- Konu Sahibi medd_cezir
-
Öyle tabi canım, adet oluyoruz diye üzülüyoruz her ay ama hamiş olmadığımızı anlayınca da bu kez kıymete biniyo neden adet olmuyorum diye takıyoruz kafaya) Ayyyy ne güzel şeyler yazmışsınnnn inş canım inşşş valla dualarımda eksik etmiyorum sizleri de... Bütün kızlar hamişşş fikrine bayıldıııımm
kızlar şuan itibariyle benimde umudum ekime kaldı:-(
Üzülme canım stres yapma ekimde olacak inşallah diye düşün stres yapma elbet olur bi gün moralini yüksek tut çalışmalara ara verme
Ekimi bekleyen arkadaşımız çok ben de dahil inşallah hepsinden enin de sonun da güzel haberi alacaz ekim olmazsa kasım kasım olmazsa aralık ne yapalım olacak inşallah bi gün
günaydın kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama malesef(( test negatif çıktı.bugün gidip kan testi yaptırcam pazartesi doktora gitceğim için elimde bulunsun özelde pahalı oluyo test çünkü.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.. bende anlıcağınız gibi pazartesi kontrolde birşey çıkmassa ekime kaldım D.demekki doğru zaman değilmiş napalım rabbim istediği zaman bizimde olcak inşallah ...
canım kesin sonuc kan testiyle çikiyo ve insallah senden güzel haberi alıcaz.ben ekime kaldım malesef:-(ama sen kesin sonucu görene kadar içini ferah tut..
kizlar moral bozmak yok .rabbim ne zaman verirse o zamana kadar yilmadan devam edecegiz...hadi bakalim bismillah diyerek ekim ayini bekleyelim....
inşallah canım benim çok saol kan testi içinde sağlık ocağına gittim kızalar sabahtan veriliyomuş kanlar.pazartesi vericem oyuzden hayırlısı olsun bu arada adette yok çalışmalara devamDDD
Kızlar benim yumutlama günum gectigi halde fazla akıntm oluo neden acaba
canım enfeksiyon durumu olabiilir belki. Doktor kontrolüne git istersen
kızlar şuan itibariyle benimde umudum ekime kaldı:-(
Amaan işte kız milleti kafaya takacak beşeyler buluyoruz her şekildeeGüzel düşünelim güzel olsun demi bol bol da çalıştık mı tamam bebişin kaçaçak yeri kalmaz gelir enin de sonunda ekim de kurtuluşu yok valla demii
eceli 54 hamileligin hayirli olsun,insaalllah yavrunu hayirlisiyla kucagina alirsin...
kizlar moral bozmak yok .rabbim ne zaman verirse o zamana kadar yilmadan devam edecegiz...hadi bakalim bismillah diyerek ekim ayini bekleyelim....
Evet yine olmadı bu ay umut dolu aylar nasib olsun.... yoruldum ama belki ekim ayında yüzümüz güler...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?