- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.261
:26::26:alala kimse kalmadımı yakın zamanda bakacak onlardami tatile çıkıyo:44::44:inş bulursun kuzumsaol iyiym selencelkimm yaw bi yakin tarihte romatizmaya bakacak dr bulamadim..
sacından tut getirrkaybolmasın gözümüzün önünde dursun
as canım hg ben yeni geldim evesen nasılsın canım
selencelkim habibtem alpinin günahini almisim baktim baska yerede girmemisyani asayis berkemal bizi aldatmiyo baska topiktekilerle yosam sacindan tutup getirecektimm
:26::26:alala kimse kalmadımı yakın zamanda bakacak onlardami tatile çıkıyo:44::44:inş bulursun kuzum
huhuuu bende yeni geldim annemle buluşmuştum dahava çok güzel dimi 4 gündürr
huhuuu bende yeni geldim annemle buluşmuştum dahava çok güzel dimi 4 gündürr
:44::44::44:3 ay çok fazla tr de olsan hemencik baktırırdınyaw koca berlinde azda romatizma dr varmis.cogunluda dolu 3 aydan önce randevu veren yokkk
paposummmmm hosgeldin hemserimnapalim sürünüp duruyozz
hg güzel anneben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr
:44::44::44:3 ay çok fazla tr de olsan hemencik baktırırdın
hava güzelmikanim dondu burda valla zaten bi pihtili iyice pihtilasmistir..
ben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr
:26::26::26:kıyamam sanahava güzelmikanim dondu burda valla zaten bi pihtili iyice pihtilasmistir..
habibtem nassin hosgeldin iyi insan lafinin üstüne gelirmis senden bahsediyodukta
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ayy inşş tesadüf bişi olur hemen kabul ederler2 üniversite hastanesinide aradim onlar randevu bile veremedi su an hasta cok yeni hasta kabul etmiyoz dediler
evet canım çookk güzel bahar gelmiş sanırsın..ama kış boyleyse yazın napacağızz
hg canım ben iyiyim sen nasılsın şekerimslm kızlar nasılsınız
ben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?