• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım daha deneme turları atıp atıp ayları deviriyoruz :DDD 7 ay oldu bu ayla :( bakalım hayırlısı geçmişi okudum az çok geçmiş olsun sanada eskilere gitmek istemedim çok rabbim isteyen herkese versin :DD banada sanada hepimizeeeeeeeeeeeee :DDDD

Hayırlısı neyse o olsn cnm benim Allahim dogru zamani bilir verir sabırlı olup beklemek düşüyo bize:))

aminnnnn canımmm:1: :1:
sorma benimki de deli zannedicek yakında..daha yeniyim ama kopamıyorum KKden:)
şimdi o kendi pc sinde oyun oynuyo önümde..bende kanepede takılıyorum:)aynı odada ayrı:1::1:
napalım moladayızzzz:))) fonda da orhan gencebayın son albümü:))
kaderimizi yazan Rabbim tüm ruhları beraber yaratmış..bizimle beraber meleklerimizde yaratıldı inanıyorum sadece dünyaya nezaman gelecekleri meçhul..biz çabalıycaz ki Rabbim verecek inşallahhh

Bende de durum aynı kopamıyorum burdan yaaa:)) Bizim evde net cafe gibi, eşim bi tarafta ben bi taraftaa pc başında :D

Yok cnm olmadi bugun eve geldim unutmusum bugun evlilik yıldònümümüz odama bi girdim aynada rujla ( evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun askim) yazili aynanin onundede kocaman kucak dolusu gül:)) annemden sonra cok iyi geldi moral oldu bana:))

Canım eşin ne güzel süpriz yapmış ne güzel moral vermiş sana, bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsuuuunnnnn :) inş yeni yılınızda 3 kişi olursunuzz :16:

valla onun bilgisayarına oturmadıkça sesi çıkmıyo benimkinin:))ama ben bilgisayar başındayken o oturuyosa sinir oluyoooo:1:

canım bizde tek bilgisayar var ama bana diye alındığı için garibim gık bile diyemiyo ben gülüyorum burdayken kahkaha atıyorum hemen kedi gibi yanaşıyo birazda ben geçiyim diyo ama olmazzzzzzzz :DDD bu benim diyorummm :DDDD

canım bizde tek bilgisayar var ama bana diye alındığı için garibim gık bile diyemiyo ben gülüyorum burdayken kahkaha atıyorum hemen kedi gibi yanaşıyo birazda ben geçiyim diyo ama olmazzzzzzzz :DDD bu benim diyorummm :DDDD

valla benimki uyanık..benim laptop bozulunca yıldönümümüzde yenisiyle geldi eve:1:
adam bilgisayarını paylaşamıyo anacım:1:

valla benimki uyanık..benim laptop bozulunca yıldönümümüzde yenisiyle geldi eve:1:
adam bilgisayarını paylaşamıyo anacım:1:

dün kardesimin eside dogum yapti ,cok sevindim cünkü tekrar bir tane daha yigenim oldu ama bir tarafim da buruk.Allahim ne olursun bizleri evlat yokluguyla imtihan etme....bizlerede hayirli yavrular nasip et....

Son düzenleme:
Back