .rabbim isterse olur isterse olmaz herşeyin başında hayırlısı de zamanı gelir elbet onunda.rabbim gönlüne göre versin.banada çok dendi olmaz bebeğin istemiyoken kısır bile yaptılar ama inanıyorum elbet onunda bir zamanı vardır.

sesli sesli güldüm sayende :DDD sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım .zaten buraya girince eşim delirdim sanıyo beni :DD inşallah canım bakalım hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır dime ama ;)

aminnnnn canımmm:1: :1:
sorma benimki de deli zannedicek yakında..daha yeniyim ama kopamıyorum KKden:)
şimdi o kendi pc sinde oyun oynuyo önümde..bende kanepede takılıyorum:)aynı odada ayrı:1::1:
napalım moladayızzzz:))) fonda da orhan gencebayın son albümü:))
kaderimizi yazan Rabbim tüm ruhları beraber yaratmış..bizimle beraber meleklerimizde yaratıldı inanıyorum sadece dünyaya nezaman gelecekleri meçhul..biz çabalıycaz ki Rabbim verecek inşallahhh

kizlar ekim ayi icin calismaya baslacak olanlara basarilar dilerim.(Ne diyorum ya ben bebeksizlik basima vurdu kendimi yarismadaymis gibi hissettim....:52::1:

bugün regl olmama rağmen garip şekilde neşeliyim canımmm:1: delirme alameti mi ki acabaaa:1:

ne güzel canım allah bozmasın .keşke bende olabilseydim bu ay günümde :( gerçi belki diyemeden geçemiyorum yinede orasıda var tabi :D ama olsun sen ne güzel gününde oldun koca bir ayın var önündeeee :DDDDD bende bugün sinirli uyandım sonra ağladım durduk yerde şimdide gülüyorum sence benim gidişatım normalmi? :DDDDDD

aminnnnn canımmm:1: :1:
sorma benimki de deli zannedicek yakında..daha yeniyim ama kopamıyorum KKden:)
şimdi o kendi pc sinde oyun oynuyo önümde..bende kanepede takılıyorum:)aynı odada ayrı:1::1:
napalım moladayızzzz:))) fonda da orhan gencebayın son albümü:))
kaderimizi yazan Rabbim tüm ruhları beraber yaratmış..bizimle beraber meleklerimizde yaratıldı inanıyorum sadece dünyaya nezaman gelecekleri meçhul..biz çabalıycaz ki Rabbim verecek inşallahhh

ay sorma ya benimkide karşımda tv izliyo ben kahkahalar attıkça yandan yandan bana bakıyo :DDDD
ne düşünüyo acep benim hakkımda kesin karım delirdi diyodur :DDDDDDDDDDDDDDDD

ne güzel canım allah bozmasın .keşke bende olabilseydim bu ay günümde :( gerçi belki diyemeden geçemiyorum yinede orasıda var tabi :D ama olsun sen ne güzel gününde oldun koca bir ayın var önündeeee :DDDDD bende bugün sinirli uyandım sonra ağladım durduk yerde şimdide gülüyorum sence benim gidişatım normalmi? :DDDDDD

dur sen daha ben arada psikopata bağlarım aslında..bunlar iyi günlerim:52:
ne bilicen belki de hamilesinnn..yani inşallahhh..düşünme bunları şimdik..
ruh hali çatışması var sende:52:hamilelik belirtisi olabilirmi aceppppp:1:

Back