Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Amaan işte kız milleti kafaya takacak beşeyler buluyoruz her şekildee Güzel düşünelim güzel olsun demi bol bol da çalıştık mı tamam bebişin kaçaçak yeri kalmaz gelir enin de sonunda ekim de kurtuluşu yok valla demii

kızlar şuan itibariyle benimde umudum ekime kaldı:-(

Üzülme canım stres yapma ekimde olacak inşallah diye düşün stres yapma elbet olur bi gün moralini yüksek tut çalışmalara ara verme
Ekimi bekleyen arkadaşımız çok ben de dahil inşallah hepsinden enin de sonun da güzel haberi alacaz ekim olmazsa kasım kasım olmazsa aralık ne yapalım olacak inşallah bi gün

Günaydın arkadaslar...
Ama gercekten herşeyın bası stres ben kısaca kendımden bahsedeyım 40 yasında evlendım ve hemen hamıle kalacagımı zannederek buyuk bır strese gırdım ama olmadı 3 aylıkken dr gıttım daha cok yenı evlısın dedı en azından 1 sene olmalı dedı fakat kendı yasımın 40 oldugunu soyledım(çok şaşırdı 20 lerde gıbı duruyon dedı:))neyse o zaman bakalım dedı hormon testler tahlıller hersey cok normal esınınde sperm testı yapması gerek dedı ama ben bunu esıme anlatamadım ve sonucta gıtmedı(aradan 1 sene gectı ve ben normal hıc bırsey yapmadan hamıle kalmısım hayatımda hıc o kadar sevınmemıstım fakat malesefkı 6+4 gunlukte kalmıs bebegım kalp etısları duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kalacaktım inanamadım yanlıstır dedım ve karnımda ölü bir bebek oldugu halde 3 hafta daha bekledım en son renklı ultrasonlarla baktılar artık sana zarar vermeye baslıyacak kurumaya döndü dediler 6 şubatta kurttaj oldum(o gunu unutamam ve depresyona gırdım ALLAH korusun ama butun hamıle kadınların bebeklerı duşsün istedim ki asla nu yapıda bırı degılım sonra dusundum ve psıkolok yardımı aldım ıyı geldı ve bıraktım kendımı malum yaş 42 ye geldı inançlı bırıyımde namazlarımda 5 vakıt dua ettım görelım mevla neyler neylerse guzel eyler dedım yaa nasıp dedım ALLAH a tevekkul ettım vee çok şukurki tam 5 ayın ustune yıne hamıle kaldım hiiç umursamadan inanınkı relax olmak lazım eger bu dunyada o bebegın yıyecek loklması varsa ona hıc bır sey engel olamaz..İlişkınızı koşullandırmayın kafanızı bebek olsun dıye kurmayın o an cınsellıgın tadını cıkarın bebek ıstemıyorum gelecekse zaten gelecek deyın kocanızın zevkıne varın görüb o ay sizdekı degısıklıklerı haa burayada yazmayı unutmayın ben arada bır gelecemİstiyorumkı herkes bu guzel duyguları yaşasın ama önce hakkımızda hayırlısını versın RABBIM...dularaımdasınız

zaten hissetmistim canım ama insan yine de umutlanıyor.ama Rabbim baska dert vermesin diyorum.kaderde varsa o bebişleri alicaz kucağımıza.ve inşallah en yakın zamanda..ekimde güzel haberlerimizle forumu süsleyeceğiz inşallah

günaydın kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama malesef (( test negatif çıktı.bugün gidip kan testi yaptırcam pazartesi doktora gitceğim için elimde bulunsun özelde pahalı oluyo test çünkü.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.. bende anlıcağınız gibi pazartesi kontrolde birşey çıkmassa ekime kaldım D.demekki doğru zaman değilmiş napalım rabbim istediği zaman bizimde olcak inşallah ...

canım kesin sonuc kan testiyle çikiyo ve insallah senden güzel haberi alıcaz.ben ekime kaldım malesef:-(ama sen kesin sonucu görene kadar içini ferah tut..

canım kesin sonuc kan testiyle çikiyo ve insallah senden güzel haberi alıcaz.ben ekime kaldım malesef:-(ama sen kesin sonucu görene kadar içini ferah tut..

inşallah canım benim çok saol kan testi içinde sağlık ocağına gittim kızalar sabahtan veriliyomuş kanlar.pazartesi vericem oyuzden hayırlısı olsun bu arada adette yok çalışmalara devam DDD

eceli 54 hamileligin hayirli olsun,insaalllah yavrunu hayirlisiyla kucagina alirsin...

kizlar moral bozmak yok .rabbim ne zaman verirse o zamana kadar yilmadan devam edecegiz...hadi bakalim bismillah diyerek ekim ayini bekleyelim....

kizlar moral bozmak yok .rabbim ne zaman verirse o zamana kadar yilmadan devam edecegiz...hadi bakalim bismillah diyerek ekim ayini bekleyelim....[/QUOTE]

Ekime ne kaldı şunun şurasın da

inşallah canım benim çok saol kan testi içinde sağlık ocağına gittim kızalar sabahtan veriliyomuş kanlar.pazartesi vericem oyuzden hayırlısı olsun bu arada adette yok çalışmalara devam DDD

evet canım sabah 9-10arası yapıyorlar burada da.hayırlı haberlerle dön bizeçalışın bakalım.ama buna çalışma demeyelım.yumurtlama dönemi bitmiş.keyfini çıkarma zamanııı

Aynen öyleee kötü düşünceye karamsarlığa yer yooookk.. Hayırlısıyla hamiş olcaz hepimiz, bebişlerle renklenecek evimizz )) tekerleme gibi oldu yaa

eceli 54 hamileligin hayirli olsun,insaalllah yavrunu hayirlisiyla kucagina alirsin...

kizlar moral bozmak yok .rabbim ne zaman verirse o zamana kadar yilmadan devam edecegiz...hadi bakalim bismillah diyerek ekim ayini bekleyelim....

katılıyorum canım benim hayırlısıyla güzel haberler vercez birbirimize inşşşşşşşşşş:)

Evet yine olmadı bu ay umut dolu aylar nasib olsun.... yoruldum ama belki ekim ayında yüzümüz güler...amin

Canım yorulmak yoookkk, umutlu bir şekilde azimle çalışmalara devammm... Ekimde yüzümüz gülecek inşş.. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdeeenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…