Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr

paposummmmm hosgeldin hemserim napalim sürünüp duruyozz

hb canımmm..sen de de mi romatizma var yahuu..inanmayacaksın ama bende de var.benim çocukluğumdan ama hatta kalbe vurmuşmu diye kalp grafiğimi çekmişlerdi..ama bende tek etkisi bu zmanlar sadece bacaklarım ağrıyo..ayağımı üşütürsem tamam..ama aspirine o kadar alışmışım ki içtikten 15 dk sonra geçiyor.ama içmessem yukarı doğru çıkıyo yaa

ben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr

hosgeldin kücük habibtecikle habibtemmmyaw bende özlemistimde keske biz olmasakta o güzel sesinle ben geldim de yaz cikta merak etmiyelimmm

hava güzelmikanim dondu burda valla zaten bi pihtili iyice pihtilasmistir..
:26::26::26:kıyamam sanakendi memleketin gelsene buraakanında açılır hem:26:
habibtem nassin hosgeldin iyi insan lafinin üstüne gelirmis senden bahsediyodukta
bendenmi bahsediyon yoksa alppnmdenmi:44:üzerime alıncam bakk
2 üniversite hastanesinide aradim onlar randevu bile veremedi su an hasta cok yeni hasta kabul etmiyoz dediler
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ayy inşş tesadüf bişi olur hemen kabul ederler

hg canımm..sen ne kadar sürede hamile kaldın alppinimm??tecrübelerini bizimle paylaşsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…