Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar test alamıyorum korkudan yapıyımmı artık sızce 7 gün geçti bugunle birlikte..sizce napım pazartesi kontrolüm var doktorda yapıptamı gıtsem ordamı öğrensem napsam çok kararsızım ((

kızlar test alamıyorum korkudan yapıyımmı artık sızce 7 gün geçti bugunle birlikte..sizce napım pazartesi kontrolüm var doktorda yapıptamı gıtsem ordamı öğrensem napsam çok kararsızım ((

canim benim artik yap bence yedi gün az bir süre degil,en azindan doktorda bir sürprizle karsilasmaktan daha iyidir.olumluda olsa olumsuzda olsa hazirlikli gitmis olursun,insaallah hamilesindir....

canim benim artik yap bence yedi gün az bir süre degil,en azindan doktorda bir sürprizle karsilasmaktan daha iyidir.olumluda olsa olumsuzda olsa hazirlikli gitmis olursun,insaallah hamilesindir....

haklısın galiba mantıklı son gittiğimde doktorum sayesınde yıkılmıştım zaten en azından busefer bilinçli giderim sağol canım teşekkür ederim

haklısın galiba mantıklı son gittiğimde doktorum sayesınde yıkılmıştım zaten en azından busefer bilinçli giderim sağol canım teşekkür ederim

hayalot yaptiysan bizlerede haber ver.insaallah güzel haberler vermek ümidiyle diyorum...

kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?

hayalot yaptiysan bizlerede haber ver.insaallah güzel haberler vermek ümidiyle diyorum...

canım testi aldım ama korkudan yapamıyorum ben bunu ya(( sabahı beklicem sabah idrarıyla daha net oluyomuş nasıl uyucam bilmiyorum ama sabah yapar yapmaz yazarım sizlere sonucu nolur dua edin bana bu sefer olsun :))) hepimiz kalsak bu ay hamile ne güzel olur:))) şu test olayından nefret ediyorum

canım çatladık ama yaa :))

tamam canim zaten simdi yapma sabah yapsan iyi olur.lütfen sakin korkma .zaten rabbim yavrunu sana gönderdiysede göndermediysede hakkimda hayirlisi buymus de ve tevekkül et.insaallah güzel haberlerini aliriz....

sabah güzel haberinle sevindir bizi canım..eylülün son günlerinde bir hamişimiz daha olsun inşallah..

tamam canim zaten simdi yapma sabah yapsan iyi olur.lütfen sakin korkma .zaten rabbim yavrunu sana gönderdiysede göndermediysede hakkimda hayirlisi buymus de ve tevekkül et.insaallah güzel haberlerini aliriz....

evet canım herseyın basında hayırlısı zaten.ama insan goruncede bı tuhaf oluyor zaten aslında hıc bı ay bukadar umutlanmadım soylemıstım ya doktor aklımı karıstırdı sımdı boyle oldum ıste hayırlısı olsun tek uzulduğüm taraf çıkmassa eğer bu demek oluyorki yine adet düzenliğim başladı ve problem var yine ilaç vercek yine koruncam uzun iş anlıcan hamile kalmadığım için sadece üzülmüş olmıcam oyuzden canım.bakalım umarım hamileyimdir rabbim hayırlısını versin doğru zaamanda.rabbim nasip ettirmiyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış derler :)))bizimde olack inşallah

kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?

ben de kullanmistim ama öyle birseyler görmedim.ama yapipta senin dedigin gibi seyleri görenler var.zaten ibrahim saracogluda böyle seyler görebilirsiniz demisti,o zaman iltihaplar sökülüyor demekmis....

sabah güzel haberinle sevindir bizi canım..eylülün son günlerinde bir hamişimiz daha olsun inşallah..

amin canım inşallah DD ya beni bir görseniz yazdıklarızı okurken ağzım açık gülüyorum sanki hamileymişim gibi.yanımda olmanızdan çok mutluyum iyiki varsınız arkadaşlar

hic üzülme canim benim oda dermani olmayan bir dert degil o kadar cok kisi duydum ki düzensiz adet sorunu oldugu halde yavrusuna kavusan ,insaallah hayalini kurdugun yavruna kavusursun.birde mevlananin su sözleri cok hosuma gider,Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki derdi nimet sayanlar da var...

hep üzüldüldügümde bu sözleri hatirlarim.

Son düzenleme:
birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor..aranızda daha çok yeniyim ama bunu hissedebiliyorum..ve ne kadar buradaki arkadaşları tanımasam da onların yazdıklarına seviniyorumm..zaman zaman üzücü şeyler oluyor yazacak kelime bulamıyorum..bundan sonra inşallah hep güzel haberler okuruz buradan..herkese sevgilerrr

evet canım benim çok güzel bir söz .rabbime şükürler olsun ki sağlığımız yerinde.en önemlisi bu herşeyden önce DDDD

canım yaa)) bu da güzel haber değil mi olamıyodum ne yapım ) İnşallah hep beraber verecez o güzel haberi birbirimize o zaman bu topiğin adı da bütün kızlar hamiş olacak

Öyle tabi canım, adet oluyoruz diye üzülüyoruz her ay ama hamiş olmadığımızı anlayınca da bu kez kıymete biniyo neden adet olmuyorum diye takıyoruz kafaya ) Ayyyy ne güzel şeyler yazmışsınnnn inş canım inşşş valla dualarımda eksik etmiyorum sizleri de... Bütün kızlar hamişşş fikrine bayıldıııımm

Amin canımm, inş bu ay burada güzel haberler vereceğiz birbirimizee :)) Bir sürü hamişimiz olacaak inşş yaa çok heyecanlııı :)

evet canım benim çok güzel bir söz .rabbime şükürler olsun ki sağlığımız yerinde.en önemlisi bu herşeyden önce DDDD

Canımmm güzel haberlerini bekliyor olacağız, bize haber vermeyi unutma olur muuuu :)) Dualarımız seninle umarım hakkında hayırlısı olur...

Canım annene giderken bi sorun olmadı di mi

Yok cnm olmadi bugun eve geldim unutmusum bugun evlilik yıldònümümüz odama bi girdim aynada rujla ( evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun askim) yazili aynanin onundede kocaman kucak dolusu gül:)) annemden sonra cok iyi geldi moral oldu bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…