- Konu Sahibi medd_cezir
-
kızlar test alamıyorum korkudan yapıyımmı artık sızce 7 gün geçti bugunle birlikte..sizce napım pazartesi kontrolüm var doktorda yapıptamı gıtsem ordamı öğrensem napsam çok kararsızım((
canim benim artik yap bence yedi gün az bir süre degil,en azindan doktorda bir sürprizle karsilasmaktan daha iyidir.olumluda olsa olumsuzda olsa hazirlikli gitmis olursun,insaallah hamilesindir....
haklısın galiba mantıklı son gittiğimde doktorum sayesınde yıkılmıştım zaten en azından busefer bilinçli giderim sağol canım teşekkür ederim
hayalot yaptiysan bizlerede haber ver.insaallah güzel haberler vermek ümidiyle diyorum...
canım testi aldım ama korkudan yapamıyorum ben bunu ya(( sabahı beklicem sabah idrarıyla daha net oluyomuş nasıl uyucam bilmiyorum ama sabah yapar yapmaz yazarım sizlere sonucu nolur dua edin bana bu sefer olsun :))) hepimiz kalsak bu ay hamile ne güzel olur:))) şu test olayından nefret ediyorum
canım testi aldım ama korkudan yapamıyorum ben bunu ya(( sabahı beklicem sabah idrarıyla daha net oluyomuş nasıl uyucam bilmiyorum ama sabah yapar yapmaz yazarım sizlere sonucu nolur dua edin bana bu sefer olsun :))) hepimiz kalsak bu ay hamile ne güzel olur:))) şu test olayından nefret ediyorum
canım çatladık ama yaa :))
sabah güzel haberinle sevindir bizi canım..eylülün son günlerinde bir hamişimiz daha olsun inşallah..kızlar test alamıyorum korkudan yapıyımmı artık sızce 7 gün geçti bugunle birlikte..sizce napım pazartesi kontrolüm var doktorda yapıptamı gıtsem ordamı öğrensem napsam çok kararsızım((
tamam canim zaten simdi yapma sabah yapsan iyi olur.lütfen sakin korkma .zaten rabbim yavrunu sana gönderdiysede göndermediysede hakkimda hayirlisi buymus de ve tevekkül et.insaallah güzel haberlerini aliriz....
kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?
sabah güzel haberinle sevindir bizi canım..eylülün son günlerinde bir hamişimiz daha olsun inşallah..
evet canım herseyın basında hayırlısı zaten.ama insan goruncede bı tuhaf oluyor zaten aslında hıc bı ay bukadar umutlanmadım soylemıstım ya doktor aklımı karıstırdı sımdı boyle oldum ıste hayırlısı olsun tek uzulduğüm taraf çıkmassa eğer bu demek oluyorki yine adet düzenliğim başladı ve problem var yine ilaç vercek yine koruncam uzun iş anlıcanhamile kalmadığım için sadece üzülmüş olmıcam oyuzden canım.bakalım umarım hamileyimdir rabbim hayırlısını versin doğru zaamanda.rabbim nasip ettirmiyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış derler :)))bizimde olack inşallah
hic üzülme canim benim oda dermani olmayan bir dert degil o kadar cok kisi duydum ki düzensiz adet sorunu oldugu halde yavrusuna kavusan ,insaallah hayalini kurdugun yavruna kavusursun.birde mevlananin su sözleri cok hosuma gider,Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki derdi nimet sayanlar da var...
hep üzüldüldügümde bu sözleri hatirlarim.
canım yaa)) bu da güzel haber değil mi olamıyodum ne yapım ) İnşallah hep beraber verecez o güzel haberi birbirimize o zaman bu topiğin adı da bütün kızlar hamiş olacak
birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor..aranızda daha çok yeniyim ama bunu hissedebiliyorum..ve ne kadar buradaki arkadaşları tanımasam da onların yazdıklarına seviniyorumm..zaman zaman üzücü şeyler oluyor yazacak kelime bulamıyorum..bundan sonra inşallah hep güzel haberler okuruz buradan..herkese sevgilerrr
evet canım benim çok güzel bir söz .rabbime şükürler olsun ki sağlığımız yerinde.en önemlisi bu herşeyden önceDDDD
Canım annene giderken bi sorun olmadı di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?